Aké máte skúsenosti s proteínovými tyčinkami?

deana100
25. apr 2023

Aké máte skúsenosti s týmto druhom tyčiniek.

sissy27
26. apr 2023

@deana100 neviem sice aky druh a co od toho ocakavas - ale ak chces chudnut, tak je to proste mlska ako kazda ina, nepotrebujes to v jedalnicku. A tak ako pri vsetkom - nedaj sa oklamat nazvom, pozri si zlozenie.

mamamasama
26. apr 2023

Skusenosti? Ake? 😅😅😅 Zjem to rovnako ako aj Snikersku. Kalorii to ma takisto porovnatelne rovnako

jaskolka
26. apr 2023

Nevidím v tom zmysel. Ex to kupoval, lebo cvičil a mal pocit ze mu to "dodá energiu". Za mňa blbosť,ktorá je akurát drahšia ako nejaká iná tyčinka. Ja som to ochutnala a aj chuťovo to bolo o ničom.

buberova
26. apr 2023

Ozaj si pozri zloženie koľko to má kalórií, cukru, tuku... Videla som už aj také čo mali 25g tuku, 25g cukru a 25g bielkovín.. čo je dosť prepadák, hlavne že marketingovo tak s obrovským písmom napíšu PROTEIN

monillia
26. apr 2023

@deana100 obrovský marketingový ťah, niekde som videla porovnanie jogurtov,že ten" proteinovy" mal menej bielkovin ako klasický. Naviac takéto vyribky majú v sebe kopec umelom.Držala by dom sa zdravého rozumu, všetko s mierou, osobne si radšej spravím domáci koláč (zdraviu verziu) ako kúpim takú tycinku.

zenulkaaa
26. apr 2023

@mamamasama fakt? Mne nechutia. Ja ked mam chut na sladke, tak si musim dat sladke klasicky keks, tycinku, cokoladu. Tie proteinove tycinky s tym umelym cukrom, proteinom, chutia zvlastne a teda moje chute po sladkom neuspokoja..

deana100
autor
26. apr 2023
panelacikova
26. apr 2023

@deana100 tiež som si všimla, že niektoré majú viac cukrov, než "bežné" tyčinky. zloženie pozerám ešte v obchode, takže v podstate ani nekupujem. rovnaký problém jogurty. nápis proteín cez celý obal, ale pri čítaní zloženia mi je do smiechu 🙂 takže čítať zloženie.

sense
26. apr 2023

Nie je proteinova tyčinka ako proteinova tyčinka, plus teda záleží aj co od toho očakávaš. A hlavne treba čítať zloženie. Niektoré majú zloženie a makra ako horalka len sa tvária ako proteinova tycinka

mamutka
26. apr 2023

@deana100 ktosi raz povedal, že za hrsť hrachu mu da viac proteínu ako hento a celkom tomu verím 😁

babulkomale
26. apr 2023

@deana100 ze mi nechutia 😃

domkakvet
26. apr 2023

@deana100 za mna to ma ovela viac energie, ale aj ta tycinka obsahuje mnoho viac energerickych zloziek, chuti mi, ale podla mna nie je na chudnutie. Ved vyskusaj, 2 eura hore dole.

quaxi
27. apr 2023

@deana100 záleží aká tyčinka a ako ju použiješ. Treba kupovať kvalitné, čo majú aspoň 20g bielkovín v tyčinke a minimum cukru.
Ak niekto zmení stravu, stráži si kalórie, bielkoviny, a tyčinku si dá raz za čas napr na výlete alebo pri cestovaní keď nemá možnosť iného jedla, tak je to oveľa lepšie riešenie než klasické horalky a pod., lebo po kvalitnej tyčinke nemáš chuť jesť ďalšie 3 také isté a vydržíš sýta aj 3h. Takže na tento účel sú super.
Navyše som zistila, že mi pomohli aj proti chuti na sladké, predtým som si po obede vždy ešte dávala sladkosti, nevedela som sa toho zlozvyku zbaviť, a chutná čokoládová tyčinka mi koľkokrát jedna ani nestačila. Našla som proteinovu ktorá je tak akurát chutná že mi zaženie chuť na sladké, ale zjem z nej len jeden kúsok (asi štvrtinu) a je dosť nechutná na to aby som ďalší kúsok už nechcela. Takže mi vydrží aj týždeň a ušetrím si tým kopu sladkého čo by som namiesto nej zjedla.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz