Ako dlho po pôrode sa vám znova spevnilo bruško?

27. apr 2022

Ahojte, nepytam sa na chudnutie a kolko ste schudli, ale moja mala ma skoro 9 mesiacov a mam stale take velmi nepevne brusko. Vyzera to dost komicky ked sedim, mam 3 pneumatiky🤣 (tucna nie som nejako extra, taky priemer ani chuda ani vorvaň😁) Aj som cvicila po porode s trenerkou ale kedze aj pracujem obcas nemal mi kto strazit tolko malu, tak som prestala. Predtym som dost cvicievala takze som mala pevne brusko a teraz mi to dost vadi, tak by ma zaujimalo ci sa vam to stiahlo same alebo sa to ani nestiahlo?

Vdaka

tilonka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ildiko36
27. apr 2022

Asi mas diastazu ,treba cvicit Sm system s obyčajným cvičením to pohoršiš

petamich
27. apr 2022

@ildiko36 alebo je to obycajny tuk 🤷‍♀️ to takto tazko povedat, díastaza sa predsa neprejavuje tromi pneumatikami, kazdopadne samozrejme moze to byt aj ono

autorka: tiez som 9M po porode, aktivne beham, sportujem, diastazu som mala a cvicila dlho s fyzioterapeutkou a tie tri faldy co zatial stale mam su skratka tuk - svaly zmizli, brucho ochablo a chce to proste asi cas, ja som teda aj dost pribrala v tehotenstve, tak este aktivne zhadzujem, tiez uz davno nie som vorvan ale lanka veru tiez nie 😬

barorabea
11. máj 2022

ja som skoro 3 roky po porode. ked stojim, vsetko je relativne ok (nemam tehlicky a super ploche brucho, ale zas ani nejak extra tucne brucho). Ale ked si sadnem, tak sa mi urobi taky mierne prevysajuci fald. Ako keby koza bola stale vacsia ako vnutro.
Neviete ako tu pokozku stiahnut? Pohyb urcite pomaha, ale chcela by som to nakopnut z viacerych stran. Nejake masaze, kremy, co zabera?