Ako často sa mám vážiť?

11. apr 2023

Pri upravenej strave a cvičení je podľa vás veľa vážiť sa každý týždeň?

lasona
11. apr 2023

Ja sa vážim každý deň, ja to mam taky rituál. Ale teraz ideme ma dlhšie preč, tak sa nebudem vážiť mesiac. Mňa to motivovalo keď som videla ze to pekne klesá dole.

anjelicek26
11. apr 2023

Ja sa vazim kazde rano pred sprchou 😅 Chudnut sa nechystam, ale odmietam ist na urcite cislo, takze dozor 😂

svokrinjazykmonika
11. apr 2023

Raz za týždeň skontrolovať, že ako sa situácia vyvíja, je podľa mňa okay. Ja sa vážim raz za rok 😅 Ale keď som chodila do fitka tiež som tak raz za týždeň.

elenajezova
11. apr 2023

Ja som sa dala na chudnutie. Za päť mesiacov išli dole 14 kilov. A odvtedy sa tiež vážim každé ráno. Keď sa neodvážil, vôbec nič sa nestane...ale vždy som tak trochu zvedavá.. 😃😃😃a to som sa predtým váhy bála ako "čert kríža"....pomaly som z nej mala tak trochu fóbiu. Lebo raz sa mi stalo, že som v priebehu troch týždňov schudla 10 kilov. Našťastie nič zlé sa nenašlo a som tu ďalších 20 rokov. Ale na mne to zostalo v podobe fóbie zo schudnutia...ale teraz som ju prekonala tou úpravou stravy, cvičením...teda oddoôvodneným a zdravým schudnutím...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alica2202
11. apr 2023

Vazim sa 10., 20. a 30. v mesiaci 😃 to mi aj ukaze ubytok na vahe a je to pre mna znesitelna doba. Mesiac mi je dlho, tyzden na zmenu cisla malo. A ked mam nutkanie na nezdrave jedlo, tak si poviem, ze vydrzim uz tie tri dni do vazenia a jasne, ze o tri dni si to jedlo nedam, lebo uz nanho chut nemam 😃

rebrambora
11. apr 2023

Nevazit sa.
Ved vies ako sa citis a vidis sa predsa v zrkadle.
Ak chces ale priemer, vaz sa kazdy den a vyrataj si ho.

tanickalab
12. apr 2023

Kedysi som sa vážila každý deň, ale prišla som na to, že mi to robí zle, že furt potom len na to myslím, takže vážim sa raz do mesiaca a to začiatkom. Nech mám predstavu. Muž ten sa aj trikrát do dňa, to by som s mojou psychikou nedala 😀