ahojte baby, ma niekto s tymto strojom skusenosti?lebo nad nim uvazujem a nechcem kupit "macku vo vreci".......dakujem za odpovede
dakujem za odpoved, ale som ten typ, ze ked s niecim zacnem tak to robim az dovtedy kym niesom spokojna.......no nevidela som ho tak preto sa radim resp. pytam na skusenosti...... 😉
Nedávno tu na fotobloku jedna hodila do placu, že predá AB generátor. Ja som sa jej spýtala, či nie je taký dobrý ako ho prezentujú v reklame. Pani ani nezareagovala, pre mňa to bola jednoznačná odpoveď. Žiadna odpoveď - rýchlo predať! 😉
ako vcera sme sa s manzelom rozpravali ze ochvilu su vianoce a ze treba nieco kupit detom a tak......a on sa spytal ze co by som chcela.....a ja ze mi nic netreba.....a ked som dnes upratovala tak ma napadol ten AB - generator......a preto sa pytam ze ci ma niekto skusenost, a ci sa to oplati za to vyhodit tolko penazi.....no ale ako vidim tak asi nie.......
Ahojte 😃 vcera som zakupila ab generator, dnes som zamakala uz ☺️ myslim ze pojde to, vsetky svaly mna bola...celi clovek...
Ak sa ti nevojde pod postel ani do satnika, tak sa na to vykasli. Lebo tam ta masina stravi najblizsie roky 😀
Pozri sa, ake cviky robia profici. Videla si niekde v posilke, vo fitku alebo v nejakom cvicebnom videu nejaky takyto stroj? Az by to fungovalo, mali by ho vsade...