Adipex retard pri vysokej nadváhe

adela147
20. apr 2017

Ahojte ženy prosim neodcudzujte viem ze je tu tém o uzivani adipexu milion ale aktuálna tu nieje.. je stranka originalpripravky.eu spolahlive? Chcem na skusku vyskusat 30ks potrebujem surne schudnut po porode to neide skusala som uz hocico pokial som bola slobodna este ako tak ale teraz katastrofa lenze potrebujem aspon 40kg ak by sa podarilo a len tak hocijako to neide tak ake mate skusenosti s tym ? Tie ktore mate Bmi velmi vysoke?

sykorkauhliarka
20. apr 2017

mas 5 mesacne babo a este si vsetko neschudla ved to ke normalne...

adela147
autor
20. apr 2017

Ja som neschudla ani deko este som pribrala pocas kojenia.. teraz nekojim a v septembri sa vydavam na nechcem vyzerat ako tucna princezná

sykorkauhliarka
20. apr 2017

@adela147 a uz si upravila stravu bola si v posilke ? behat brusaky atd ?

sykorkauhliarka
20. apr 2017

na margo adipexu si myslis ze iba tak je to zakazane zo srandy kralikov aby nahodou neboli vsetci stihli ?

adela147
autor
20. apr 2017

Ja som sa pytala na skuseosti ano mam precotane dost o nom a pytala som sa konkretnu otazku anie aby ste sa tu domna pustali ! skusala som robit vsetko preto a dva kila dole a stop

barbiiika1810
20. apr 2017

Ja ta nebudem odsudzovat ale ak mas uz dietatko tak maj aj rozum...ja som brala adipex mne nepomahal ale bol original z tej tvojej menovanrj stranky....vedlajsie ucinky bola mi stale strasna zima vzdy som mala ladove modre ruky a strasne suchoty...brala som aj sibutramin 20mg no to uz nieco ine a aj drahsie za desat dni som schudla sest kyl a potom aj viac s tym ze som chodila trikrat do tyzdna na dvebhodiny do posilovne.no uz aj ja som mala dvojrocnu dcerku...a tie vedlasie ucinky boze stala bolest hlavy trpnutie hlavy...no neoplati sa to vobec aspon podla mna to nestoji za to aby sa ti nieco stala a nechala babo bez matky....moja znama brala lindaxa tiez je to anorektikum a dostala mrtvicu a nasledne jej ochablo a zlyhalo jedno oko

sykorkauhliarka
20. apr 2017

ja nemam skusenosti s liekmi cajmi a kravinami na chudnutie...jedine co viem ze ked chcem shudnut tak do konca zivota musim nieco zmenit inac bude vzdy jojo efekt ;) v tehotenstve som pribrala 30 kg a uz su prec ..snad si ty viac nepribrala

evaeva123
20. apr 2017

Všetci čo Ti píšeme vieme,že adipex je svinstvo.A predsa sme to brali,takže to určite vyskúšaš aj Ty.Možnože Ti to pomože len v tom,ak Ti váha ukáže po týždennom užívaní o dve kilá menej a naštartuje pokyny v mozgu.Začneš chudnúť aj bez adipexu.Aj Ty prídeš nato,že to nestojí za tie strašné pocity,ktoré každý prežíva po užívaní ADIPEXU.Držím Ti palce,zvládneš to.Ja som schudla 35 kilo,tiež po pôrode,a bolo to dobre po 40,tke a šlo to.

sissy27
20. apr 2017

@adela147 vzhľadom k tomu, že vo väčšine EU je tento liek zakázaný a tam kde je dostupný, je viazaný na lekársky predpis, tak by som z internetu nečakala originál... v lepšom prípade tam budeš mať len nejaký neškodný vitamín C, v horšom prípade kadečo...
s 30tbl za predpokladu, že by boli originál, by si za mesiac schudla pár kíl, podľa toho, koľko vážiš, tak nejaký 6-7, možno aj 10 ... o dva mesiace by si to mala všetko späť aj s bonusom, hovorí sa tomu jojo-efekt... tieto tabletky totiž fungujú tak, že potláčajú pocit hladu, takže prakticky neješ takmer nič... v deň, keď tabletky vysadíš, dostane tvoje telo signál "som hladná" s podtitulom "ulož to do zásoby, keby zas nejedla"...
proste s adipexom sa schudnúť dá, ale určite si svoju novú postavu neudržíš...
Odporúčam podstúpiť všetky dostupné lekárske vyšetrenia, aby si vylúčila problémy so štítnou žľazou, trávením, a podobne a potom sa začať hýbať a racionálne stravovať... vylúčiť z jedálnička vyprážané, mastné, sladké, obmedziť bielu múku, atď....
Skús sa tu trošku "pohrabať", je tu veľa mamičiek, ktoré si vybojovali svoje nové ja, pomaličky, nie vždy ľahko, ale dali to - stravou a pohybom, tak nech sú ti inšpiráciou 🙂

alilka
20. apr 2017

@adela147 ahoj stránku nepoznám..Ale tiez mám s adipexom skúsenosť..Musím sa priznať mne nerobil nič divné. Jediné čo som mala vedľajší účinok občasné búšenie srdca..Skúšala som ho raz asi 5rokiv do zadu cca mesiac a pol až dva..Ja som z neho pekne schudla..Sestra to isté..Ja som sa ho dlhšie uz bála užívať po tom všetkom čo som o ňom čítala..Ale mala som z neho strašne veľa energie,čo sa mi samozrejme páčilo,nepotrebovala som jesť a stačilo mi malo spánku 😁 samozrejme kilá som časom nabrala späť keďže som sa po ňom začala opäť normálne stravovať..My sme ho msli z CZ normalne z lekárne ale musel byť na predpis..😁 a samozrejme ja som využila aj to že nepotrebujem extra jesť,tak som začala aj dáva pozor čo jem..😉 a priznám sa že keby že nechceme teraz rodinku možno by som ho zvažovala znova 😉 toľko moja skúsenosť 😊

katuska19
20. apr 2017

Kamoška brala adipex, nič nejedla, skolabovala a skončila v nemocnici. Schudla pár kg ale myslím, že toto za to nestalo. Po pár mesiacoch sa jej váha vrátila. Chcela totiž schudnúť hneď, začali sme spolu chodiť behať a do fitka. Ja som schudla 8 kg cvičením, behanim a úpravou stravy za pár mesiacov.

mirica
20. apr 2017

@adela147 ..neviem či ti moja skúsenosť na niečo bude, lebo ja som ho brala len na začiatku chudnutia. Nevedela som prekonať tie prvé dni obmedzenia jedla a sladkého. Vtedy som si ním pomohla......brala som 1 tabletku denne, aby som potlačila chuť do jedla. súčasne som prestala jesť sladké a mastné jedlá a začala som cvičiť (na kardiostrojoch) . Po asi 8 dňoch som zistila, že nemám vôbec potrebu jesť a musela som sa nútiť. Vtedy som ho brať prestala.účel o splnilo, žalúdok sa mi stiahol a za tých 8 dní som prestala mať chuť na sladké. cvičila som dalej a zhodila tak 20 kilo.

hors
20. apr 2017

@adela147 Ahoj viem ocom pisete presla som si tym 😀no hlavne si dajte pozor lebo tieto vsetky lieky sa nesmu brat pokial mate problem stitna zlaza
Úvod » Chudnutie » Adipex Retard
Adipex Retard 2
Adipex Retard
Predmetom dnešnej našej recenzie budú asi najznámejšie tabletky na chudnutie Adipex Retard. Tieto tabletky určené na chudnutie sú už trošku dlhšie na trhu a už sa o nich popísalo mnoho. Paradoxom je že tieto tabletky patrili medzi skutočne dosť účinné anorektiká. V istej dobe sa ich užívanie stalo hitom.

Trocha teórie
Adipex retard dokázal tlmiť nadmernú chuť k jedlu. Potláčal pocit hladu, a tým uľahčoval udržiavanie diétnych obmedzení a pokles telesnej hmotnosti.
Liečivo obsiahnuté vo výrobku Adipex Retard – fentermín je viazané vo forme polystyrolsulofnátu, z ktorého sa postupne v tele uvoľňuje. Pomalé uvoľňovanie liečiva spôsobovalo neprerušovaný anorektický účinok trvajúci najmenej 8 hodín.

Zloženie Adipex Retard
Liečivo je Phenterminum resinatum. Každá kapsula obsahuje 75 mg Phenterminum resinatum, čo zodpovedá 15 mg Fentermín.

Pomocné látky
Žltý vosk, hydrogenovaný sójový olej, čiastočne hydrogenovaný sójový olej, hydrogenovaný rastlinný olej, sójový lecitín, želatína, glycerol 85%, sorbitol 70% nekryštalizujúci, sodná soľ propylparabénu, sodná soľ etylparaben, oxid titaničitý, ricínoleoylmakrogol-1750-glycerol, chinolínová žlť, oranžová žlť, homovanilin, metoxyacetofenon.



adipex retard

Nebezpečný Adipex Retard!
V internetových diskusiách nájdete tak pozitívne ako negatívne ohlasy. Adipex pomáhal chudnúť, avšak po vysadení sa dostavil silný jojo efekt. Na základe klinických testov ktoré jednoznačne preukázali negatívne vplyvy na pacientov bol tento výrobok STIAHNUTÝ Z PREDAJA!!! Tento výrobok je u nás ZAKÁZANÝ!!!

Adipex Retard spôsoboval nespavosť, agitovanosť, pocity na vracanie, vznik ťažkostí so srdcom, možnosť vzniku pľúcnej embólie. U niektorých pacientov so špecifickými zdravotnými problémami mohlo podanie fenterminu ohroziť ich život!

*
Aby sme nepísali vety do vetra, požiadali sme o vyjadrenie sa k výrobku Adipex Retard aj Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL).

*
*
„Vážená pani/Vážený pán,
V nadväznosti na Vaše otázky Vám posielame odpoveď.
ADIPEX RETARD nemá v Slovenskej republike platnú registráciu. Zakázaný bol z dôvodu zvýšeného rizika na kardiovaskulárny systém. V súvislosti s nákupom liekov cez internet je vždy potrebné overiť identitu internetovej lekárne, aby sa predišlo nákupu falšovaných liekov. Nákupom liekov z neoficiálnych zdrojov totiž hrozí, že si občania zakúpia liek, ktorý nemusí spĺňať požadované parametre na kvalitu, bezpečnosť a účinnosť.
V prípade podozrenia občanov na predaj, resp. distribúciu falšovaných liekov cez internet, môžu kontaktovať ŠÚKL alebo políciu. (colná správa)
S pozdravom…“

*

My samozrejme ďakujeme ŠÚKL za vyjadrenie k Adipex Retard. O toto vyhlásenie sme ŠÚKL samozrejme nežiadali zbytočne. Vieme, že mnohí z vás tieto tabletky na chudnutie zháňajú rôzne po internete. Pravda je taká, že sa k nim dá dostať. Toto vyjadrenie však jasne dokazuje aké riziko podstupujete užívaním Adipex Retard. Preto vás prosíme nehazardujte so svojím zdravím. Kúpou liečiv z pochybných zdrojov sa môže stať, že obdržíte falzifikát liekov, čo môže byť ešte nebezpečnejšie než originálny Adipex Retard. Preto ak zvažujete chudnutie pomocou tabletiek na chudnutie vyberte si výrobky s platnou registráciou, schválené, od originálneho predajcu.

*

Tabletky na chudnutie - TABUĽKA POROVNANIE

*

Naše hodnotenie
skúsenosti chudnutie

*

Na záver samozrejme otvárame diskusiu, vaše skúsenosti, recenzie či už negatívne alebo pozitívne ohľadom Adipex Retard. V diskusii sa prosím vyvarujte akéhokoľvek predaja či linkovania na weby kde sa tento výrobok predáva!!!

3.6 (71.93%) 57 votes

Zdieľaj tento článok:
2Kliknite pre zdieľanie na Facebooku(Otvorí sa v novom okne)2Kliknite pre zdieľanie na službe Twitter(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre zdieľanie na službe Google+(Otvorí sa v novom okne)Kliknite pre tlač(Otvorí sa v novom okne)
Tabletky na chudnutie - porovnanie
Tabletky na chudnutie - porovnanie
7. októbra 2015
V "Chudnutie"
Nidora
Nidora
25. mája 2016
V "Chudnutie"
Oxotrin
Oxotrin
28. júla 2016
V "Chudnutie"
Pridaj komentár

2 myšlienky “Adipex Retard”
Odpovedať ↓
Linduska
6. marca 2017 v 19:33
Ja osobne som adipex vyskusala a poviem Vam ze nikdy viac a to som zdravy mlady clovek, ťažko sa dýcha tlak uplne vysoky a srdce mi bilo rychlostou svetla….som sa citila ako na drogach….problem vnimat a sustredit sa…a to bola jedna jedina tabletka….toto ma donutilo si upravit stravu zacat na sebe makat a ziadne lieky mi netrebalo schudla som viac co som chcela…ludia neberte to svinstvo…ked ste nedokazali schudnut bez tabletiek verte mi po ich vysadeni priberiete naspat vsetko to co ste zhodili…pretoze sa neviete kontrolovat v jedeni a mate zlu zivotospravu.. no jojoefekt jak svina

Odpovedať ↓
ADMIN Autor príspevku
7. marca 2017 v 17:32
Liduška ďakujeme, áno je to tak ako píšete v príspevku. Tá najlepšia cesta ako schudnúť je zmeniť komplet životosprávu a dlhoročné návyky.

Navigácia v príspevkoch
← Diéta GI – Helen Foster Sibutramín všeobecne (Lindaxa, Reductil, Ectiva, Meridia, Sibutral…) →
Hľadaj
Hľadať:
Kalkulačky
Najčítanejšie články
Adipex Retard
Piperine Forte
Tabletky na chudnutie - porovnanie
Škorica na chudnutie
Formoline l112
Kankusta Duo
Sibutramín všeobecne (Lindaxa, Reductil, Ectiva, Meridia, Sibutral...)
Ako zmerať pH v tele
Xenical
XL-S MEDICAL

Top 5 prípravkov na chudnutie
Formoline l112formoline recenziaRECENZIA
Fykotinfykotin recenziaRECENZIA
Lipoxallipoxal recenziaRECENZIA
XLS Medicalxls medical recenziaRECENZIA
Chilliburnerchilliburner recenziaRECENZIA
Zobraz celú tabuľku
E-book 12 najčastejších chýb pri chudnutí

Email *

TOPlist
· © 2017 Chudnutie a detoxikácia · Designed by Press Customizr · Powered by ·

jeennyv
20. apr 2017

@adela147 ty chces byt chuda ok..ale uvazovala si co ak sa tebe z tych sr...aciek nieco stane, co tvoje dieta??? Ono chce mat v prvom rade mamu..a jasne zdrave chudnutie ide tazko..a po malo kileciek..takymi liekmi si len nicis zdravie...

ivankapetka
21. apr 2017

@adela147 ahoj,nechudnes,lebo kojis. Ja mam to iste. Su proste zeny,ktore pri kojeni chudnu a tie,ktore nechudnu. Ani nocne vstavanie nepomaha. Treba sa s tym nacas zmierit. Len obmedz stravu a viac sa hyb a ak zvladnes,nejedz 3 hodky pred spanim. Nejedz sladke a cipsy. Hlavu hore,raz budes kocka 😉 Mas krasne babo a muza,co Ta lubi a chce vziat taku,aka si

tramellova
22. apr 2017

Ahoj nechcem byt drza ci niečo podobne ale ak chces brat take lieky mozes začať rovno šnupat pervitin,prepac ale je to tak preto je,aj Adipex na SR zakazany rozbucha sa po nom srdce mas nechuť do jedla a si ako naspeedovana vevericka a jasné ze schudnes ale neviem ci to to stoji za tie vedľajšie ucinky ako nespavosť,artmia srdca a ak kojis určite nie zvol prijatelnejsiu volbu chudnutia. pisem z vlastnej skusenosti.

evusa77
6. sep 2017

Dobrý večer, môj postreh k téme, zvláštne, že veeeľke množstvo tých "bežnejšich" liečiv a tabliet užívané pri chorobách môže spôsobovať také isté nežiadúce účinky pri užívaní ako Adipex , viď príbalové letáky a doteraz neboli stiahnuté z trhu

medek
7. sep 2017

@evusa77 troška Ťa poopravím, to že veľké množstvo liečiv môže mať vedľajšie účinky, píše výrobca preto, aby sa poistil, a samozrejme sa aj môžu vyskytnúť v ojedinelých prípadoch závisiacich od zdravotného stavu pacienta, od alergickej reakcie, pri predávkovaní... Ale v prípade adipexu sa naopak v ojedinelých prípadoch NEVYSKYTNÚ vedľajšie účinky. On tak zaťažuje kardiovaskulárny systém, že je oveľa vyššie riziko vážnych ťažkostí ako infarkt alebo porážka. O tom či sa liek stiahne z trhu rozhoduje jednoduchá štatistika- čo spôsobí a u koľkých percent.

ivado
22. nov 2017

Dobry den , vie mi niekto predat tabletky adipex ? ak ano prosim poslite mi ponuku mailom na ivana.dopirakova@gmail.com .Dakujem

aduska5022
24. nov 2017

@adela147 ahoj na tej stránke už adipex nepredávajú, ale bol pravý

evusa77
4. dec 2017

@medek to by najprv museli relevantne zistiť čo a u akých percent, nevidela som jednu štúdiu o tom, a ako zdravotník, pôsobiaci 20r vo vachu a aj v privát.ambulancii som sa ani raz za tie roky nestretla, že by sme hlásili nežiaduce účinky akéhokoľvek lieku. Ak aj bolo povedané pacientovi, že áno môže to byť z toho lieku, akože 50/50...nehlasilo sa to. Takže mám svoj názor na to prečo sa sťahujú určite lieky z obehu ☺ pekný deň

bacha
7. feb 2018

Dá sa niekde kúpit adipex?

swetlankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miselka007
7. apr 2018

@swetlankaa kupovala si odtial?

swetlankaa
7. apr 2018

@miselka007 ano ale asi 2 roky dozadu

miselka007
7. apr 2018

@swetlankaa a zabrali?lebo chcela by som odtial kupit...

swetlankaa
8. apr 2018

@miselka007 ja som nemala daku velku nadvahu,u mna poslo len zo 5 kilo( z mka na S/M)ale brala som len na mesiac cize pre mna ok.Ale nedalo sa mi spat😁😁 Keby nemam maleho teraz, co musim vstavat v noci,tak berem zas,lebo zas potrebujem 5 kilo dat dole aby bolo Mko 😂😂 ale bojim sa,ze budem ako zombik nevyspata.Ale chut do jedla som pri nom skutocne nemala ziadnu ani pocit hladu

miselka007
9. apr 2018

@swetlankaa dakujem moc 😊 toto je aai jedina stranka kde ho este maju lebo uz sa fakt neda nikde zohnat. Tak objednam aj ja veru 😊

marek32
30. apr 2018

@alilka ahoj nemáš adipex