Acg gél proti celulitíde

symma139
24. apr 2014

ahojte vyskusal uz niekto acg gel proti celulitide?alebo nieco ine co pomohlo? 🙂

stary_ujco
24. apr 2014

Keby fungovali nejake masticky, tak plasticki chirurgovia stoja vo fronte na urade prace.
V skutocnosti stoja fronty pred ordinaciami

mrsmisel
24. apr 2014

ja som ho skúšala už dávnejšie... dve balenie... prvé balenie bolo pre mňa extrém neskutočne ma to pálilo až tak že som nemohla spať v noci a ani po sprche mi to neprešlo, dokonca to bolo ešte horšie... tak som ho prestala používať... po mesiaci ma začal znovu lákať, znovu som si ho natrela z toho istého balenia, taktiež pálil, ale povedala som si, že vydržím, aby som videla či to má nejaký účinok... prvé balenie padlo a výsledok? bola som spokojná, celulitída ustúpila, nie úplne ale bol tam výrazný rozdiel, takže za ten nepríjemný pocit pálenia to stálo... musím podotknúť, že pri pravidelnom používaní ma to asi po dvoch týždňoch už ani tak nepálilo zvykla som si... potom som ho nevedela dlhšie zohnať zabudla som naň, ale po pol roku asi som si ho objednala nakoniec znovu a z toho balenia som bola max sklamaná, natrela som sa a čakala som pálenie a nič absolútne ani len hrejivý pocit... myslela som si že asi som už zvyknutá tak to necítim, tak som dopoužívala celé balenia a pravidelne a výsledok absolútne žiadny... :-/ netuším aký bol rozdiel v tých baleniach boli kupované od toho istého predajcu zloženie bolo uvedené rovnaké... no neviem čo v tom bolo... odvtedy som si ho už nekúpila... aj keď za tú cenu sa to oplatí vyskúšať...