Aké bio slim prášok do vody si mam kúpiť z lekarne ci z dm ký? Mate skúsenosť? Pomohlo to vám to schudnúť?
@nikha2809 ráno ponáhľam do prace zjem kúsok chleba s niečím. V práci obed.. Ale neviem koľko kalórií ma obed.. Ked mame guláš s cestovinou ci ine
Aj v práci je napísaná gramáž jedál. Napríklad 150g cestovín, 150g mäsa. Nájdeš v tabuľkách aspoň približne, aj keď niekto zahusťuje, niekto nie, niekto robí ja masti, niekto na olivovom oleji. Ale približne množstvo tam je. A v práci máš len obed, zvyšok si vieš zapísať presne.
@vyrovnanaosoba do prace nám obed vozia. Neviem koľko gramov cestovín tam je. A doma po práci zjem večeru občas polievku občas hrianku s niecim
Ale no, všade musí byť gramáž jedál
A medzitym nejes nic? Kde mas zeleninu a ovocie? Kde mas bielkoviny?
V praci nemusis zjest celu porciu prilohy, zober si z domu salat a daj si ho k obedu. Polovica prilohy ti vysaci.
???? Moja - zobuď sa - cvičiť
@daniela2202 chodím veľa peši rýchlou chôdzou. Cvičenie je nutné.. Ale úprava stravy asi tiez
@viestta ovocie no áno jem. Aj jogurty
Vyhodené peniaze, žiadne výrobky nepomôžu 🙂 strava a cvičenie. Vzdy chudnutie je kaloricky deficit. Keď nevieš aká gramáž, stiahni si kalorické tabuľky a váž si. Všetko ostatné neviem toto koľko má gramov obed v robote sú výhovorky, urob doma cestoviny a budeš nabudúce vedieť približne koľko to váži. Priblizne na porciu si davam 80gramov cestovin(v surovom stave), naučíš sa postupne 🙂
Žiadne si nemusíš kupovať.Jedine čo ti pomôže schudnúť je kaloricky deficit nič iné.Z každého takéhoto prípravku ti schudne iba peňaženka