Ahojte vsade hladam ake su vhodne cviky po sekcii (mam 2 a posledna pred 2r). ale nic schopne nenachadzam. Kedze som nebola vo fitku 6r chcem zacat jemne doma, v klude. Pocula som ze po sekcii sa nesmie moj oblubeny pilates ale neviem kde najst spravne info ake cviky mam robit. Nechcem len brucho ale aj paze a proste vsetky partie trochu precvicit.
Nemate skusenost ? Dakujem vopred
@katkajurcova 2 roky od sc mozes vsetko
@katkajurcova dva roky po sekcii uz ani nie si po sekcii 🤷 mozes uplne vsetko, pilates urcite pokojne, to ti hovorim ako instruktorka a zena po dvoch sekciach
@katkajurcova ty si mala poslednu sekciu pred 2r, takze to naozaj mozes vsetky cviky. “Po sekcii” je tak sestonedelie pripadne par mesiacov nie 2 roky. Ak nemas diastazu, tak nie je dovodaby si sa obmedzovala v cviceni. Ak si diastazou neni ista, chod radsej k fyzioterapeutke, kt ta skontroluje, kedze na doastazu su nevhodne cviky na priame brusne svaly.
@katkajurcova Co riesis dva roky po cisarovi?????
@lindusss2016 aha ok, tak dobre vediet to som rada. Myslela som ze po tych zasahoch je to na vela rokov kym budem ready. Tak konecne zacnem cvicit ako kedysi 🙂. Inak ja som mala traumaticky priebeh porodu (z casti aj koniec tehotenstva) a mam dost casto (kazdy den) ozivene spomienky preto mi to pride ako nedavno...
@katkajurcova neboj sa, ak necitis bolesti, mas zahojenu ranu, tak mozes v pohode vsetko, kvoli tej psychickej traume naozaj vrelo odporucam zacat cvicit jogu. Ja som mala tiez zle priebehy, tiez mam kadejake spomienky, nebolo to dobre 😔 ale chvalabohu som to uz vstrebala.... Ak by si chcela, mozem ti poslat na skusku zdarma video mojich online cviceni, ktore su zamerane na posilnovanie, spevnenie, zdravu chrbticu
@lindusss2016 ano to by bolo super velmi rada.
2 roky po sekcií nevidím dôvod prečo niečo obmedzovať. Cvičiť normálne