Aké pečivo môžem jesť, aby som nepribrala?

2. sep 2021

Baby prosím vás... Milujem chlieb... Ale chcela by som niečo schudnúť samozrejme ze to nie je len o chlebe, aj iná strava a pohyb... Ale chcela by som ze aký chlieb by som mohla jest keď sa budem zdravsie stravovať 😅

laurar1
2. sep 2021

Ahoj, pokial budes mat dobre rozvrhnuty jedalnicek a nezjes toho chleba kilo denne, tak akykolvek. Ale skus hladat chlieb, ktory neobsahuje zbytocnosti, staci muka, voda, sol a kvasok.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamamasama
2. sep 2021

Z pečiva sa nepribera... pribera sa z nadmerneho prijmu kalorii...

siska53
2. sep 2021

No..citala som, ze biela muka moze u dakoho sposobit napr. aj to, ze pribera viac ako by mal.. kvoli lepku, ktoreho je tam dost pozehnane ( preslachtena psenica). Skus skor take, kde je ho menej, spaldova muka ( spalda sa neslachti ), kukuricna muka a tak.. aj ked pecies kolac, ja som dlho pekavala pol na pol biela s nejakou inou, hoc aj amarantovou a tak. A hlavne..ide aj o mnozstvo. Ak si das 5 krajcov, tam ti nepomoze ziadna alternativna muka.

enoula
2. sep 2021

Domaci 🙂 upec si, vieš,co do neho das 🙂

suezuzu
2. sep 2021

Pohľadaj v obchode bielkovinový chlebík, porovnaj si cukry a tuky s obyčajným…. Ale samozrejme to nie je iba o pečive

pribinak
2. sep 2021

Tak je všeobecne zname že biele pečivo má vyšší glykemicky index ako napr pečivo z ražnej či spaldovej muky.
Ja nemám rada extrémy, kúp si aj biely rožtek, ale potom zas uber niekde inde

zafir01
2. sep 2021

doobeda jeden , max dva krajce chleba su ok, najma ak mas k tomu vyvazeny pohyb a stravu . a tiez, nie je chlieb, ako chlieb . ak zjem na navsteve tu veku sendvicovu, tak ma naduva a muza pali zaha . tesco chlieb to iste. ked mam cas skor ukvaskujem svoj, pripadne nejaky celozrnny tmavy .
vyhybaj sa urcite bielym rozkom, listkovemu cestu a podobnym tym slanym a sladkym pecivam z obchodov . das si jeden a mas prijem ako ked si das kusisko masa, samozrejme vyzivove hodnoty neporovnatelne

kkovacovak
2. sep 2021

Keď vysadíš pečivo neschudneš. Kalorické tabuľky a sedliacky rozum. To je na chudnutie najlepšie

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
2. sep 2021

Jedla som povinne chlieb či rožok na raňajky a olovrant a schudla 12 kg🙂zaplatila som si chudnutie v štúdiu Kompliment a musela jesť na olovrant sacharidy, aby som nebola večer hladná a nejedla bezhlavo.Nikdy som neolovrantovala len jogurt či ovocie ...a kilá išli dole rýchlo.nemusis sa zriecť chlebu a pečiva.Ale je pravda, že som rožok jedla grahamovy nie biele...alebo lepší chlieb

kiki68
2. sep 2021

Akekolvek v rozumnom mnozstve.

dzejsik
2. sep 2021

aj kváskové pečivo má nižší glykemický index oproti pečivu z droždia

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz