Žienky chcem sa spýtať či som jediná kto dokáže zjesť malú čokoládu Milka na posedenie..mám pocit že jem veľa sladkého a neviem ako to obmedziť..napríklad dnes som zjedla celú milku a ráno ešte croissant..tiež vám chutí tak sladké?
Ja som bola kedysi (asi tak do veku 25 rokov) schopna zozrat na posedenie velku 300g milku a zajedat to keksikom mila :D a vazila som 45 kil.
Po 30tke mi uz nejako prestalo chutit sladke. Nie ze vyslovene prestalo, ale napr. nie som schopna zjest ani naraz jednu margotku a pri spomienke na to, ze som zjedla celu velku milku sa mi az zbiehaju v ustach nejake divne sliny 🙂
@monika191019 Teraz keď som tehotná.....strašne ale v zápätí musím niečo slané no proste hormóny...ako to obmedziť jednoducho...vieš čo ....ja som si dala jeden čas na chladničku normálne odkaz sama pre seba že neje sladké budeš tučná škaredá je to nezdravé! Fungovalo to
Ja si denne ku káve dám sladkosť, ale tak primerane. Celú čokoládu som nezjedla nikdy v živote. To je pre mňa veľa.
Ja zjem aj tu velku 300g milku len tak :D
ja neznesiem sladké strašne ma z takých jedál napína takže stačí mi pol kocky čokolády raz za pol roka :D
Nie si sama🙂 ja ked nemám jeden deň sladké som zlá a mrzutá potom pálim aspoň cukor na kastroliku ak sa mi nechce do obchodu😀 Velku čokoladu zjem na posedenie aj cele balenie cukrikov.Ale na mne sa to aspoň nepodpisuje nepriberám tak ládujem kolko môžem🙂
@monika191019 ak nemáš nadváhu alebo vyrážky a podobne, zlu pleť tak ja na tom nevidím nič zle, aj keď ja sama by som na posedenie celu milku asi nezjedla 🙂
@monika191019 Mne sladke nechuti, ale kvalitnu cokoladu mam rada. Milka medzi ne nepatri... cokolady nezjem viac ako riadok, v mojom veku sa uz na mna kila lepia 🤦♀️
Je to len zvyk. Tiež som mala obdobie 300 gramových Miliek na jeden šup a teraz sladké ktovieako ani nejem. Nechýba mi to.
Ja musím ale prestať lebo u nás v rodine sa cukrovka dedí z generácie na generáciu
Milujem sladke odjakziva je to podla mna zavislost, vzdy si poviem, ze nejdem tolko jest ale bezne denne kolac, cokoláda, zmrzka a este kadeco sladke no nejdem ani opisovat :D
Ja aj velku milku na posedenie 😂😂😂 a nie nie som tlsta. Cvicim, hybem sa. Postava dobra. Aj ja zozerem vsetko sladke 😂😂😂 ale zas napr. nemam kazdy den chut na sladke. Ale ked ano tak nedam si, ze polovicku 🙈
Samozrejme, ze chuti ale ovladam sa😂 lebo viem, ze po sladkom som na druhy den ako mechom prastena, bez energie a mam abstak (cukor je fajna droga, preto ludia furt hovoria, ze bez neho by nevydrzali alebo su zli😉).
Takze jem len ked sme na nejakej oslave, ale doma ked mam chut na coko, tak len vysoko % alebo Lindt je moj dezert😇.
Milka je podla mna hnus. Uz ani manzelovi, cokoholikovi nechuti.
Ja čokoládu vyhadzujem po záruke..neviem či som vôbec zjedla niekedy celú cokoladu...ja si dám radšej gumených medveďov ... alebo slané tycinky
@monika191019 chvalabohu uz nie 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ale bola som na tom velmi podobne a dlhodobo, ale necitila som sa dobre, vedela som, ze tym len nicim svoje telo. Od kedy som prestala jest sladkosti, vyrazne sa mi zlepsila plet.
ja som taká istá, ale trápi ma to, lebo proste mám problém obmedziť sladké. Nemám nadváhu, ale na zdravotnom stave sa to podľa mňa skôr či neskôr odrazí...
ja zjem aj veľkú na posedenie. keď si kúpim niečo do zásoby na viac dní, do dvoch to už určite nemám. nedokážem sladkému odolať a bohužiaľ ani slanému, skombinujem čo príde.
Jedna mala Milka je niiic. :D ja som tak jedla..ked mi chybali ziviny...celu velku Milku,teraz to nedam. Samu ma to prekvapilo a som za to rada,ze jem uz dostatok vsetkeho..plus zelezo a Bcomplex..Malu cokoladu obcas celu zjem.. radsej si sladke kupujem malo. 🙂
@monika191019 ja som cukorholicka priznávam sa dobrovoľne. Kým som bola mladšia jedla som všetko len sladké a nič mi nebolo mala som fajn postavu teraz po 30tke sa žiaľ už musím krotiť alle aj tak mám občas dní že celú 100 g čokoládu zjem na posedenie. A to som už skúšala x krát prestat
@ivangeline myslíš, že nedostatok železa a béčok môže za chuť na sladké? lebo teda ja mávam také chute že dovidenia 😀 snažím sa to potláčať len potom som ešte viacej nervózna 😀 lebo teda aj chróm som počula, že môže pomôcť
@barborkabar U mna to je tym zelezom. (Zalostne malo ho mam.) Urcite. A B12 mi casto davaju pichat. A celkovou unavou,kedy telo chce rychlu energiu (cukor).. alebo stres a nervozita (to ale viem zjest nielen sladke..ale vsetko fajneee :D).
@monika191019 jo
@monika191019 ja tiez mam tento problem, ze mi chuti jest a niekedy som mala vyslovene, ze ,,zravu" chvilku a zjedla by som asi hocico. Presla som si naozaj vela dietami. Nie je asi nic co by som nevyskusala. Za mna musim povedat, ze mne pomohlo az to ked som zacala pit kavu na chudnutie a cokoladu. Ked mam chut na sladke dam si to a tym, ze potlaca chut do jedla tak uz nejem a schudla som. Ja som sice potrebovala dat dole iba takych 5 kg a vzdy som kolisala a tymto pitim kavy a cokoladky sa mi dari to aj drzat tak ako ja chcem. A este co mi sadlo bola prodietix dieta. Ked sa telo dostane do ketozy ide to dole samo. Do toho som ked som mala chut si nieco dat dala kavu ci cokoladu na chudnutie, to ma presla chut jest a nevyhodilo ma to z ketozy cize vaha isla dole.
Ja len ked som bola tehotna. Inak sladke malokedy. Skor som na slane. Milku na posedenie som veru nikdy nezjedla.