Ako často cvičiť pri chudnutí?

29. dec 2023

Ahojte, je lepsie radsej cvicit napr. 3x tyzdenne alebo kazdy den intenzivne 20 min.? Alebo je to bezpredmetne a vysledky su rovnake a nastavit si to mam podla toho, ako to vyhovuje mne? Dakujem

isadoraisa
29. dec 2023

3x tyzdenne taka hodina, hodina a pol je podla mna lepsia ako kazdy den 20 minut, to je skor take zahriatie tych 20 minut

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markusrasford
29. dec 2023

@chodec15 a pri hodinovom cvičení na cyklotrenazeri sa dá dosiahnuť chudnutie?

benit
29. dec 2023

Ja som v auguste zacala cvicit doma, 30- 40 minut denne. V septembri som pridala rychlu chodzu. Samozrejme vylucila sladke a lahke vecere. Veru v oktobri uz bolo vidiet zmenu. A teda nebola som ziadna gula- 50kg. Ale postava sa zmenila a isli aj faldiky dolu. Urcite lepsie nieco ako nic. Postupne pridavaj, zmena sa dostavi. Drzim palce

minenkak
29. dec 2023

Máš 80kg a 199cm alebo,80kg a 158cm,chceš formovať,schudnut, nabrať,máš 15rokov,30,69.Zacinas cvičiť alebo si cvičila a posledný rok si zanedbala

zuzubb007
29. dec 2023

20 minut je malinko, to sa len zacina startovat spalovanie 3 x hodinka do tyzdna

proximaa
29. dec 2023

Ak nebudes cvicit a chudnut iba stravou, stratis hlavne svaly. Takze cokolvek, hlavne cvic, ak nechces prist o svalovu hmotu. Aj 20 minut treningu denne je lepsie ako necvicit vobec

mimirka32
29. dec 2023

@chodec15 praveze moja skusenost je, ze najlepsie sa chudne cvicenim. Ziadne kardio mi nepomohlo schudnut tak ako cvicenie v posilke

berenika39
29. dec 2023

@chodec15 To je teď už trochu přežité, vím, že se to dřív hodně prosazovalo, hubnutí - kadrio do němoty. I k hubnutí je fajn cvičit silově, posílám třeba tohle, krásně shrnuté https://www.woldoshop.cz/blog/silovy-trenink-ma....
Jinak každý pohyb se počítá, to je samozřejmé.

rebrambora
29. dec 2023

Definuj cvicenie.

majamat
29. dec 2023

ako je tu uz spomenute. pri chudnuti cvicenie pomoze spevnit telo, ale nei ej nevyhnutune.,
dolezity je kaloricky deficit a cvicenie ho trosku pomaha vytvorit.
uvdedniem priklad.

napr
1. NECVICIS a za bezny den spalis 1900kcal. aby si schudla musis urobit deficit, napr 400kcal, cize mozes zjest 1500kcal
2. CVICIS a vdaka tomu za den spalis 2100kcal, cize ak vytovris deficit 400kcal, tka potom mozes zjest 1700kcal.

takze ak cvicis, potom lahsie vytvoris kaloricky deficit, reps moze s si dovolit zjest viac.
samozrejme treba prist na to, kolko asi to je, aby takyto deficit vznikol, lebo ej to individualne.