Ahojte dievčence, ako cvičíte teraz počas týchto aktuálnych ťazkych dní doma? Ja som objavila tae-bo a to davam takmer kazdý den....
@deti95060810 😀😀😀 vdaka tebe sa mi bude lepsie zaspavat
@deti95060810 😀😀😀
Ja odporucam velku Fitball a pekne s tou cvicit, mne osobne pomohla k velmi peknej postave. Staci s nou pozriet cvicenia a zacat cvicit. Idealne ak mas este nejake cinky na tvarovanie ruk, ale posluzia aj flase naplnene vodou. Hlavne cvicit aspon 3 krat tyzdenne.
Tak behám do chladničky a naspäť 😋
Ja som našla takú babu asi z ameriky, tá každý deň precvičuje jógu pol hodku cez ig tak to si idem ale inak je toho teraz kopec
Baby, ale veď s cvičením sa vždy začína až od zajtra! 😁
No, nie, ale bez srandy! Zajtra začnem!!!
😁
Ja cvičím len s deťmi podľa YouTube videí, cize taká klasika na zdravý chrbat.. môj najobľúbenejší pohyb je odjakživa veľa chodenia a to.mi fakt chýba.. do prírody sa teraz dostaneme len raz - dvakrat.do.tyzdna keď manžel môže sa uvoľniť z práce.. tak skúšam aspoň tie videá a trampolinu, ale z tej nemám dobrý pocit..
@jana_eyre_2 Presne, ako ja! Ja mám tiež najobľúbenejší pohyb, tiež tak 2x do týždňa, keď sa manžel môže uvoľniť. 😁😁😁
Každý deň si vyberiem jogovu podložku, joga wheel, zapnem apku a v tom sup dve malé potvorky 👩👧 sa mi natiahnu na podložku ze miesta nemám, po chvíli to vzdám,všetko zase zbalim a som si zase zacvicila 🧘
@kristina2412 Aj dobré úmysly sa počítajú. 👍
@h2 škoda že nie sú tie dobré úmysly na mne vidno 🤣🤣🤣
@deti95060810 ja tak isto a už aj je vidieť radikálne zmeny. Tehličky sa začínajú rysovať😀
Skacem cez svihadlo a mam svoju zostavu cvikov na zadok a brucho.
Sem-tam si idem do prírody zabehať alebo si dám brušáky, drepy len tak doma pri telke.
Ja mam na YouTube rada FitnessBlender a ich cvicenia - precvicuju to v realnom case, cize pozeras video a cvicis s nimi.
100 drepovy challenge na kazdy den odcvicis za nejakych 8 minut, je to 10 roznych drepov po 10 opakovani 🙂
@panelacikova no bohuzial vacsinou🤣🙈
S furikom v záhrade 😂
Ja cvičím STRONG ZUMBU a je to pre mňa najlepšie cvičenie zatiaľ...mám na to trénerku,ktorá robí aj online hodiny....hodina ujde ani neviem ako a ešte aj energiu mám z toho cvičenia...žiadna nuda,žiadne tance ale silový tréning do hudby...pecka ❤️❤️
v mysli cvičím každý deň už od Silvestra..😉