Adipex - skúsenosti

kvitinka5112000
8. apr 2017

Ahojte , mate skusenosti s adipexom ?

evittam
8. apr 2017

@kvitinka5112000 Ak si chces pokazit zdravie a zivot tak je to vyborny pripravok. Okrem ineho bol len na predpis a je u nas zakazany. Mohli ho brat len niektori pacienti a to pod dohladom lekara! Poznam par ludi co z neho skolabovali a tiez maju dozivotne problemy.

http://chudnutie123.sk/adipex-retard/

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Ja ich uz beriem ale nemam zatial ziadne vedlajsie ucinky

evittam
8. apr 2017

@kvitinka5112000 Hm, zatial....A kto ti ich predpisal?! A kde si ich kupila?!
A preco si dobrovolne nicis zdravie niecim takym?

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Ja len chcem vediet ci zaberaju hned alebo az po niekolkych dnoch ,pretoze nevidim nejake ucinky

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Objednala som si ich z netu

evittam
8. apr 2017

@kvitinka5112000 A co chces vidiet. 10kg za niekolko dni?! Prepac ale si naivna....A zbytocne si zalozila dalsiu diskusiu. Tu ich mas zopar:
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...

A dakujem za odpovede.

evittam
8. apr 2017

@kvitinka5112000 Cim skor to zahod....

senaj
8. apr 2017

A ake ucinky chces vidiet ? Ze das si tabletku a hned mas o 10 kg menej. Po adipexe nemas chut jest a clovek je viac aktivny, akoby naspídovaný , takze chudne , ale ako pise @evittam su uz na Slovensku zakazane mohli sa brat len pod lekarskym dohladom.Ja by som sa s takymto niecim nezahravala, mozes zle dopadnut.

moni244
8. apr 2017

Jaj, dalsia naivka, co chce jest vsetko a zaroven byt ako modelka 😀

sykorkauhliarka
8. apr 2017

a este napis ze si si ich objedla z ebayu :D a budes v mojih ociach hrdinkou :D

marusia12
8. apr 2017

Kúpila som si ich z netu 😀 Kriste božeeeee 😀 Kedysi sa na slovenský predpis dal vybrať v Čr a doplatok bol tuším 300 českých korún. Neviem ako je to teraz, či je v Čr.... ja som ho skúšala, osobne ma to neskutočne nakoplo, cítila som sa ako po litri kávy. Nemala som však nejaký cieľ chudnúť, skúšala som ho skôr v rámci experimentovania a po pár dňoch som ho vysadila, nedalo sa... bola som ako motorová myš.
Ak chceš chudnúť, skús skôr jablkový ocot alebo nejaké najnovšie antidepresívum, po tých ti chutiť jesť určite nebude. Každopádne je to skôr o pohybe a prístupe k životu, ak tým zdravým prístupom nezačneš aj myslieť, tak neschudneš.

evittam
8. apr 2017

@moni244 No pri tomto svinstve nezje nic😉. Mala som raz jednu tabletku-nikdy viac. Skor naivka co caka,ze sa napcha dnes liekmi a zajtra bude mat zo suniek krasne telo.....😀😉

lija22
8. apr 2017

@kvitinka5112000 ucinky nevidis? nemala by si byt hladna, vobec. ja som mala vedlajsie ucinky bolest hlavy a sucho v ustach

pillipilli
8. apr 2017

@kvitinka5112000 adipex je urceny na rychle schudnutie osobam extremne obeznym pred operacoiu,kde lepsia alternativa je rychle schudnutie a vedlajsie ucinky ,ako by ich nemohli operovat a ohrozit zivot. Poznam babu co to jedavala,schudla ale nie na dlho.
Kolko ich budes brat ? Dva ,tri tyzdne? A potom ??? Samozrejme ,ze dostanes jojo efekt,lebo chemia si vybere svoju dan. Boli zeny co stratili aj menzes ,ale je to tvoje rozhodnutie.
Vies niekedy si nestaci povedat "mne sa to nestane ".
Neskusala si ist cestou napr. zmenis jedalnicek,zivotny styl, viac pohybu...

bosoriak
8. apr 2017

@kvitinka5112000
VEdome hazardujes so svojim zdravim. Mozes si sposobit problemy so zdravim do konca zivota. A pritom ti to vobec nepomoze - nebudes ich brat cely zivot a akonahle prestanes, vrati sa ti cela nadvaha naspat. Alebo ich budes brat do konca zivota, to je druha, horsia alternativa. Totiz, ze ten koniec moze prist ovela skor, ako si myslis.

Nie je jednoduchsie proste prestat jest vela a nezdrave a zacat sa hybat? OK, nie je to jednoduchsie, ale je to rozhodne zdravsie pre telo aj pre psychiku.

Vela stastia.

zlte_kuriatko
8. apr 2017

@kvitinka5112000 co potrebujes vediet? Uzivala som ich 3 mesiace pred cca 8rokmi..tiez z netu 😂 no som rada ze sa mi to nepodpisalo na zdravy a teraz ako mam dieta uz by som taku riskantnu kok.tinu neurobila 😀 posledny mesiac uzivania mi uz tak buchalo srdce ze som si ozaj myslela,ze ma na mieste trafi slak

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

No ja potrebujem rychlo schudnut ,pretoze o mesiac idem do nemocnice ,ale no dakujem aj za tie negativa

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Viete ,chcela som len vediet ci to zaberie hned alebo az po case ,ja nepocitujem ziadne zmeny tak neviem

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Viete ,ked ja sa stale.zdravo stravujem ,chodim cvicit ale ziadne vysledky a doktor povedal, ze by som mala schudnut a ja mam priam ukazkovy jedalnicek a nic ....stale som len naliata a opuchnuta ....priklad toho co zjem za den: ranajky : ovsene vlocky 30 g + nizkotucny biely grecky jogurt , desiata jablko obed: grilovane kuracie prsia + trocha hnedej ryze a grilovana zeleninka niekedy aj surova ako kedy olovrant : jedna odmerka proteinu po treningu vecera : to iste co na obed ale bez ryze a niekedy si dam este pred spanim jogurt ale iba vtedy ak som hladna a furt nic

evittam
8. apr 2017

@kvitinka5112000 Sa ani nedivim. Jes malo a telo si robi zasobu aj z toho mala co zjes. Lekar ti odporucil Adipex?? Kolko mas nadvahu?

vroni
8. apr 2017

Moje nervy, to je jedalnicek!!!! Nizkotucny jogurt, protein, ryza a stopove prvky zeleniny a masa.... Sa nediv, ze si tlsta a chora.

marusia12
8. apr 2017

@kvitinka5112000 Tak to vyskúšaj a daj nám vedieť, ako ti to zabralo, čo si prežívala... najlepšie je sa poučiť na chybách iných.... 😀

evittam
8. apr 2017

@vroni No, ten nizkotucny jogurt to je top. Ja sa stale divim,ze sa najdu ludia co take s.acky kupuju. Dievca nema sajnu co je upraveny a vyvazeny jedalnicek a este pri takejto strave kde je telo oslabene sa pcha Adipexom aby nejedla vobec....No, "kto chce kam..."
@kvitinka5112000

kvitinka5112000
autor
8. apr 2017

Tak mi prosim poradte nejaky lepsi jedalnicek... viete ked ja asi aj z toho priberam ze sa mi pred dvoma rokmi stratila menstruacia ...vsetci mi to hovoria ale ked ja som skor neni tlsta ako naliata a mam vsetky priznaky toho ze nemam kramy ...navaly tepla potom zase studeny pot ...prosim pomozte mi s tym az o mesiac idem gynekologicke

zlotazla
8. apr 2017

@kvitinka5112000 ked mas zdravotny problem chod a ries to s lekarom.co cakas se ti tu kto napise?fakt dufam ze tato tema je tu zo srandy.
plus ked chces schudnut v kazdom dobrom fitku je k dispozicii trener,hladaj na nete odporucania.poradi ti ako cvicit aj co jest.vela stastia

barbiiika1810
8. apr 2017

Nie si ty anorekticka?ten jedalnicek a silou mocou schudnut?kolko mas nadvahu?adipex je hovno zabera pomaly popri uzuvani mi bola stale zima...vyskusala som aj sibutramin 20mg no to je uz ina liga popri cviceni 3x do tydna 2 hodiny a napchavala som sa iba protein shakom som schudla za desat dni 6kg ale tie vedlajsie ucinky boze bolest hlavy bolest lebecnej kosti za uchom a trpnutie hlavy,no hned som to zahodila vykaslala som sa na cele chudnutie a mam jednu znamu ktora kvoli lindaxe a meridii ochrnula na polovicu tvare...nic na svete by ma nenahovorilo na to aby som znova brala...radsej nech som aka som...

tuusfatum
8. apr 2017

@kvitinka5112000 ahoj to co popisujes mi pripomina symptomy menopauzy. Predpokladam ze si vo fertilnom veku. Musis vyriesit preco nemas menstruaciu. Ta je klucova pre uchovania zdravia zeny.
Daj si skontrolovat u gynekologicky hormony a potom na endokrinologii stitnu zlazu.

Zatial ti odporucam v lekarni si kupit bylinny vyzivovv pripravok na odvodnenie. Moze ti pomoct aj progesterenovy krem. Alebo vyzivovy doplnok Wild Yam, Black cocosh, alebo Pupalka. Treba skusat co ti zaberie.

vroni
9. apr 2017

@kvitinka5112000, menstruacia sa nemoze stratit, to nie je penazenka! Toto by si mala riesit ako prve. S lekarom, nie tu. Co sa stravy tyka, treba odstranit vsetky umele zbytocnosti. Jogurty ano, ale pre boha nie nizkotucne, odtucnene a podobne. Daj si poctivy cerstvy, plnotucny jogurt, biely, kusky ovocia si don mozes nahadzat aj sama. Ak potrebujes desiatu, robis nieco zle, treba zjest viac na ranajky. A pridat zeleninu. Netreba hned za misu salatu, staci kusok uhorky, papriku, paradajku, redkovky, co mas rada. Desiata vo forme jablka je na nic. Nezasyti, zaludok podrazdi a este zvysi produkciu inzulinu (nic tragicke, len zbytocne). Na obed je fajn polievka, jednak doplni zanedbavane tekutiny, druhak o nejakej vyslovene nezdravej polievke veru neviem. Grilovana kuracina je raz za cas v pohode, ale kym nemas kura z biochovu alebo vlastneho dvora, nejedla by som ju pricasto. Ale tiez by mal byt hlavny diel jedla zelenina, potom maso/ryba/co ti chuti a len na doplnenie priloha (potom v pohode aj zemiaky, ja by som cestoviny vynechala uplne, ale mne nechutia, tak sa mi lahko poucuje 😉) Na protein zabudni. Daj si jogurt (biely), ovocie alebo sa odmen kuskom zdraveho kolaca. Na veceru nieco lahke, ale zasytit ta to ma, takze hlavkovy salat stacit nebude. To iste, co na obed bez prilohy byt moze, ale mnozstvo, aby si bola najedena, nie ze po hodine budes omdlievat od hladu a budes musiet zjest este nieco... A pit, pit, pit (vodu, caj, s mierou kavu, ale hlavne vela a podla moznosti v priebehu celeho dna. Vecer exnut dva litre (vody) nie je dobry napad)

veltraud
20. apr 2017

Ahoj Kvitinka,
urcite zajdi k doktorke, mozes mat nieco so stitnou zlazou. Moze to byt aj intolerancia na nejake potraviny.
Co sa tyka jedalnicku, skutocne jes malicko. Velmi, velmi, velmi krasne je to vysvetlene tu http://doboje.blogspot.sk/2016/02/ebook-jak-si-....
Je treba zmenit zivotny styl, ktory bude dlhodobo UDRZATELNY.
Na zaciatok mozno skusit Macingovu, ako detox. Aj ked urcite pri tom aj schudnes, je to presny priklad dlhodobo neudrzatelneho 🙂.
Takze, skus si vypocitat bazal podla linku, stihani si kaloricke tabulky, aspon na zaciatok, aspon orientacne. Budes mat pocit, ze jes vela, aj budes jest vela, ale akonahle ti telo veri, ze mu uz nebudes robit zle nedostatkom zivin, skamosite sa, a uvidis, ze to pojde 🙂
Co sa tyka pohybu, ak mas serioznu nadvahy, nezacni behat - utrpia tym klby. Dlhe svizne prechadzky, domace silove cvicenie s vlastnou vahou. Cim viac svalov si vytvoris, tym viac energie spalia (ano, z tukov).
Hlavne je potrebne nastavit si zrkadlo, prestat sa vyhovarat (to robime takmer vsetky 🙂), zrovnat si to v hlave. A odmenovat sa za uspech 🙂 najvacsou odmenou aj tak bude lepsie zdravie, kvalita zivota a dobry pocit 🙂 drz sa

kvitinka5112000
autor
20. apr 2017

Diky pekne si to napisala a urcite si z toho vezmem a ano posilujem a je to to najlepsie a ten pocit ... na nezaplatenie😉