Ahojte, prečítala som si na nete množstvo článkov a viem, že existuje množstvo prípravkov na chudnutie.. Mňa však zaujíma vaša osobná skúsenosť s takýmito prípravkami.. Ktoré výživové doplnky ste vyskúšali, ktoré vám osobne pomohli alebo nepomohli.. Čo by ste odporučili.. Ja som pozerala lipoxal, garsin, fykotin.. No neviem, som skôr skepická, a preto ma zaujímajú vaše skúsenosti. Viem že aj tu sú také diskusie, ale sú staré a ja chcem počuť aktuálne skúsenosti 🙂
Ja mám skúsenosť... schudla som 30 kíl, jednoducho a pomerne rýchlo. Žiadne takéto prípravky som nepoužívala.
@zazvorka87 ahoj, ďakujem a ktoré si si konkrétne kúpila?
@zazvorka87 nemala som problém so žiadnou kožou, ani na bruchu ani nikde inde. Nikde mi neovísala koža. Keď som schudla 25 kg, začala som cvičiť, funkčný a silový tréning, z toho som schudla ďalšie kilá a vytvarovala telo.
Kadečo som aj ja pre rokmi skúsila, aj na odvodnenie som nejaké tabletky brala, ale to je prd, to je k ničomu, sú to peniaze do koša. Radšej som si za to už hneď na začiatku mohla zaplatiť trénera a bola by som na tom lepšie 😉
Ahoj, takto by som to zhrnul ODPORÚČAM: kofeín (zrýchľuje metabolizmus a zvyšuje lipolýzu atď.) Synefrín (zvyšuje termogenézu a taktiež zvyšuje lipolýzu) zelený čaj (podporuje termický efekt potravy a zvyšuje oxidáciu tukov)
NEODPORÚČAM: všetky ostatné "zaručené" ako napríklad l-karnitín, káva na chudnutie a pod. Všetko je to podložené vedeckými štúdiami, takže aktuálne sa tomuto dá veriť. Samozrejme suplementácia doplnkov je len zlomok úspechu a nespoliehal by som sa len na to. ;)
@matejtrener Packofit kde si zmizol???
@glloria21 Ja som tu, s čím pomôžem? 🙂
@matejtrener ahoj. prosim ta kofeín, synefrín, zeleny cas v tabletovej forme?... mas aj nieco verene...vdaka 🙂
Ahoj @majik66 , áno v tabletkovej/kapsulovej sú ideálne. konkrétny ti neporadím, lebo firiem je milión... Viac o spaľovačoch nájdeš tu:
https://www.youtube.com/watch?v=a018xDeOuawmrkni. 🙂
@matejtrener dakujem krasne 🙂
nemam skusenosti, ale zmen stravu a zacni cvicit
pripravky na chudnutie je len zrut penazi