Mam po pôrode spomaleny metabolizmus nedokážem zhodiť hlavne brucho. Behám oobcas ,hľadám tabletky na chudnutie.
@michalknap tabletkami neschudnes, ale rozhodne si mozes dobre rozhasit organizmus.
@acer11 😂😁😂👍👍👍
@michalknap bohuzial tabletky ti tvoj metabolizmus este viac pokazia. skratka zmen stravu a zacni sa viac hybat.
@michalknap
@pralinka25 ďakujem za vaše nazory
@michalknap akoze ja to myslim vazne v dobrom. poznam babu ktora si takto tabletkami velmi poskodila. naozaj neodporucam. ak mas velmi vysoku vahu skus lekara. ak len bezne schudnutie naozaj sa premoz a skus ist na to zdravym sposobom. oplati sa ti to.
strava je zaklad. tou treba co to schudnut a potom cvicit na spevnenie. ale celkovo spravny pohyb treba vybrat. nie je pohyb ako pohyb.
Pozri kaloricketabulky.sk, tam si vyplniš podľa váhy a výšky, koľko chceš schudnúť, vypíše ti koľko čoho máš za deň prijať v strave (koľko kcal, koľko bielkovin, vlákniny, tukov, sacharidov)... čiže sledovať príjem - výdaj (výdaj musí byť väčší ako príjem), pohyb... jesť sa tak dá pestro, a pritom príjmeš všetko, čo telo potrebuje. Dobré stránky na inšpiraciu sú napr. fitrecepy.sk alebo fitnessguru.sk Začína sa ťažšie, ale potom to už pôjde 🙂
@michalknap ozempic
chilly tabletky a rano lyžica jablcneho octu
@michalknap chce to pevnu volu a disciplínu. Nezrat, viac zeleniny, vysadila som sladkosti, viac sa hýbem, za 3 týždne dole 2kg ☝️
asia black,china white,black spider,black mamba, prášok na spaľovanie niečo pre fitnesákov adrenaline-veiny galaxy stránka (veľmi silný grcal som po každom použití) samozrejme pri každom treba cvičiť ale každý z nich je brutálny a pomohol mi 1mesiac-13kg
Tak hľadaj ďalej, kým ich nájdeš, určite schudneš