Ako čo najrýchlejšie schudnúť?

michalknap
12. máj 2024

Mam po pôrode spomaleny metabolizmus nedokážem zhodiť hlavne brucho. Behám oobcas ,hľadám tabletky na chudnutie.

acer11
12. máj 2024

Tak hľadaj ďalej, kým ich nájdeš, určite schudneš

egonsk
12. máj 2024

@michalknap tabletkami neschudnes, ale rozhodne si mozes dobre rozhasit organizmus.

daniela2202
12. máj 2024

@acer11 😂😁😂👍👍👍

pralinka25
12. máj 2024

@michalknap bohuzial tabletky ti tvoj metabolizmus este viac pokazia. skratka zmen stravu a zacni sa viac hybat.

michalknap
autor
12. máj 2024

@michalknap
@pralinka25 ďakujem za vaše nazory

eeffka
12. máj 2024

@egonsk jakby nie? Kupis si napr vitamin C a das medzi pery 🤣🤣🤣🤣

pralinka25
12. máj 2024

@michalknap akoze ja to myslim vazne v dobrom. poznam babu ktora si takto tabletkami velmi poskodila. naozaj neodporucam. ak mas velmi vysoku vahu skus lekara. ak len bezne schudnutie naozaj sa premoz a skus ist na to zdravym sposobom. oplati sa ti to.
strava je zaklad. tou treba co to schudnut a potom cvicit na spevnenie. ale celkovo spravny pohyb treba vybrat. nie je pohyb ako pohyb.

motyl321
12. máj 2024

Pozri kaloricketabulky.sk, tam si vyplniš podľa váhy a výšky, koľko chceš schudnúť, vypíše ti koľko čoho máš za deň prijať v strave (koľko kcal, koľko bielkovin, vlákniny, tukov, sacharidov)... čiže sledovať príjem - výdaj (výdaj musí byť väčší ako príjem), pohyb... jesť sa tak dá pestro, a pritom príjmeš všetko, čo telo potrebuje. Dobré stránky na inšpiraciu sú napr. fitrecepy.sk alebo fitnessguru.sk Začína sa ťažšie, ale potom to už pôjde 🙂

shinon258
12. máj 2024

@michalknap ozempic

barborachors
12. máj 2024

chilly tabletky a rano lyžica jablcneho octu

sante81
12. máj 2024

@michalknap chce to pevnu volu a disciplínu. Nezrat, viac zeleniny, vysadila som sladkosti, viac sa hýbem, za 3 týždne dole 2kg ☝️

davidko854
19. máj 2024

asia black,china white,black spider,black mamba, prášok na spaľovanie niečo pre fitnesákov adrenaline-veiny galaxy stránka (veľmi silný grcal som po každom použití) samozrejme pri každom treba cvičiť ale každý z nich je brutálny a pomohol mi 1mesiac-13kg