Acai berry thin verzus Carraluma

ma_ry
21. mar 2013

Ahojte, už dlhšie chcem schudnúť a mám dve kamarátky, ktoré sa obrátili na tablety na chudnutie. Ale jedna berie tablety Acai berry thin a hovorí, že výsledky sa jej dostavili po mesiaci + chodila pravidelne cvicit a po 6pm uz nejedla nic. A ta druha ma velmi dobre skusenosti s produktom Carraluma a vysledky sa dostavili do mesiaca pricom tiez cvicila a davala si pozor ze co jest a nejest.
Tak sa chcem opytat Vas, kedze u kazdeho cloveka to zaberie inak, ake mate skusenosti... 🙂
Dakujem 😉

katy1979
21. mar 2013

vykasli sa na tabletky. zazrak je v tom cviceni. kazda z nich cvicila ako pises. upravit trocha stravu, nejest neskoro vecer a cvicit.

sissy27
21. mar 2013

@ma_ry keď začneš cvičiť a budeš sa racionálne stravovať, tak nepotrebuješ žiadne tabletky z lekárne a za ušetrené peniaze si môžeš kúpiť niečo pekné 😉 ani tu sa zázraky nekonajú, je to jednoduchá matematika - kalorický výdaj musí vyšší ako príjem, to je celé tajomstvo, ak toto nedodržíš, tak ti žiadne tabletky nepomôžu 😉 btw. keby to bol taký zázrak na počkanie, myslíš, že obezita by bola jedným z top zdravotných problémov ľudstva? 😅

ma_ry
autor
21. mar 2013

Minuly rok som cvicila s osobnym trenerom pol roka, ktory mi upravil aj stravu, ale nijaky zazrak sa nestal a kedze teraz nemam vela casu, tak si chcem pomoct...

katy1979
21. mar 2013

@ma_ry ale stal sa zazrak. len to nemusis vidiet na svojich nohaviciach ale ak cvicis a upravis si stravu upravi sa ti podiel tuku v tele a zacnu sa ti vytvarat svaly.
Ale ak mas vela penazi kludne si kup tabletky. ja som ich za mladi brala a neviem kolko druhov. Schudla akurat tak moja penazenka ale nie ja.

ma_ry
autor
21. mar 2013

Hm tak ja to skusim 🙂 a potom Vam napisem ze co a ako 🙂 ale dakujem

amee
21. mar 2013

@ma_ry daj si wikipedia-u a uvidis ci je accai naozaj taka zazracna rastlinka 🙂 urcite tvoje kamaratky schudli vdaka cviceniu a upravenej strave. to su jedine zazraky, ktore ti upravia postavu a hmotnost. A este jedna vec - sebadisciplina 🙂 Tak ti prajem vela uspechov pri chudnuti 😉

slniecko2551
21. mar 2013

@ma_ry prajem krasny podvecer.Co sa tyka tabletiek na chudnutie su to zbytocne vyhodene peniaze.Ja nemam sice obezitu ani vela kil,ale jednoducho som stale zo sebou nespokojna a tak som to riesila tiez tabletkami.Kupila som dvoje,aj tu carralumu aj neera sirup....poviem len tolko,ze som po tych tabletkach neschudla ani deko,len moja penazenka to citila.Preto sa priklanam,co pisala Amee,Katy a ine holky,ktore su nazoru,ze pomenej jest ale viackrat za den a trosku pohybu a veeela tekutin(vody),urobia casom zazraky.....vela stasticka 🙂 😲 😉

doublexgirl
22. mar 2013

@ma_ry Ja som poskusala vsetko mozne, vyhodila za to prachy a vysledok ziadny .. Nemam obezitu ani nic, len par kil navyse, no jedine co fakt pomaha, je pohyb a uprava stravy.. strava ti robi 80 % vysledku .. Tiez som neznasala tieto "kecy", ale je to fakt .. Dost ludi skusilo Cambridge diet, ale poviem ti, vydrzala som tri dni.. uplne humus tie sacky a az na vracanie mi bolo .. a aj fajn drahe :D na FB je jeden clovek, osobny trener Jozef Mikle.. berie si sice za to peniaze, tak ako kazdy, ale tie fotky zien a chlapov, ktore isli podla neho.. tak klobuk dole .. Da sa s nim komunikovat cez mobil, mail aj skype, zalezi, co preferujes viac .. Ako, nechcem mu tu robit reklamu ani nic, ale tie vysledky su fakt super a tiez sa chystam ho oslovit 🙂

anna112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anna112
Autor odpoveď zmazal
Zobraz