Ako často cvičíte počas chudnutia?

15. okt 2024

Ahojte ako často cvičíte? Je dobre cvičiť každý druhý deň + chôdza? Obmedzila som sladké a vyprážané za 3,5 mesiaca mám dole 5kg nie je to málo? Z váhy 89kg a meriam 164cm.

mmoni89
15. okt 2024

4x do týždňa pol hodina plus úprava stravy. Za cca 10mesiacov 13kg som dala dole

minenkak
15. okt 2024

Čo je plus chôdza?

autor
15. okt 2024

@minenkak nachodim Za deň cca 10km

autor
15. okt 2024

@mmoni89 a čo ste prosím cvičili? 4x ako ste si to rozdelili v týždni? Mne vyjde tak 3x no pri malom dieťati som rada aj za to.tak to pekný výsledok mne sa zdá málo že chudnem

veselo_neveselo
15. okt 2024

Chudne sa v kuchyni! Sportom sa udrziava kondicia, a svaly, ale chudne sa primarne v kuchyni. Takze skor ako zhanat dalsie cvicenie sa zameraj na stravu.
Len obmedzit sladke a vyprazane je dost malo, to je uplny zaklad pre vsetkych, nie len pre chudnucich.

zuzinka888
15. okt 2024

Ach jaj tie čisla na vahe.🙈. Prosim ta vahu nepouzivaj. Zameraj sa na cm a fotky postavy. Ono sa ti moze zdat ze je to malo oproti inej. No dolezite je to co chudnes. Teda ak schudnes 3,5 kg tuku tak je to pekne vidno. Ak schudnes 1,5 vody a 1,5 svalov a pol kg tuku na postave to vela neurobi. Tvoj ubytok moze byt vidno na postave viac ako ked niekto schudne 10 kil za rovnaky cas. Sleduj bielkoviny a bud vytrvala a trpezliva. Vysledok sa dostavy. A neporovnavaj sa- iba sama so sebou.

lucia13022023
15. okt 2024

Ja cvičím 5x do týždňa. 3x slovo, 1x kardio, 1x pilates.

peknyvladko
15. okt 2024

Je to super vysledok. Urcite pokracuj. A asi k tebe poslem moju zenu na konzultacie!

taktotedanie
16. okt 2024

Ja cvicim kazdy den , niekedy aj 2x za den +4km s kocikom

taktotedanie
16. okt 2024

Okrem toho si inak upravila stravu? Pocitas si kalorie/kaloricke tabulky? Si v kalorickom deficite?
Vies, darmo clovek obmedzi ( neviem co myslis pod pojmom obmedzit, ze si nedas kazdy den len 2x do tyzdna?) ked medzitym jeho dalsie porcie jedla su tak kaloricky nabite kcal

nelka93
16. okt 2024

Cvičila som 5x v týždni, za 10 mesiacov som schudla 17 kíl. Treba upraviť stravu hlavne, obmedziť sladké a vyprážané nestačí. Minule tu bola jedna, ktorá sa čudovala prečo nechudne, keď neje veľa, ale zabudla, ze 5 kíl melonu je len cukor. Pozri si koľko toho zješ a ci si v deficite. To co si schudla nie je zle ale je to malo

adonish
16. okt 2024

Ked som zacinala chudnut, tak som cvicila 5-6x do tyzdna (max 30 minutovy trening) plus kazdy den cez 20k krokov (dcera spavala cez obed len v kociku a nerada chodím pomaly😂), stravu som poctivo vazila a zapisovala do kalorickych tabuliek. Podarilo sa mi relativne rychlo zhodiť, aby som bola spokojna. Ako uz chodím do prace vahu si síce drzim, len uz necvicim, neprejdem tolko krokov, tak sa citim ofucanejsia (hold menej svalov). Človek si potom uvedomí, kolko toho stihal s dietatom 😂 ale chcem sa teraz dokopat aspoň 2x do tyzdna 20 minut cvicit 😊
Držím palce

milanemila
16. okt 2024

3x fitko s trenerom a 2x doma. Mam 2 male deti 4,5r a 1,5r a ak sa stane, ze nahodou necvicim tak to nie je “pri malom dietati sa neda”, ale moja lenivost 🤷🏼‍♀️

xnatalkax
16. okt 2024

Super vysledok, pomaly dalej zajdes ✌️ a ja 1x plavanie, a 2-3x rychla chodza 5/6km.

marienka1989
16. okt 2024

Presne z tvojej váhy a výšky o 1 cm menšej som za 7 mesiacov schudla 30 kíl, úpravou stravy a každodenným cvičením. Zo začiatku som cez víkend necvičila, no mňa to cvičenie tak chytilo, že som sa bez toho, aby som si odcvičila necítila dobre, potom to bol už extrém, keďže som cvičila ráno aj večer, normálne mi to chýbalo a bola som nervózna, keď som si neodcvičila. Ďalšie tehotenstvo vyriešilo závislosť na cvičení a vrátilo aj niekoľko kíl späť 😅

basullinka
16. okt 2024

Ja 3 x týždenne silový tréning, po každom aspoň 20 min kardio, 1 x kardio 1 hod. Začínam aj behať ale to je otázka času, kedy sa do toho dostanem.

mmoni89
16. okt 2024

Cvičím doobeda väčšinou to mu vyhovuje pri deckach, lebo poobede už je toho caso malo tak to moc nestíham. Ta pol hodina sa vždy najde

barborachors
16. okt 2024

Cvicenie ti nepomoze, len uprava stravy zabezpečí schudnutie

mamkacharlotta
16. okt 2024

@mmoni89 waaauu

mmoni89
17. okt 2024

Ale strava je zaklad ,ja som rok cvičila a mala som minimálne vysledky, až keď som sa svedomito začala zaujímať o tu stravu a nastavila si príjem kalórií tak to islo

mamkacharlotta
21. okt 2024

@mmoni89 waauu

mamkacharlotta
21. okt 2024

Waaauu ďakujem za odpovede.. Idem zaradom čítať všetky 🥰🥰🥰

tiezjedna
21. okt 2024

Pozor na tepovku, aj sa dostaneš moc vysoko, tak nespaľuješ + strava je základ.

petulda333
21. okt 2024

Ja som zacala 7.10. dnes mam o 3,6kg menej. A to pen stravu som upravila. Cvicit som bola raz 8.10. a od zajtra idem podla youtube a posilka 2-3x za tyzden