Ako často cvičíte?

7. dec 2024

Ahojte, koľkokrát do týždňa cvičíte. A cvičíte tabatu, hit, jumping, pilates alebo jogu ? Chcela by som začať cvičiť len neviem na čo sa zamerať. Mám už po 40 tke.

simsalabim
7. dec 2024

Plavam 2x do tyzdna (v lete prakticky denne, aj bicykel), joga 2x do tyzdna.

vanilkovazmrzka
7. dec 2024

Vyber si taku aktivitu ktora ta bude bavit a budes sa na to tesit. Potom sa ti bude lahko chodit pravidelne. Intenzitu si tiez musis nastavit podla svojej kondicie. Naco ti bude dobre ked ti napisem ze ja chodim 5x do tyzdna do fitka?

summer138
7. dec 2024

2-4x silový tréning fitko

lucia13022023
7. dec 2024

3x silový tréning, 1x pilates, 1x kardio

autor
7. dec 2024

@lucia13022023 ďakujem a to samostatne vo fitku alebo skupinové cvičenia

ivangeline
7. dec 2024

Skoro denne bicyklujem. Ob deň silové, s vlastnou váhou.. Pred deťmi som 2 až 3x do týždňa posilka a behala som, keď som mala chut. :sd

lucia13022023
7. dec 2024

Vo fitku som začínala s trénerom no teraz cvičím sama, pilates chodím na skupinové hodiny ale je nás tam 5 a kardio mam vždy rôzne. Niekedy co fitku niekedy beh, korčule, plávanie, švihadlo...

nops
7. dec 2024

Tiež mám 40r,pracujem 4 až 5x do týždňa 12tky.Cvičím silovo každý voľný deň+ráno rýchla chôdza alebo beh,tzn 2-3 dni po sebe,stepper.Inak to proste nevychádza. Pri silovom tréningu by to malo vyzerať inak,ale mám dobré výsledky aj tak.Ked som moc uťahaná dám si pilates alebo jogu.V dobrom počasí si dám tak 2-3 hodinky na bicykli.Ale odporúčam ak iba začínaš s pohybom ísť na kurzy alebo si nájsť vo fitku trénera,záleží čo chces dosiahnuť.Až zmaknes čo treba už ti bude stačiť doma.

spanielka44
7. dec 2024

6x za týždeň a som v 32tt 😆 kým som nebola tehotna som pracovala 12h šichty tak to som chodievala len 5x za týždeň a vždy treba obmieňať partie ktoré cvicis napr jeden deň ruky, další deň nohy potom kardio atd, ale dôležité je aj oddychovat a regenerovať

ibrunova
7. dec 2024

Ja 1x HIIT (tabata), 1x TRX a popritom chodím behať, keď sa mi dá.

mandzula
7. dec 2024

Akurat som to dnes pocitala, lebo mi koncila mesacna permanentka - za mesiac som bola vo fitku 16x. Mam 43.

taktotedanie
8. dec 2024

Mam sice menej rokov ale byvam momentalne “ tam kde lisky davaju dobru noc” siroko daleko nic 😂 toboz fitko
Cvicim denne , niekedy aj 2x denne, doma, eliptik
Mam k tomu male neposedne dieta