Nemyslim nejake premahanie sa tryzne ie chudnutie alebo co. Ale proste nejake dovody ktore vas viedli k tomu ze ste vlastne ani nemali chut nieco jest. Mne sa stalo najviac asi 8 dni po nejakych problemoch ktore som mala nie zdravotnych ale osobnych
tri tyzdne
Cca 10 dní, zdravotné dôvody. Je to zaujímavé, že keď je nejaký problém v tele, tak žalúdok stráca svoju silu a človek necíti hlad. Teda aspoň u mňa to tak bolo.
Asi tyzden ale nie ze uplne nie ale minimum, ja horucky a stres z ochorenia blizkeho, ohrozenie zivota, 5 kil islo dole za tyzden.
Asi dva tyzdne a to neprajem nikomu, od stresu sa mi lamali nechty. To bolo hrozne nieco. Ako dobre to dopadlo vtedy, ale proste radsej mat 5 kg navyse ako zazit toto.
3 týždne, po zistení nevery. 9 kg dole.
Den. :D Ja jem rada. ;P
Asi 2hodiny , išli na mňa už mdloby 😂
Mesiac vôbec nič okrem čistej vody a po tom mesiaci to bolo minimálne jedenie ďalšie dva mesiace (rozumej jedna šalátová uhorka za deň)😀 (psychické problémy)
Po operácii 5 dní. Ale to už mi bolo na odpadnutie.
Nemam osobnu skusenost ale moj otec si pôstom vyliecil srdce. 21dni na vode. Schudol 18 kil .Vsetko sa mu dalo doporoadku a lekar nechcel verit ze je to mozne. Predtym bral tazke lieky a poskodenie srdca 3 stupna. Som na neho pysna. Isiel alternativnou cestou.
@autorka ani to neskúšaj. Takýmto spôsobom som sa dostala do poruchy príjmu potravy. (Nie že som nejedla ale jedla som tak.raz denne po dobu mesiaca) Schudla s vyše 25 kíl.za pol roka. Doteraz mám problém sa najesť a Znova pribrať. O vedľajších účinkoch ktoré mi zničili zdravie ani nevravím.
Ty kokos zeny , ako dlho 😱
@janka_01 nie nie ja nejdem nic skusit nejak cielene ze sa tu morit hladom alebo nieco ale proste tiez teraz nejake problemy a akosi neviem dat do seba ani susto 😔
@sante81 hm tak to sa ti ani necudujem 😔
Približne týždeň, mala som problémy so žalúdkom, zo všetkého mi bolo zle, ťažko, viac by som asi nedala. Ale tak človeka okolnosti prinútia. A čo sa týka napríklad takého, že smútku a stresu, tak to mi skomplikovali jedenie tak cca na tri dni.
Mňa by zaujímalo ako ste sa cítili tí čo ste nejedli dlhšie ako 2 týždne. Ja som si o tom čítal info a vraj telo najprv spáli glukózu, keď sa minie začne ketóza (vraj prestane pociťovať hlad) a posledná fáza je autofágia kde už začne brať zo svalstva. A vraj to môže poškodiť orgány. Takže nič vám nebolo?
Na druhej strane sú tie reakcie že niekomu to vyliečili srdce, niekomu cukrovku, niekomu rakovinu… Lebo tým pádom vyhladujete aj tie škodlivé bunky. A je rozdiel keď niekto neje ani nepije ani neprijíma vitamíny… Ale čo tak keď pitný režim je dodržaný, berú sa vitamíny, len sa proste neje.
2 mesiace, zila som len na banane, a sirupovej vode. cele dni som lezala v posteli a tak som aj vyzerala 😅 teraz sa na tom smejem aka som bola sprosta.
A je tu niekto kto vládal pri tom fungovať? Že chodiť do práce, robiť s bremenami, fyzickú prácu, a bol úplne bez jedla? Že ani ovicia ani zelenina, len voda a vitamíny v tabletkách (čo sú tie výživové doplnky že C vitamin, D vitamin, multivitamin, bilynný extrakt, magnétiumy a také).
V rámci pôstu 36 hodín pravidelne raz za týždeň, bolo by fajn sa k tomu vrátiť 🙃 možno si dám predsavzatie
To nedávaj. Aj ja si dávam predsavzatia keď som dobre najedený. A potom prídu prvé absťáky a urobím čokolvek aby som sa dostal k jedlu.