Aké potraviny majú v chladničke chudé žienky?

liliana363
7. júl 2012

Ahojte, moc by ma zaujimalo, ake potraviny maju bezne v chladnicke chude zienky.

sissy27
7. júl 2012

uhm, kým som bola štíhla, tak som mávala presne to isté v chladničke ako teraz, keď má o xx-kíl viac...takže problém je niekde inde 😀 hlavne byť štíhla nie je len o stravovaní, ale o celkovom spôsobe života a v neposlednej rade svoju úlohu zohráva genetika a zdravotný stav...ak potrebuješ rady ako schudnúť - teória je jednoduchá, ale aplikovať ju do praxe je oveľa ťažšie 😎

diusik
7. júl 2012

nezalezi natom co tam mas,ale natom ako casto tam chodis 😀

traktor
7. júl 2012

aj chuda zena môze mat v chladnicke prerastanu slaninku, skvarky a ina take *lahke* jedla..niekomu skratka lepsie spaluje..takze podla toho by som sa neriadila..ak sa citis *väcsia* ako by si chcela, skus sa pridat aj tu k babam https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/hladam-kamaratku-na-spolocne-chudnutie-do-leta-2/ budete sa navzajom podporovat 😉 ..a ked to nepôjde..tak co..ved aj okruhlejsia baba je pekna, hlavne, ked sa usmieva..a ako môj muz hovori..aspon je za co ulapic 😀 😉

riana12
7. júl 2012

Obaja sme chudi (teda ja aj priatel), ale mame aj bravcovu mast, aj plnotucne mlieko, aj slaninu, byvaju aj osvarky.
Lenze tu nejde o stravu ako taku. Vela zohrava genetika, metabolizmus. Celkovy zivotny styl.
I ked ja trebars mam styl zivota ako niektori 200kg ludia, ale klop-klop, mam len 56kg 😅 A nerodila som, ani som tehu nebola.

Treba si dopriat vsetko, ale jest casto, mensie porcie. To je zaklad, ci pre chudych ci s vyssou hmotnostou.

rolla20
7. júl 2012

ja si davam kazde rano chlorellu, zeleny jacmen a na ranajky IBA ovocie, potom si dam aj psyllium, co najviac minimalizujem maso, ked tak si nieco spravim z Goody Foody a vecer schindeleho mineraly. veruze mozem jest co len chcem a nepriberiem a ak hej, nieje to vobec vidiet 😢 tesila som sa ako pocas tehu priberiem a nic. jedina spomienka mi ostala na bruchu, takze som jak pavucik, rukata, nohata s bandurom 😀 taaakze niekedy aj ta chuda postava nieje ziadna vyhra

cucoriedkae
7. júl 2012

ja som bola odmalicka chuda a asi taka uz aj ostanem. V tehu som pribrala 25kg a uz su daavno fuc, same zmizli. Cele detstvo som sa stravovala ako zvysok rodiny, napriek tomu sme mali kazdy inu vahu. Teraz sa stravujem zdravo, resp. sa snazim, aj ked cokoladke ci slnaninke niekedy neodolam. A rozdiel je nie v tom ako vyzeram, ale ako sa citim. Zdravotny stav sa mi vdaka strave zlepsil o 180 stupnov. Pritom vaha ostava rovnaka.

sana15
7. júl 2012

vsetko okrem nizkokalorickych a light vyrobkov 😉 Okrem ineho 2 kusy slaniny a "stangla" salamy 😀 😀 😀 Mam 49 kil aj s topankami, po dvoch porodoch, jem vsetko kaloricke, zeleniny a ovocia sa takmer ani nedotknem, biele pecivo, cela cokolada a sladkosti su mojim jedalnickom. Vsetucko vybeham pri detoch,takmer nespavam. U mna to vobec nie je o tom co zjem. Kym som pracovala tak som strazila kazdu kaloriu,zelenina a ovocie tvorili 80% mojho jedalnicka, pecivo len vynimocne,biele ani s nozom na krku a aj tak pri sedavom zamestnani sa to len na mna lepilo a lepilo aj napriek delenej strave a vsakovakym vymyslom. Teraz si uz 3 roky mozem dat cokolvek,kedykolvek aj na kila a vaha ide stale dole. Ale uz ma to netesi,uz som ako vesiak 😔

janka1janka
7. júl 2012

Ahojte dievcata, nevoete o niecom....ako rychlo schudnut bozeeee, strasne som pribrala zo 70 kg a po porode je uz 7 mes. a mam 90 kg :(((((( Pomoooooc

betina1984
7. júl 2012

@janka1janka ja som tiez prirodzene tucna. Moja vaha je tak okolo 80 kg. Rodit som isla 96 kg, dvojicky a nechala som tam 15 kg, a za styri mesiace som pribrala 10 kg, takze mam takmer 92 kg. Ale zacala som zase to, co mi vzdy pomohlo. Jest 5x denne, zdravsie jedla, vazim, ratam kJ. Po prvrj som schudla tak z 88 kg na 61 kg za 6 mesiacov. Do Vianoc chcem aspon 20-25 kg dat dole. Viem, ze to ide, uz som to zazila. Len pak som vysadila hak, chceli sme babo, nedarilo sa, tak som sa zacala prezierat, do toho este hormony a som tucna.

domin85
7. júl 2012

Ono je to v niecom inom, ja mam tiez v chladnicke oravsku slaninku, vajicka do kolacov a ine zdrave pochutiny, som celkom stihla si myslim a priatela sa pokusam aspon trocha vykrmit lebo vyzera akoby som mu ani chlieb maslom nenatrela a pritom zje tolko ze nestiham dokupovat 🙂 Druha vec je ze ma fyzicku pracu, ja ako fyzioterapeut neustale s niekym cvicim a plus si kazdy den dobieham kilometer na zastavku autobusu, takze moze sa papat kolko chce jednoducho sa to hned spracuje 😉 A plus ja do vsetkeho pcham aspon troska zeleninky lepsi to travenie- takze sem tam nejaky salatik a kopu pohybu 😀

tomika
7. júl 2012

nejesť na večeru varenu stravu,ale niečo lahké..Varená strava počká v chladničke na druhy deň na obed 😀

titkovamiriam
7. júl 2012

Aka pekna tema 😉
Sama patrím k veľmi obeznym ľudom.Sestra aj kamaratky mam vacsinou chude az velmi chude a v chladnicke maju ovela vacsie hovadinky ako ja.Sama som si vedoma že moja hmotnost je vysledkom mojho ,,životneho stylu,,.Nemam vztah vobec k sportu iba ak teoreticke pozeranie v telke.Jedine co milujem je plavanie 🙂 .Neranajkujem,obcas obedujem,no po 22h zacina,,biely sex,, 😀 😀 😀 😀 -otvaranie a zatvaranie chladnicky.Cez zimu alebo chladne obdobie skoro vobec nepijem-myslim vodu.A tu je aj dovod preco som sa sem zapojila.Nastali tieto horucavy a ja behom 3t som,,zhodila,,8kg.Samozrejme ze pri 106kg to niak ani nieje vidno-no vahe som najskor ani neverila-prevazila som sa v praci a tam 98kg a asi preco:
-absolutne nechutenstvo k varenej strave/varim koly detom kazdy den/
-pijem asi 8l vody-cistej alebo mineralnej
-kedze mam pracu 6km a kolega prestal chodit autom idem to tam aj naspat peso
-momentalne denne plavam cca 3km
-po 19 nejem alebo len marhule ci uhorky,alebo ine ovocie ci zeleninu
takze chudnutie nieje asi o vseliakych doplnkoch a zazrakoch ale o zmene 😉
neviem ako to dopadne ked toto horko opadne,no aj tak som momentalne rada že to ide dole 😉 ,neviem kolko to dole este pojde ale asi sa v 40 zacnem snazit aby to uz hore neslo.nikdy som stihla nebola v 19 som mala 76kg,nikdy som netrpela tym ze som obezna,ani som nemala zdravotne problemi no aj tak je to fajn pocit 😀 byt o nieco lahší

ajca123
7. júl 2012

V ladnicke mame všetko čo len chces 🙂 aj čokoládu aj zeleninku a ovocie... Cez den skoro nejem lebo je strašne teplo ale v noci otvorím a vyžiram 🙂

nanulik
7. júl 2012

ja tipujem že nič 😀

p4
7. júl 2012

ja tam mam tolko zradla,ze az. od salamy, po zeleninu,ovocie, nezdrave jedla a dokonca v mrazaku pravidelne hamburgery. 🙂 Chladnicku dokazem vyprazdnit behom dvoch dni, ale chuda som aj tak. 🙂

ddankaa2
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dada1212
7. júl 2012

majonezové šaláty, smotanové jogurty, mrazenú pizzu, bagety.
tak nejako, je to o množstve a aj o pohybe. ja varievam klasické jedlá, typu bryndzové halušky, pečené kurča, segedínsky huláš, palacinky a tak. a potom mávam najčastejšie bud jogurt so sladkým pečivom alebo aj s keksom alebo majonezový šalát s pečivom. okrem toho nejaké ovocie a menšiu sladkosť a niekedy aj nanuk.
veľa robí aj pitie, sladené malinovky majú veľmi veľa kalorií, snažím sa hlavne piť vodu z citronom a colu radšej light, prípadne občas ochutené minerálky.
okrem toho sa dosť hýbem a ak nepijem sladké malinovky a mám trocha viac pohybu, tak váha ide dole, hoci som mala napríklad deň predtým riadnu porciu segedínskeho gulášu, smotanový jogurt, sladké pečivo, ovocie a ešte keksík a zmrzlinu....

tkmama
7. júl 2012

Pol kila tvrdého syra, zeleninu, párky, maslo a čokoládu. A ešte pečené kura od včera...

lucka1987
7. júl 2012

momentalne ?
asi pol kila slaniny, bryndzu, rastlinne maslo, navarene cestoviny, zemiakovu kasu, navarenu omacku s morcacim maskom, par otvorenych kompotov, hlavku cerstveho salatu, rajcinky, papriky , cibiky z cibule , syr greckeho typu , bravcoiva mast, nejaky jogurt, a aj acidko.. tot vsjo. neboli sme na nakupe.. a doma byvam vacsinou sama..
tiez varim normalne jedla, akurat nemisesam zemiaky, maso a sladkosti do jedneho / princip 90 dnovky / ale nevravim ze vzdy je tomu tak.. no snazim sa jest veeela zelenny a vela vody pit, myslim, ze to ej dost pevny zaklad, na ktorom sa da dobre stavat..

vela zeleniny a vela tekutin

bobsent
8. júl 2012

toto ma pobavilo 😀 keďže sa radím medzi extrémne chudé ženy ☹ rýchlo som sa išla mrknúť či sa moja chladnička náplňou neodlišuje od normohmotných báb 😉
záver: neodlišuje sa vo väčšine: náterkové maslo, syry, mileko, čokoláda, paradajky, smotanové jogurty, šunka,nitran salám aj langoš(asi ho už vyhodím).
jediné v čom sa odlišuje sú nutridrinky na pribratie. po pôrode som na extrém-45kg a 175 cm...hanbím sa ísť do plaviek 😢
inak moja skúsenosť je že veľmi chudí ľudia nedržia diety ani sa moc zdravo nestravujú. to je len predsudok, že kto je chudý neje.ako aj to že obézny musí sa zákonite prežierať. typ tela je nám proste daný.

janaalzbeta
8. júl 2012

😀 😀 😀 tak to je gól................ja priberiem len pri pohľade na chladničku.............. 😀 😀 😀

sbear
8. júl 2012

ja mam takmer prazdnu chladnicku, mam tam vacsinou iba zeleninu, ovocie, bylinky, maslo, zopar jogurtov. Chodim ale nakupovat kazdy 3 den. Sladkosti a slanosti, chleba..., proste veci, z ktorych sa pribera ma moj priatel zamknute v trezore. V spajzi mam ale zasoby suchych potravin: ryza, pseno, pohanka, ovsenne a razne vlocky (ciste), oriesky a semena, koreniny, caje. Varim kazdy den rano a jedlo si rozvrhnem na cely den. Momentalne som maniak do Ajurvedy, takze sa snazim podla toho stravovat. Nejem skoro ziadne polotovary.
Ale inac aj zo zdravej stravy sa da pribrat... takze je vo vsetko len o pevnej voli a spravnych stravovacich navykoch. Ajurveda ich mam zopar... bezny ludia sa mi ale smeju a napriklad v robote to nechce nikto dodrziavat.

gaby21
9. júl 2012

Mozno by bola lepsia otazka, co v chladnicke nemaju 😉 Ja urcite, ziadne polotovary, ani v mraznicke, ziadne sladke malinovky, ani dzusy, pijeme iba cistu vodu, nikdy si nerobime zasoby sladkosti, ani chipsov a podobnych zalezitosti, ked mam na to chut tak si idem kupti a hned zjem, pijem zeleny caj, uz niekolko rokov, urychluje metabolicku cinnost organizmu, po dvoch porodoch sa stale vmestim do rifiel ktore som nosila na strednej velkost 38 😎

sissmiss
9. júl 2012

Skor sa spytat co maju tie stihle a zdravo sa stravujuce. Pretoze stihla nemusi byt zdrava. Mam kopec kamosiek co frcia na mcd, hranolkoch, cocacole ale maju take spalovanie ze su chude ako lane. Ale poznam aj take co su stihle, cvicia a zdravo sa stravuju. Take jedia zeleninu, ovocie, neprejedaju sa, sladkosti len vynimocne. Jedia kyslomliecne vyrobky, malo zivocisnych bielkovin, vela sojovych produktov, piju caj a cistu vodu, nic sladene, ziadne mineralky, nejedia mastne, pecivo len celozrnne, citaju zlozenie potravin, snazia sa vyhybat nezdravym eckam, nepiju alkohol, a hybu sa.

yanni
9. júl 2012

HIhi to je zlate. Nechcela by toto zakladatelka premenit na diskusiu? 😉

Tak u nas najdete plnu chladnicku a je v nej vsetko. Zdrave, nezdrave, v mraziaku zmrzlina. Akurat ze nekupujem polotovary, ani len mrazenu pizzu, ja varim a peciem vsetko "vlastnorucne". Dokonca aj chlieb a jogurt. Vela zeleniny, ovocia. Ale ze by sme nejak obmedzovali uhlohydraty ci tuky, to nemozem ani na 100 km tvrdit. To skor kupujem plnotucne mlieko a jed sa mi nechce robit jogurt, tak kupim biely 10 %tny 😕 Ja som skor mäsova, priatel vsezravec 😀Dame si aj vinecko, pivecko, v lete sa griluje na zahrade, dame si aj slaninku, bravcove pecene, knedle atd. Ono to nie je len o jedeni. Vsetko ale s mierou. Pravidelne 3x denne, ranajky, obed, vecera, medzitym nemlsat a vela pit. Mineralka ide u nas na hektolitre. My sa vela hybeme. Mame obaja sice sedavu robotu v kancelarii ale 1-2 krat do tyzdna sport a vikendy sme stale niekde "na cestach". Ci v horach na ture alebo plavanie v jazere alebo celodenne shopingy 😀 😀 😀 , v zime hlavne lyzovanie. A tiez, vela robi genetika.

malinkaaninka
9. júl 2012

tu nejde len o to,čo majú v chladničke ale aj koľko z toho,čo pojedia vydajú v energii...

katka1981
9. júl 2012

Neviem ci ti moja odpoved pomoze. Kamoska je chudulinka a ma tu istu chladnicku ako jej nadpriemerne obezny partner. Kamoska sa stravuje uplne rovnako ako jej drahy, napr. na noc zje polovicu pecenej kacky. 😀 Su ludia, kt. mozu zjest cokolvek a budu stale stihli a potom taki, kde plati rovnica o vydaji a prijime. A my mame chladnicku skoro stale prazdnu, ani neviem ako, nejak ju rychlo vyprazdnujeme 😀 😀 😀 Klobasy, sunky, salamy, nekupujeme vobec, ale ked nam svokor prinesie, nemame to srdce nechat tieto dobroty nepovsimnute a to plati aj s reznami. Varime zdravo az na sladkosti, kde nepozname mieru, ale ak sa u nas nejakym zazrakom objavia nezdrave kaloricke bomby, velmi rychlo sa ich zbavime (zjeme ich). 😀 @diusik, kamoskin partner chodi do chladnicky viacmenej len vecer a prave preto je asi obezny. Takze ani moc neplati, ze ked clovek nechodi casto, tak je stihly 🙂

adriana7
12. júl 2012

@liliana363, aj som to všetko počítala, noo aj sa schuti zasmila...v chladničke mávam aj opaľvacie krémy, ale jesť ich nebudem 😀
...dôležité je do tej chladničky nekupovať to, z čoho aj malé dieťa vie, že sa len a len priberá....
ja mám na to roky osvedčený a jednoduchý recept:
1. na lačno vypijem 3-4 šálky čistej vody
2. viac ako 50% denného príjmu potravín sú veci surové, teda ovocie dopoludnia, zelenina poobede
3. k tomu sa treba hýbať
...a potom si môžeš dať aj večer dvojku vína, aj ku káve koláčik....nemám rada príkazy a už vôbec si neviem predstaviť roky sa trápiť hladom a zákazmi....ale toto funguje...mám 40 rokov, 170 cm, a 55 kíl

soniamalinik
13. aug 2013

po pozreti si videa HungryForChange, ukazka na http://www.hungryforchange.tv/ som sa rozhodla, ze do seba nedam ziadne jedlo, ktore obsahuje chemicke zlozky, tiez cukor, ani trstinovy, ziadne umele sladidla a zeleninu, ktora vizera umelo vypestovana.

Slovaci pred 19 storocim zili sice uplne inac ako my, ale stravu mali podstatne lepsiu. Pozrite si stranku http://www.ludovakultura.sk/index.php?id=20 aby ste mali lepsiu predstavu. Nemali ziaden cukor, cigarety, umele lieky, boli stale na cerstvom vzduchu, na druhej strane sa nedodrziavala hygiena, ked sa varilo vnutri, dym sa pustal dnu, takze vsetko bolo vyudene. Mozme si ale zobrat ten dobry priklad, ake potraviny sa jedli. Pilo sa cersve ovcie, kozie mlieko, ziadne pasterizovane odtucnene vyrobky a pridanym cukrom.

Niekedy mame chut na nezdrave jedla, langos alebo parok v rozku, hranolky, sladkosti. Avsak z vlastnej skusenosti vam mozem potvrdit, ze po 2 rokoch uplnej abstinencie alkoholu mi alkohol smrdi a na torty a zakusky pozeram ako na nieco pekne ale nejedle. Ako ked vidite v obchodoch krasne vonave mydla v tvare ovocia a cokolady. Tiez ich nejete. Po case, najskor po jednom roku vas na niektore potraviny jednoducho prejde chut. Najviac vas budu lakat jedla, ktore ste jedli ked ste boli mali, lebo mate na ne dobre spomienky, ale aj na tie sa da zabudnut.

Na trhu je vela knih o detoxikacii, treba si citat hlavne tie, nie tie o chudnuti. Postupne vyradovat nezdrave jedla, hlavne tie, ktore obsahuju umele sladidla a umele ochucovadla. Cukor nahradte trstihovym a medom. Pozor, med sa nesmie ohriat nad 40 stupnov a nabera sa je sa drevenym alebo umelym priborom.

Nebojte sa jest zdravo. Ludia sa boja jest zdravo, lebo si myslia, ze by vybocili zo spolocnosti. Alebo si hovoria, ze na nieco zomriet musia. Toto nie je spravny pristup. Na zmenu svojho myslenia si precitajte knihy od Louise Hay.

bambibam
13. aug 2013

niesom ani chudá ani obézna ,doslova cez deň ma ani nenapadne nejak veľa jesť ,ale padne 20hodina a pokiaľ nezaspím chodím hore dole do ladničky a ráno hladám darebáka čo ju vyprázdnil..... 😀 😀 😀 ,chudnem tým že furt behám -cez deň za detmi ,skáčeme,beháme,proste furt čosi a muž tvrdí ,že ani v noci nedám pokoja a ,že ked neskáčem tak behám špajza - chladnička a dokola, obmedzila som sladké a chleba . Inak nedokážem držať dietu ,preto si uvedomujem ,že musím vydať zo seba energiu a tak behám ,sem tam si s dcérou pustíme x -box či ako sa tá krabica volá a skáčeme proti sebe ,aj sa zabavíme aj vypotíme. V chladničke sa nájde kadečo ,niekedy ani netuším ,že to máme.