Ako casto cvicite doma na spevnenie postavy? Kolkokrat tyzdenne a kolko minut? Dakujem.
@janulka__87 ako sa mi chce. Keď nemáš vysokú nadváhu,stačí podľa mňa 2x týždenne po 45 min.
@janulka__87
Na spevnenie tela je velmi dolezite cvicit so zavazim, v pohode stacia 3-5 kg cinky a drepy, vypady, a proste jednoduche cviky. Idealne aspon 3-4krat do tyzdna po 40 minut cisteho casu cvicenia.
@koniarova Nie nemam nadvahu pri vyske 173 cm mam 58 kg. Ja chcem len spevnit
3x do týždňa
Momentálne denne okolo 30 minút
na spevnenie je fajn cvicit v takom kolecku, ze 3dni cvicit a den odpocinku a zase 3 dni cvicit a den odpocinku a tak dookola, ale je to hlavne na tebe, ze kolko casu chces tomu obetovat a tak. Denne by som neodporucila, lebo telo potrebuje aj oddych. 3 dni v tyzdni je zase podla mna malo. Takisto pokial mas svalovku, den-dva odpocinok. Ked si chora, odpocinok. A samozrejme cinky, najprv kilove, potom dvoj, troj... a zacat postupne cvicit a nie hned naraz. A hlavne pravidelnost a nie ze dneska sa mi nechce a tak. Mne vyhovovalo cvicenie maximalne 30 minutove, je to na tebe. Vela stastia
@janulka__87 vobec necvicim, ale chystam sa zacat.kazdy den ale davam rychlu chodzu 5-6km, kazducky den za kazdeho pocasia( mam velke plemeno psa🙂 schudla som 8kg za 6mesiacov bez obmedzeni v jedle.zadok, nohy, brucho sa mi spevnilo( brucho co bola moja problemova partia "zmizlo") rada by som ale spevnila ruky a vnutorne stehna tak idem cvicit cielene na tieto partie. 30min denne 3x do tyzdna a uvidim co bude.plus chodza kazdy den samozrejmost
Nula celých nula nula
Ja tak 5x do týždňa po 15-20 minút so závažím. Ale nemám nijaké ciele, ktoré by som dosahovala, robím to len pre radosť a lepšiu náladu 😁
@janulka__87 mne stačilo 3-4 krát týždenne po 15-20 minút. Ale bavime sa fakt o spevnení, nie o chudnutí ako to tu zrejme viacej zienok pochopilo. V takomto prípade treba intenzívnejšie a správne zamerané cviky miesto dlhých kardio
Každý den
Treba minimalne 3 x aspon po 45 minut, a samozrejme cim castejsie tym lepsie