Baby, potrebovala by som nejaky tip. Scgudnut do pohovoru v stredu nestiham, ale. Postavu mam celkom ok, akurat brucho nie je ploche, co ploche, mini pneumatika, ono skor ako keby tehotna som bola, po bokoch nic, len vpredu okruhle brusko.. Rano je to este obstojne, ale ako zjem ranajky, tak som ako tehotna. Mam dolezity pohovor, akoze saty to ako tak zamaskuju, ale predsa len trochu vidno, je nejake jedlo, po ktorom sa brucho tak nevypuci? 😀 co by som den predtym a v ten den mala take jest, co ho nenafukne? lebo mam pocit, ze este aj voda ho napuci... nech tam nedojdem fakt ako tehotna. Cvicim na brucho este len treti tyzden a zmena minimalna, ale tak je. No je to prilis kratka doba a budem pokracovat, ale neviete mi poradit nejake ucinne cviky ci triky na to, ako sa brucha co najefektivnejsie zbavit? ide hlavne o spodne brucho....dik za radu.
Zbav sa pšenice a všetkých výrobkov z pšeničnej múky! Hneˇd po pár dňoch zmizne akékoľvek ,,nafukovanie" a pneumatika v oblasti brucha pôjde dole sama. Viem, že to znie zvláštne ale je to tak 🙂 Mám 52 kg bruško som mala po raňajkách HNEĎ ako v 4. mesiaci...nenormálne nafúknuté a trpela som neustálym nafukovaním...vylúčila som pšeničné výrobky a nemám žiadne problémy🙂
@jmatisova dakujem, ja ich uz cca tri tyzdne ani nejem, resp. ak, dam si tie ryzove chlebiky, ale tak to su ryzove, nie psenicne...aj vdaka tomu mi asi kusok aj brusko zislo, ale aj tak...aj so stahovacim pradlom vidiet, ze nieco tam je :D teda necakam zazraky...nemas nejaky tip, co na ranajky, obed, veceru?
@radkanika normálne sa vyhladuj 😀 koľko vydržíš a roto jedz len také jalové veci. Chleba s cottage. Potom len dusenu zeleninu. Brokolica, fenikel uvarený vo vode, fazulky, alebo proste čobiš a k tomu jedno kuracie prso. Prudko opraž na panvici trochu podlej vodnou to už na konci. Predtým samozrejme soľ korenie. No. Takže zajtra začni len ovocím. Urob si totálne ovocný deň. Jablko, ananas, kiwi, grep. Daj si odstup tri hodiny môžeš aj štyri to By bolo ideálne. Alebo daj zajtra totálnu diétu. Len vodu. A od pondelka ovocný deň. V utorok tú zeleninu mäso ale žiadny olej len ju konci podlej vodnou. A v utorok to isté. Niečo stopercentne schudneš. Žiadna ryža ani zemiaky! Vajca môžeš, šalát, tuniak, uhorky. Aj ten chleba a len celozrnný a to maximálne dva s tým syrom a to len ráno.
Musíš dodržiavať 5 jedál denne a malé/ludské/porcie, netreba zabúdať na desiatu a olovrant, nedostaví sa vlčí hlad. Raňajky vajce na tvrdo, ja už jem iba bezlepkový chlieb plus stredne veľká rajčina, desiata: aovocie, napr. ananás, obed maso kuracie, morčacie alebo hov. so zeleninou ja najradšej surová, olovrant jogurt alebo orechy, večera napr lečo., alebo zeleninový šalát s tekvicovým olejom.... žiadne sladkosti, žiadne biele pečivo, žiadna káva s mliekom aaaaa veľa tekutín 🙂
Veľmi odporúčam knihu: Život bez pšenice!
@sono2 ja som myslela, ze to mne odpisujes uz, nie zakladatelke 😝 a teraz pozeram, ze moj prvy prispevok nezobrazilo...pardon 😀 ale ako pise vyssie radkanika, ja na ovoci nevydrzim, ani nemozem, kedze ja este dojcim. Btw. pisala som v tom, co nezobrazilo, ze aj ja by som mala rada mensie brusko, po tehu mi nejake ostalo 😒 a neviem co s tym.
@luvika suhlasim so sono2, nejedz sladke alebo mozno ked uz musis, s medom nejake musli alebo take nieco a skus aj pecivo nahradit niecim inym. Ja potrebujem rychlovku, ale ty to rob postupne, pohyb a strava zdrava. Mne akurat problem kava bude robit, to musim mat hoci s nizkotucnym mliekom.
@sono2 si zlata,dakujem. Od super postavy mam daleko, ale snazim sa aspon v ramci moznosti cvicit no a ta strava...ako kedy. Obcas mam navaly hladu a zbastim, co mi pod ruku pride, zial. Ale pripisujem to tomu kojeniu 🙂 a tak na brusku hned vsetko vidiet...este raz dakujem tebe aj tebe radkanika..drzim tiez prsteky a daj vediet, ako pohovor dopadol 🙂
@radkanika v lekarni maju degasin je proti naduvaniu a pomaha 🙂 stoji cca6 €
@smajlik323 ozaj to funguje? 🙂 dakujem...len neviem, ci som naduta, alebo tak tucna 😀 divne to je, ked sa najem, som ako balonik...
@radkanika presne to mam ja a ked ideme niekde na oslavu alebo niekde,tak si dam 2 tabletky a vidim rozdiel brucho mi splasne , u mna to funguje 😉
kup si v lekarni laktobacily,vola sa to Nutrolin,jedz po dve tablety denne,aspon do pohovoru,potom jednu denne s jedlom,alebo podla navodu.mne aj sestre to pomohlo,splaslo nam to brucha
tak do stredy s tym asi moc neurobis,ale skus stahovacie spodne pradlo 😉