Ahojte baby,
Možno sem nepatrí táto téma, ale nevedela som, kam sa mám obrátiť.
Po niekoľkomesačnom cvičení doma by som chcela začať chodiť do fitka, avšak mám strach, ako to bude. Som dosť hanblivá a bojím sa, že ma bude každý očumovať a budem sa cítiť trápne.
Aké boli vaše začiatky vo fitku? Nemali ste podobné pocity?
Ďakujem za každú odpoveď a radu 🙂
Ahoj, určite sa ničoho neboj...nikto na nikoho nečumí, každý si ide to svoje a nemá potrebu komentovať iných 🙂
Tiež som chodievala do fitka pár mesiacov samozrejme ako amatér nevyšportovaný.. a tiež som nijak zvlášť ľudí neočumovala a aj keď už tak keď prišla pani so super formou tak som si občas všimla že aha dnes má chrbát alebo že aha ako poctivo sa rozcvičuje zakaždým. Alebo tam bola pani ktorá bola ozaj dosť prisebe, cvičila s trénerkou, a tiež som na ňu občas mrkla lebo tak makala, tak z nej tieklo že ozaj klobúk dole.
Takže nie všetko "čumenie" je zlé, niektoré má známky obdivu a inšpirácie
Ak si neni nejaka vypracovana sexy zena v sporom outfite tak ta pravdepodobne nikto ocumovat nebude 😉 Tiez som mala taketo strachy a po 2-3x som zistila, ze nikoho nezaujimam 😁😁
@mynona111 chod do toho ľutujem že som tam neisla skôr ..nik ta očimovat nebude normálne sú tam všetci mýli ľudia dokonca aj mladšia generacia .ja tam chodím už rok aj niečo a je to jedno z miest kde mi je v poslednom čase akosi najlepšie .slúchadla do uši a nič a nikoho neriešim idem si svoje
Tam nikto necumi, maximalne nejaki typkovia po sebe, ale to sa poznaju a cvici a viac menej spolu.
@mynona111 nik ťa očumovať nebude, načo by aj. Pokiaľ nebudeš vysekaná fitnesska, tak si random žena, ktoré vidia všetci všade. Popravde skôr opačne, môžeš si tam nájsť nových kamarátov, s rovnakým záujmom, plus tí skúsenejší vedia neraz poradiť ako urobiť cvik technicky správne 🙂👌
Ďakujem 🙂 idem dotoho 💪
Tak toto nakoplo aj mňa 😊 ďakujem dievčatá 👏
Mala som presne rovnake pocity. Bala som sa, ze sa na mna budu ini pozerat, co robim, ako to robim, atd… A vobec. Kazdy si riesi svoje. Ja si davam pozor na techniku a dychanie a pri tom absolutne nevnimam okolie. Takze s kludom chod a keby aj narazis na niekoho takeho, je to akurat vynimka, ktoru ani neries. Ides tam kvoli sebe, aby si bola stihlejsia, vymakanejsia, spokojnejsia so sebou a nie aby si riesila, ci sa nahodou niekto skaredo nepozrie/nieco blbe nepovie. To je potom vizitka daneho cloveka, nie teba.
Ja tam stretavam ludi roznych vekových aj vahovych kategorii, muzov aj zeny.. a nikto nikoho neocumuje, každý si ide svoje, ale zároveň tam panuje taká nejaká súdržnosť a dobrá atmosféra.. ja sa tam cítim veľmi dobre, a tiez som sa na zaciatku bala, hanbila a cojaviem..
@mynona111 ja som zacala davno pradavno ked ludia este nemali mobili s fotakmi a neexistovali socialne siete. Obycajne fitko kde sa naozaj makalo a predvadzalo sa maximalne v zrkadle pre kontrolu spravnosti pohybov. Ziadne vypchate zadky, ani predky, ziadne nakrucovanie na foto, normalni ludia normalne cvicili a potili sa. Nostalgia...
Chceli sme viacere baby co sme chodili mat pamiatku, tak sme si raz doniesli fotak a odfotili sa 😃
Moje zaciatky boli prijemne a uspesne. Boli sme tam super partia.
Len do toho, drzim palce.
@mynona111 tak na som bola svedkom toho, ako vedľa mňa na bežiacom páse bola žienka trochu viac pri sebe, mala slúchadlá a rýchlu chôdzu. Uprostred fitka gauč na ktorom pravidelne sedeli nechutni namakanci s proteinmi v rukách,ktorí si mysleli že nad nich nie je.. a zrazu len počujem komentáre typu a henta buchta na tom páse tu čo robí aj tak neschudne kto sa stavi? Alebo henta tu už nechodí ja som vám to vravel. Oni nevedeli že to všetko počujem.. dodnes ľutujem že som im niečo nepovedala.. ale aj gkayby ma vysmiali
od vtedy mám z fitka blok a Neviem sa dokopat tam chodiť. Niektorí by sa mali nad sebou zamyslieť.jd to smutné
@sim10 také reči môžeš počuť aj na ulici, je to úplne bežné a smutné, že sa dospelí ľudia nevedia správať. Aj keď zažila si asi to, čo zažije veľmi málo ľudí. Ja chodím do fitka s prestávkami 10r a nikdy žiadna poznámka okrem "poriadne si narovnaj chrbát, lebo sa do.ebeš"😅 nepadla z mužskej strany a ženy si všetky idú svoje alebo dojdu s kamoškou a opreté o stroj prekecajú hodinku a idu domov 🙂🙂
@sim10 mohla by som okaslat, nech im ovisnu cecky po tych steroidoch 😂😂 u nas bola raz jedna moslimka, normal mala komplet cierny na cvicenie, rukavice, hidzab sportovy k tomu. Ale ta medzi chlapmi cvicila, normalne makala jak srob. Ani jeden necekol. Boli ticho ako mysi a necumeli teda ani jeden. Podla mna keby mukli nieco, tak ich ovali cinkou z principu.
neboj, nikoho nezaujímaš 😉 krásavice sa potrebujú fotiť na insta, krásavcov zaujímajú iní krásavci alebo tie krásavice, ostatní špatní majú rovnaké obavy ako ty... kto ešte zostal? maximálne ťa oslovi tréner, lebo v tebe uvidí balík peňazí 😉