Aké Bio-Slim si mám kúpiť?

27. jan 2024

Aké bio slim prášok do vody si mam kúpiť z lekarne ci z dm ký? Mate skúsenosť? Pomohlo to vám to schudnúť?

nikha2809
27. jan 2024

Žiadne si nemusíš kupovať.Jedine čo ti pomôže schudnúť je kaloricky deficit nič iné.Z každého takéhoto prípravku ti schudne iba peňaženka

autor
27. jan 2024

@nikha2809 ráno ponáhľam do prace zjem kúsok chleba s niečím. V práci obed.. Ale neviem koľko kalórií ma obed.. Ked mame guláš s cestovinou ci ine

vyrovnanaosoba
27. jan 2024

Aj v práci je napísaná gramáž jedál. Napríklad 150g cestovín, 150g mäsa. Nájdeš v tabuľkách aspoň približne, aj keď niekto zahusťuje, niekto nie, niekto robí ja masti, niekto na olivovom oleji. Ale približne množstvo tam je. A v práci máš len obed, zvyšok si vieš zapísať presne.

autor
27. jan 2024

@vyrovnanaosoba do prace nám obed vozia. Neviem koľko gramov cestovín tam je. A doma po práci zjem večeru občas polievku občas hrianku s niecim

vyrovnanaosoba
27. jan 2024

Ale no, všade musí byť gramáž jedál

viestta
27. jan 2024

A medzitym nejes nic? Kde mas zeleninu a ovocie? Kde mas bielkoviny?
V praci nemusis zjest celu porciu prilohy, zober si z domu salat a daj si ho k obedu. Polovica prilohy ti vysaci.

daniela2202
27. jan 2024

???? Moja - zobuď sa - cvičiť

autor
27. jan 2024

@daniela2202 chodím veľa peši rýchlou chôdzou. Cvičenie je nutné.. Ale úprava stravy asi tiez

autor
27. jan 2024

@viestta ovocie no áno jem. Aj jogurty

misenita
28. jan 2024

Vyhodené peniaze, žiadne výrobky nepomôžu 🙂 strava a cvičenie. Vzdy chudnutie je kaloricky deficit. Keď nevieš aká gramáž, stiahni si kalorické tabuľky a váž si. Všetko ostatné neviem toto koľko má gramov obed v robote sú výhovorky, urob doma cestoviny a budeš nabudúce vedieť približne koľko to váži. Priblizne na porciu si davam 80gramov cestovin(v surovom stave), naučíš sa postupne 🙂