Aké máte skúsenosti s kryolipolýzou?

nunu2020
25. okt 2019

Ahojte. Moc by ma zaujímali vaše skúsenosti s týmto zákrokom, hlavne ak by ste mi vedeli odporučiť nejakú naozaj dobrú kliniku, kde sa tento zákrok robí v žilinskom alebo banskobystrickom kraji. Moc ďakujem 🙂

pininka1
26. okt 2019

Poznám viacerých u ktorých sa nič nezmenilo, ja som si to dávala na brucho a je pravda že na tej strane brucha sa mi netvorí žiaden tuk, resp menej ako na druhej strane, trebalo by to vyrovnať, keďže keď pozriem zhora na brucho, je to vidiet, ale neviem sa tam dostať, nemám na to čas teraz. Takže za mňa je to pravda.

c_est_la_vie
26. okt 2019

@nunu2020 vie co sa nikde nereklamuje? Ze kryolipolyza zvacsuje riziko infarktu atd niekolko stonasobne. Ten zamrazeny tuk sa ti odluci do lymfy, ktora sa vlieva do krvneho obehu. Tak si vygoogli ake choroby vznikaju upchatim cievy tukom. Hlavne ale ze schudnes pol kila

nunu2020
autor
26. okt 2019

@c_est_la_vie to ma nezaujíma... hľadala som niekoho, kto má so zákrokom naozaj skúsenosti, nie niekoho ako si ty a ja, kto si môže informácie len googlit...

nunu2020
autor
26. okt 2019

@pininka1 ďakujem 🙂

c_est_la_vie
26. okt 2019

@nunu2020 ja mam zdravotnicke vzdelanie aj ked v oblasti nepracujem. A neviem kto ma vacsi dovod zavadzat, autor ucebnic a renomovany profesor na vysokej skole, alebo sestricka co ma urobeny nejaky kurz a urobila si biznis 😉

evittam
26. okt 2019

@c_est_la_vie To mas zbytocne v tomto prípade. Je viac nez jasne,ze chce čítať ake je to super a ako to určite zabera a bude stihla az do smrti....Na to staci najst stranku co to propaguje.😉

sonnenshein
26. okt 2019

@nunu2020 Vyskusala som, dokonca som absolvovala aj odporucenu "kuru", Presne som dodrziavala pokyny, a nepomohlo ani o pol centimetra.
Totalne vyhodene peniaze a strateny cas.
Potom som vylucila sacharidy a lepok, zacala cvicit focus T25, a do pol roka som Isla z velkosti 42 na 38.

nunu2020
autor
26. okt 2019

@evittam práve preto, že to čítať nechcem som si logicky chcela čítať recenzie od ľudí, ktorí to SKUTOČNE absolvovali, je jedno že slečna má zdravotnícke vzdelanie, nemá mi čo ponúknuť, pretože to neabsolvovala. Chcem čítať recenzie, ľudí ktorí to absolvovali práve preto, aby som sa dozvedela, či to zaberá, pani múdra...

nunu2020
autor
26. okt 2019

@sonnenshein fuuu škoda, ja cvičím už pár mesiacov a dosť aktívne a intenzívne, úplne som zmenila životný štýl, stravujem sa tak, aby som zdravo chudla a nič. Aj štítnu zľazu som si bola dať skontrolovať a nič. Tak už neviem, v čom je problém. Som rok po pôrode a stále vyzerám ako tehotná v 6. mesiaci :(

nunu2020
autor
26. okt 2019

@c_est_la_vie povedala si správe, že "v oblasti nepracuješ" a zákrok si neabsolvovala, tak??

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 Pani mudra, tak si chod znicit zdravie. Vela šťastia.

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 Tak je chyba inde. Ja cvičím, zdravo sa stravujem a mam ploche brucho po 2porodoch a po 40.
Kryolipolýza ta nezachráni.

nunu2020
autor
26. okt 2019

@evittam Ja viem, že ma nezachráni a všetko, čo som chcela, boli len nejaké reakcie a rady od ľudí, ktorí zákrok absolvovali, nič viac, žiadne hádanie sa a vysmievanie, ako si chcem čítať pozitívne recenzie na kryolipolýzu. Proste som len chcela spoznať názor od ľudí, ktorí to majú za sebou, ale vy ste sa hneď do mňa obuli... Dobre, vďaka...

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 Ja som sa do nikoho neobula. Ty si sa akoze prihlásila na MK aby si prisla na to k comu staci zdravy rozum,ze nič podobné nie je realne nápomocné?
Hľadaj pomoc vo svojom okoli u odborníkov a nie v kravinach. Pekny den.

nunu2020
autor
26. okt 2019

@evittam Reálne nápomocné to asi je, lebo tu už jedna pani písala, že jej to pomohlo a čítala som o viacerych prípadoch, takže asi tak a čas s vami už strácať nebudem. Áno, pekný deň 🙂

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 Isteze radšej sa chytat jednej zo 100 ako nieco ine spraviť. Vela šťastia a penazi.

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 A k comu si pomohla dana pani? K dalsim zdravotným problémom do buducna okrem vyzrania sa....

nunu2020
autor
26. okt 2019

@evittam Len majte posledné slovo, zjavne vám to robí radosť, ja vás nechám 🙂

evittam
26. okt 2019

@nunu2020 Len si ho nechaj. Pekny vikend.

nunu2020
autor
26. okt 2019

@evittam veď aj tak ste odpovedali :D mám dosť 🙂

sonnenshein
26. okt 2019

@nunu2020 Mozno by to chcelo skusit ine cvicenie, pripadne mozno osobneho trenera?

pininka1
26. okt 2019

@evittam Prečo berieš všetko vždy tak radikálne, sú ľudia ktorí môžu mať iný názor aj skusenosti. Tu nikto nevravel že nemusí cvičiť a že sa nemá zdravo stravovať. Žiaľ niesme všetky také šťastné osoby že aj keď cvičíme nemáme tie brucha ploche. Skúsila som to, lebo ma to samu zaujímalo, a áno čítala som aj o rizikách, napriek tomu že aj zdraví ľudia bežne dostanú porážku, resp infarkt. Jedného takého som v lete ozivovala s mužom 20 minút. Ak si to sama neabsolvovala ako vieš že to nepomôže, lebo niekto povedal? Ja som to absolvovala, je to už skoro 8 rokov a brucho na tej strane ostalo nezmene, a ja chvalabohu žijem ďalej. Rizika sú ak pri bráni HAK a berie ich množstvo žien a žiaľ su aj také ktoré ich neznášajú dobre. To je tak s akýmkoľvek úkonom alebo tabletkou.

nunu2020
autor
26. okt 2019

@pininka1 Ďakujem za tvoj postoj k situácii. Ja som sa s nikým nechcela hádať, iba zisiť nejaké praktické info, aby som sa vedela rozhodnúť, či do toho ísť. Presvedčil ma tento článok https://www.estheticon.cz/novinky/varovani-neni... takže to skúsim. Ak sa ťa môžem spýtať, prosím ťa, kde si ty absolvovala tento zákrok?

pininka1
26. okt 2019

@nunu2020 Ja v Košiciach na jednej estetickej klinike. Pani bola zlatá, všetko mi vysvetlila, ukázala.

lenka559
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivanka12311
30. okt 2019

@c_est_la_vie nechaj darmo jej budeš vravieť😁 úplne by stačilo sa viac sa hýbať stravovať sa zdravo,a nie toto.

Akurát jej to vycuca len peňaženku a dodrbe zdravie..čo už aj také su aspoň že bude štíhla 😃🤪

nunu2020
autor
3. nov 2019

@ivanka12311 každý druhý deň hodina kardio, následne 40 minút rôzne cviky na vytrenovanie a spevnenie tela, ktoré striedam, aby si moje svaly "nezvykli" na rovnaké cvičenie a stravujem sa veľmi zdravo a chudnem len minimálne tak mi poraď, čo znamená trochu viac pohybu