Ako a kedy začať cvičiť po sekcii?

karin143
2. máj 2015

Ahojte, mam uz 3 mesacne babatko a chcela by som uz konecne sa odhodlat k cviceniu... ostalo mi brusko a mam od pupka nadol strie... a hadam cvicenim by to vyzeralo lepsie... pomaly sa mi vracia cit do bruska... ako by ani moje nebolo... stale kojim... ak by ste vedeli poradit nejake cviky... ci este pockat treba? Dakujem

lolek77
2. máj 2015

som na manzelovom profile 😀 , ale urcite by som pockala, ak si nechces nahodou priviest nejaky problem.
Ja som po 2 sekciach, porod je namahava zalezitost, velmi vplyva na psychiku a zacat cvicit, ked kojis, a si len 3 mesiace po porode je velmi riskantne. Pockala by som, kym uplne budes bez mlieka. Pocula si uz, ako dokaze zenam udriet mlieko do hlavy?
Da sa to najst aj tu na MK. Este pockaj a uzivaj si drobca, brucho ma cas. 😎

lillien11
3. máj 2015

Isto počkaj podľa mňa...doporučuje sa 6 mesiacov po sekcii...pri námahe brušných svalov by si si mohla ublížiť vo vnútri ako si zošitá.
Ja som mala sekciu v decembri, kojila som len 3 celé mesiace a cvičiť som začala len pred 2 týždňami - ale nie cviky na brucho,ale len na eliptikale 😉

evittam
3. máj 2015

Určite počkaj, ja som začala cvičiť 6.mesiacov po pôrode CR. 😉 Nestojí to za to - kamarátke sa dokonca potrhala jazva po roku-vnútorná. 😒

30tnicka
3. máj 2015

Ja som cez 5 mesiacov po CR, a cvicim uz nejaky mesiac 🙂

violet77
3. máj 2015

Ja som 4 mesiace po CR a tiez sem tam brusakujem. Pytala som sa nato dvoch gynekologov a obaja povedali, ze mozem uz aj po 600nedeli, ale opatrne skrz svalovku, lebo ze brucho bude ochabnute. O jazve ani slovko nepadlo, ale aj tak som pockala a tiez som si neni ista ci mozem brusakovat, lebo myslim, ze mam diastazu svalov. Nemate s tym niekto skusenost? ako cvicit, ci sa to zmensilo casom, alebo ako.

miruska8189
11. mar 2022

Ahojte som mesiac po druhej sekcii a chcem sa opýtať mam doma spinningovy bicykel že či už na ňom môžem cvičiť či nie....dakujem