AHOJTE;)) chcem sa spytat ci ste skusali na chudnutie; herbalife teraz co je novy, emulips kvapky ci nieco lepsie. Alebo vybracny pas na stranke livaktive ci nohavice na chudnutie v ktorych sa riadne potite. Ci ine vylepsovaky. Co Vam stoho zabralo za ako dlho a bez jojo efektu?viem ze strava a pobyb je naj ale chcem vediet co by este vedelo pomoct. Dakujem
Ja som vylucila pecivo, cestoviny, celkovo prilohy a papam iba biele masko a vela zeleniny. Zacala som cvicit a jest iba do 5.
Vysledok?? Za 7 tyz. Dole 11kg.
Prvy tyzden je tazky,potom uz pohoda. Papat mozes hocikolko.
@saska697 - Podla mna kvapky, tabletky, zelena kava a pod, su len dobrym marketignovym tahom, a vobec nic nemaju spolocne s chudnutim...Nohavice uz vobec nie...
Jedine co mozes urobit, ze ako pises, upravit stravu a zapojit viac pohybu...Nie kazdy si pod pojmom zdrava strava predstavuje to iste :/ Zakl. princip je papat vela zeleniny, ovocia (najlepsie doobeda), semien, orechov a pit vela tekutin - cistu prevarenu teplu vodu.
Mne co pomohlo nastartovat matabolizmus, tak to bola chlorella, vdaka nej sa mi podarilo precistit telo od toxinov a zbavila som sa uz po par tyzdnoch par kil...Kupujem si pravidelne tuto v BIO kvalite, ta najväcsia sa oplati viac, vydrzi na 3mesiace...to je aj doba, aku by sa mala min. uzivat, aby clovek pocitil jej ucinky...
http://www.nutrimas.sk/Chlorella-c1_1_2.htm
@angelinka13 A nema vedlajsie ucinky? Lebo mam problem aj s akne;((tak sa bojim ;(
@saska697 - Praveze aj na akne je ucinna, zo zaciatku moze prechodne dojst k zhorseniu stavu, ale to preto, ze toxiny idu von z tela cez pokozku, ale potom by sa to malo upravit, myslim akne a pod. Ja som na zaciatku mala miernu plynatost, ale to preslo po par dnoch...Zo zaciatku sa ale odporuca nizsie davkovanie, predsa len, ked je telo zaplavene toxinmi a ide to von, na tele sa to nejako musi prejavit...moze byt aj bolest hlavy, ale vsetko sa po case upravi...
L karnitin je dobry
mne zabrala zeleninova vecera, trochu tvarohu pred spanim a sport ;)
aaa ano, davam l-carnitine cca hodku pred cvivenim a +magnezium 🙂
Ono pomahaju rozne preparaty, ale v kombinacii s cvicenim a zdravym stravovanim. Ludia si myslia, ze budu sediet pred telkou s miskou sladkosti a presladenou coca colou pred sebou, navlecu si nejake nohavice, daju tabletku a schudnu 🙂
Ako pise angelinka 13, dost pomozu antioxidanty, ale tiez v kombinacii s pohybom a zdravou vyvazenou stravou.
Ja som zacala behavat, sem tam skocila do fitka, jedla som pravidelne mensie porcie a islo to. Takto by malo vyzerat zdrave chudnutie. Este som pila dlhodobo tento napoj http://www.energiabhip.sk/n/pink-pre-zeny
Obsahuje viacero rastlin. ktore su silne antioxidanty a pomahaju pri chudnuti, dodava energiu takze aj cvicenie ide lepsie. Je zdravy, aj na plet a obsahuje minimum kalorii a cukru.
Ale bez cvicenia a dobreho jedalnicku sa zdravo schudnut neda a vyraznejsie ti nepomoze nic prirodne-zdrave.
Jedine vyskusat extremy ako niektore diety, ktore su tu v temach a hazardovat so zdravim...
@saska697 ahoj mne nic take nepomohlo ani tabletky ani nic.jednoducho som sa zatala a menej jedla.zo zaciatku som ubrala dost aby som zmensila obsah zaludka.a teraz uz len pomenej to ide dole ale ide to uz som v minuse 13 kil a to neni ani 2 mesiace.ani necvicim nic.iba strava. A to si dam uz aj sladke 🙂 . 80% chudnutia je strava!!!
Predam HCG kvapky na chudnutie
ahojte mamicky... nepoznate nejaku kozmetiku ktora by pomohla s natiahnutou kozou po porodoch....hlavne na bruchu, nemam ho nejak velke ale je vidno ze je to koza co je navyse:(
Keby existovali skutocne tabletky na chudnutie, tak by nebolo tolko tucnych ludi ;) pomoct moze doplnenie vitaminov, alebo mineralov, ked je ich nedostatok moze mat clovek vykyvy a navaly hladu, chute na spladke,zvysenu unavu a pod. resp. ak je problem v travenie uzivanie probiotik, alebo liekov na podporu travenia. Ale nic za teba neschudne ;)