Ako často sa vážite pri používaní kalorických tabuliek?

27. apr 2022

Ahojte, začala som používať kaloricke tabulky. Popravde sa cítim úplne že lepšie hoci zapisujem len 4 dni. Kedy a ako často sa treba vážiť aby som vedela že či to funguje? Viem že asi ráno ale stačí raz za mesiac alebo teraz mám sledovať každý deň keď som iba teraz pár dní začala s tabuľkami? Ďakujem za rady 🥰

melanta
27. apr 2022

Podľa mňa nie častejšie ako každé 2 týždne, osobne by som sa vážila raz za mesiac. Častejšie váženie ťa bude frustrovať.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domka21
27. apr 2022

Raz za mesiac. A hlavne si urob fotky v spodnom pradle/plavkach na porovnanie. U mna bolo na foto vidno ovela viac ako na cisle vahy 😊

oliviakatka
27. apr 2022

Raz mesačne v rovnakej faze cyklu. Smerodajny je obvod v pase, nie kila (pre mna osobne)

lasona
27. apr 2022

Ja som sa vážila takmer každý deň, a pekne som videla ako išli kilá dole. Práveže som vedela hneď zasiahnuť, keď som videla že váha trosku šla nahor. Mne to tak vyhovovalo

jitkakuruc84
28. apr 2022

nie je to k tejto téme, ale máte niekto skúsenosti s keto diétou, oplatí sa do toho investovať? Dlhšie pokukujem ale stojí to celkom dosť, len dnes namňa vybehli na FB nejaké zľavy https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb... ... tak či sa vôbec oplatí alebo radšej sa poobzerať inde? nikto skúsenosť s ketomixom?

autor
28. apr 2022

@jitkakuruc84 no áno ja som keto diétu mala najskôr ten ochutnávaci balíček na týždeň že si teda potom dokúpim aj na ďalšie týždne ale mňa z toho strašne boleli obličky a keď som to spomenula doktorke na preventívnej tak povedala že veru je to záťaž ale niekto s tým nemá problém ale veľa ľudí áno... A chuť inak je to humus 😀 teraz som na tabuľkách a už mínus 2,5kg takže pokračujem ďalej nehladujem a neprídem o zbytočne vyhodené peniaze

autor
28. apr 2022

Baby ďakujem za vaše komentáre tak za 5 dní mínus 2,5kg čiže chudnutie je nastavené správne už sa budem asi len raz za mesiac a áno aj fotky mám uvidím o mesiac alebo o dva a fotky porovnám 🙂 ďakujem ešte raz že ste poradili, zlaté ste 🥰
@lasona
@oliviakatka
@domka21
@elizabet173

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
28. apr 2022

@elizabet173 áno viem že ide dole voda hlavne 🙂 idem z 92 kg a vysadila som aj antikoncepciu pretože som strašne obžerstva chytala, odporučil aj dr a radšej mi dal teliesko. Za rok čo som mala antiku som išla z 60 na 92 lebo tam keksíky tam zmrzka hentam zákusok proste strašne chute na jedlo

autor
28. apr 2022

@elizabet173 a môžem si za to sama ani jedna vec na leto z minulého roku mi není dobrá, takto som sa vyzrala moja chyba no je čas ísť naspäť na 60 som zvedavá koľko ovisnutej kože bude uffff

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz