Aké sú vaše skúsenosti s krabičkovou diétou?

borihh
5. aug 2019

Skúsenosti? Išli kg dolu? Ak hej, koľko a za aký čas?

hoffmanka
5. aug 2019

@borihh nikdy som to neskúšala, lebo mi to prišli zbytočne vyhodené peniaze. Kilá idú dole aj vtedy, keď si sama varíš ale neprejedaš sa a podctivo aspoň 3 krát do týždňa cvičíš.

queen_mary
5. aug 2019

@hoffmanka ona sa nepytala, ci to tu niekomu pride ako zbytocne vyhodene peniaze. Niekto je aj karierne aktivny a nema cas si vyvarat kazdy den 2 hodiny.

@borihh ja som mala pohodlna dieta. Sk, vozili mi to v nedelu domov a ostatne dni priamo do prace. Dole isli asi 4 kila prvy mesiac, potom cca po 3. Schudla som vtedy asi 12kil. Krabicky som mala necele 4 mesiace od zimy do skoreho leta. Urcite odporucam, hlavne ak nemas cas na varenie a vymyslanie 5 chodovych jedalnickov na kazdy den, ako pani hore.

belllinka
5. aug 2019

@borihh to su take miniporcie, ze ak budes jest iba tie krabice, tak iste schudnes

bunka1
5. aug 2019

@borihh ja som mala 3 mesiace a schudla som 4 kg. Pre mňa malé porcie to boli. Výhoda, že máš 5 rôznych jedál každý deň. Na na naštartovanie diéty je to fajn. Pre mňa to i tak účel splnilo. Chcela som otehotnieť. 🙂

bert22
5. aug 2019

@borihh mala som mesiac a schudla som 2 kila ale to som pritom vobec necvicila. pri tejto krabickovej diete sa dobre naucis jest pravidelne (ak to samozrejme dodrziavas)

izabellik
5. aug 2019

@borihh krabickova dieta je o tom istom co kazda dieta, nemusis drzat dietu, ja som po prvom dietati schudla asi 20 kg za necely rok, jedla som pizzu, burgre, mcdonald, kolace, iba som kazdy den dodrziavala kaloricky deficit, menej som prijala ako vydala

telusikk
5. aug 2019

Dva mesiace som si platila a neschudla som nič. Potom som zistila, že si radšej budem variť a kopu peňazí aj ušetrím. Až potom sa mi podarilo schudnúť.

timilv
5. aug 2019

@borihh kolega s tým schudol z cca 100kg na 80kg a už nenabral nazad. Je tomu už cca 5 rokov, čo to držal, do fitka nechodil a ani nechodí. Teraz si už len dáva pozor čo je, ale zasa netýra sa- dá si aj sladké, aj "nezdravé" jedlá, ale všetko s mierou.

evittam
5. aug 2019

@queen_mary Som kariérne aktívna a nemusim vyvarat každy den dve hodiny aby som si upravila stravu ked chcem schudnut.😂😂😂 A ano su to zbytocne vyhodene peniaze-stacil mi týžden. Viem si pripravit chutnejsie, zdravsie a dokonca aj lepšie vyzerajúce varianty toho co varili.

adelakom12
5. aug 2019

@borihh tak podla mna to urcite zalezi od toho kolko jes a co jes. Ak jes vela a nezdraveho, tak krabickova dieta ta prinuti schudnut. Ak jest zdravo a primerane, je dost mozne, ze ani neschudnes 🙂 Ale zase to je velmi individualne pre kazdeho a podiela sa tam vela faktorov, takze sa nespoliehaj na to, ze suseda zhodila vdaka KD 25kg za x mesiacov tak zhodis aj ty, ty nie si ona, mas inu stavbu tela, inu genetiku, inak sa stravujes na kazdodennej baze. 🙂

laladua
5. aug 2019

Mam kamarata co to jedol a siel priblizne 20kg dolu, no popri tom aj cvicil, len casto sa stazoval, ze teda jedlo nebolo nic moc. Za tie peniaze akoze by som ocakavala pestru a chutnu stravu. Ale opak je pravdou :-/

adelakom12
5. aug 2019

@laladua :( och no, to nie jeprihejmne, ja by som si asi skor robial vlastnu krabickovu stravu. Navaris si v nedelu na cely tyzden do obedarov. Navaris si co mas rada a das si to do krabiciek a papas. Samozrejme vypocitas kalorie : )

anett9
5. aug 2019

Renáta Názlerová bola ich reklama... výsledok vidíš aj sama. Ale možno jedla aj tie krabičky 🙂

laladua
5. aug 2019

@adelakom12 To pocitanie kalorii si osobne neviem predstavit, ci by som to dobre odhadla keby som sa na nieco take chcela dat. Jasne takto ked si to clovek objedna tak je to pohodlnejsie, len tie jedla ozaj nemusia byt kazdemu po chuti no. Neviem ja si myslim, ze pestra strava je tiez cesta k chudnutiu 😉

juliet86
5. aug 2019

ja som mala dietu macingova krabickova. dalo sa to. niektore jeslo mi chutili viac niektore menej. z niektorych som bola prejedena po niektorych hladna... a uz som toho bola prejedena po mesiaci. akoze malo to ten efekt ze sa mi zastavilo priberanie kilo slo dolu a zastabilizovala sa mi vaha a trochu zmensil zaludok... takze posluzilo to odvrateniu katastrofy

queen_mary
5. aug 2019

@evittam dobre pre teba. Mne by sa nechcelo kazdy den si varit a vymyslat a podobne.

evittam
5. aug 2019

@queen_mary Nevarím si kazdy den.😀😉 V praci objednavame alebo chodíme na obed.

martinka13
5. aug 2019

Fičím na tom 4 roky. Po druhom dieťati som mala 90 kg/175 cm. 4 mesiace som mala celodennú stravu, potom poldennu. Posledné 2 roky mám len obed a večeru. V práci nemám kam chodiť na obed, večeru sa mi nechce vymýšľať. Deťom uvaríme a my s manzelom sme na krabickach. Po tých prvých 4 mesiacoch som schudla na cca 70 kg. Aktuálne mám 65kg.

macekovam
5. aug 2019

@borihh krabickova dieta je učinna ale nekrestansky draha... ak s nou prestanes mas jojo... a vlastne stratene velke mnozstvo penazi...

macekovam
5. aug 2019

@martinka13 kolko vas to mesacne stoji?

blacki
5. aug 2019

ja som si kúpila knihu krabičková dieta (autorku by som pozrela v prípade záujmu), varila som si to sama podľa jednoduchého popisu. pekne som schudla, nič špeciálne ma to nestálo a dokonca veľa receptov je chutných, robím ich dlhodobo celej rodine 🙂

martinka13
6. aug 2019

@macekovam 9 eur na den za obed (polivka+hl.jedlo+malý šalát) a večeru (jedno jedlo).

martinka13
6. aug 2019

@macekovam jojo efekt nastane, ak sa vrátite k nevyvazenej strave. Podľa mňa oznacenie, že je to diéta, nie je správne. Je to životný štýl, ktorý proste človek žije, alebo nie. Samozrejme, ak budem jesť denne na obed 6 knedlikov a podobne, priberiem. 9 eur za deň za obed a večeru je podľa mňa v pohode. Jesť predsa musím a aspoň nič nevyhadzujem a nemusím denne rozmýšľať, čo navariť na obed a večeru ...... stačí, že varím cez víkend.

macekovam
6. aug 2019

@martinka13 a ešte plus manžel že?to je 18*30...

martinka13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
6. aug 2019

@macekovam Myslím, že aj strava na varenie sa musi kupovať.... Veď každému, ako vyhovuje. Nam vyhovuje tento spôsob. Nemusím cez týždeň variť, co teda nie je moje hobby a môžme byť viac spolu s rodinou. Nemusím sa starať o vyváženú stravu. Za mňa je to super. Niekomu to nemusi vyhovovať. Chápem.

ki_wi
17. okt 2019

@borihh ja som vyskúšala Mačingovej donášku jedla (tiež krabičková) a bola som veľmi spokojná aj čo sa týka množstva jedla aj mi väčšina jedál chutila. Manžel sa rozhodol, že by to chcel skúsiť tiež, tak som po 28-dňovom programe donášky, začala jedlo pripravovať spolu s ním na základe knihy - Najedzte sa do štíhlosti 1, ktorú som ešte niekedy dávnejšie dostala na Vianoce. Baví nás to, je to náš spoločný rituál 🙂 aj sa cítime oveľa lepšie..nie sme takí unavení, ako sme bývali.

andreaivi
25. aug 2022

Ahojte,
Ja som skusala asi vsetky firmy ktore dorucuju v Bratislave. Po tyzdni som to menila, nech najdem taku co mi bude najviac vyhovovat.
Pre mna najlepsia Pohodlna-dieta.sk
Ostala som pri nej a uz ju mam 13ty mesiac. Schudla som za prvych 5 mesiacov 16kg. z 81 na 65. Teraz sa uz len udrzujem.
Velmi mi od nich chuti a neomrzela ma. S kurierom sme velmi dobre zohrany a je velmi mily 🙂

jaruska_86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz