Spolu nam to pojde lepsie ;))
A co po 90 dnoch ked skonci dieta ? Nie je lepsie zacat sa rozumne stravovat hybat a celkovo pozitivne mysliet ako drzat tieto diety ktore mozu tak rozhadzat cely organizmus ze hroza ja som vydrzala dva tyzdne a takmer som skolabovala a o vykyvoch v hladine cukru a naslednych problemoch kym sa mi upravil nebudem radsej pisat tolko moja skusenost s touto " uzasnou" dietou
ja zacinam dnes
Po skončení diéty postupne pomaly priberiete späť všetko, čo ste schudli a aj niečo navyše. Ak nebudete aj naďalej deliť potraviny, lebo v podstate je to o tom, má isté zásady delenej stravy, tak zaručene priberiete.
Neviem či je to sem vhodné, snáď to ale niekoho zaujme, súťaž o kávu na chudnutie: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5056702...
@adulka1979 nie je to pravda!!! držala som túto diétu po druhom pôrode( bola to moja 1. v živote, pretože som nikdy problém s váhou nemala, ani po 1.dieťatku) Držala som ju pred 5rokmi, ked vezmem v úvahu, že som teraz bola tehotná, tak za 4roky som pribrala späť 5kg- schudla som 25!!!! Nikdy som nejedávala zeleninu(okrem mrkvy) ovocie sa sem-tam okolo mna šuchlo a o pitnom režime ani nevravím :( a pri tejto diéte som sa naučila jesť všetko a jedla som toho dosť. nedodržiavala som ju na 100% tak na 80% hlavne čo sa porcii týka a po dvoch mesiacoch som si pridala aj raňajky, kávu som v pohode pila aj s cukrom aj mliekom.. a na uhľohydráty som si teda dopriala :D Nepovažujem to ani za diétu, pretože som pri nej nebola hladná!!! len ten hnusný zvyk..ako teraz..,že furt niečo prežúvam :D hlavne ked deti zaspia!!to je najhoršie..
preto sa aj teraz PRIDÁVAM!!!!! 😉
a samozrejme pohyb..bez neho to nejde 🙂
Pokial viem,tak tato diskusia bola zalozena pre tych,co sa chcu pridat. Dakujem za pochopenie..
Tak ako sa vam vodi? Cim ste zacali prvy den?
ahojte aj ja sa k vam pridavam ja som ju dnes zacala drzat 🙂
Tak zajtra mi vychadza uhlohydratovy den? Co dobreho si date vy v tento den?
u mňa to dnes nestálo ani za reč 😀 bol síce uhlohydrátový, ale celý 😀
@adulka1979 tiež nesúhlasím... švagriná pri tejto diéte pred 5 rokmi krásne schudla a dodnes sa fantasticky drží 🙂
Ja chcem tiez zacat, ale len s ovocim a zeleninou na ranajky. Ostatne chcem pridat az postupne, muz ma dovolenku : 🙂
ahojte, vsetkym chudnucim drzim palce a tym, ktore pisu, ze po diete isto priberiete vsetko spat, odkazujem, ze ja som nepribrala vobec nic! drzala som ju pred 6rokmi, schudla som 8kg... potom som ostala tehotna, po prvom tehu mi ostalo 5kg, ktore som schudla az tento rok, tiez vdaka tejto diete.drzala som ju len dva mesiace, na konci aprila som to vzdala a kila sa mi nevratili... teraz mi to islo velmi pomaly, chcela by som dat dole este aspon 2-3kg, myslela som, ze zdravou stravou 5x denne a cvicenim to pojde, ale ide to len velmi velmi pomaly. Z brucha sa to nehybe vobec, tak premyslam opat nad touto dietou...
Ja uz mam prve kilo dole!! Juchu 🙂 hej,asi som sa len odvodnila,ale aj tak..na motivaciu super. Zajtra vitaminovy den..tesim sa,ovocko mam rada.
Ja tuto dietu drzim 3. Tyzden, zopar kil je uz dole..tak dufam, ze to tak pojde aj nadalej..takisto drzim palce aj ostatnim chudnucim!..a mam na vas otazocku-> pocas "bielkovinoveho dna" si na obed mozem dat aj krajec chleba, ale..chcela by som vediet, ci chlieb mozem nahradit polentou?dakujem vam za rady a odpovede!a drzim palce
Ahojte kočky aj ja som sa rozhodla skúsiť túto diétu 🙂 už 5. deň sa držím, nedodržiavam presne recepty aké sú v knižke, ale prečítam si aký je deň, čo je jeho podstatou a podla toho si urobím obed 🙂
nestihla som sa pridať už je 14-teho, ak by od zajtra 😉 ???????
joj aby ja mam 14 den zajtra 🙂 a - 4kg dole
Aj ja by som sa pridala, ale uz som presvihla termin🙂) ale aj tak skusim...a baby myslite si ze to mozem pri kojeni drzat? a vlastne to nieje az taka prisna dieta..., princip delenej stravy a to jedavam aj teraz nie?
ahoj, teda ja osobne som napr. touto dietou vobec neschudla,podla mna je proti logike,ze ranajky skoro ziadne ale za to veceriat sa smie,u mna chudnutie funguje iba v opacnom pripade 🙂
@zuzickaaak ahoj pozývam ta do skupiny 🙂 https://www.modrykonik.sk/skupina/4281/
Ahoj baby 🙂 je tu niektorá čo by sa nato dala spolu so mnou od zajtra 2.11 ?? už som túto diétu kedysi držala a super som schudla aj som si váhu držala takmer 4 roky..len teraz som v poslednej dobe dosť pribrala a chcela by som opäť schudnúť..nechcete sa niekto ku mne pridať ? spolu nám to pôjde lepšie u mňa ide dosť o pevnú vôľu 🙂
@isabel11163 ahoj isabell, ja by som to vyskúšala ale až od pondelka. už som to držala pred pol rokom ,ale iba mesiac...tak to skúsim znova. Idem spolu s dcerou. potrebovala by som dať dole 7-8 kg. Ty kolko ? U mňa to ide ťažšie ,nemám dvadsať...ale 40 🙂
baby a čo si varíte ? lebo ja som mala dosť problém,nevedela som čo si už mám navariť aby to nebolo stále rovnaké 😒. nemôžte sem dať nejaké recepty, alebo jedálniček čo asi zjete za celý deň? vďaka
ahojte 🙂 chcem sa opýtať ako sa Vam dari ...chcela by som aj ja začať s touto dietou,tak ma zaujima ci ste schudli od augusta 🙂dakujem
ahojte baby chcem sa ku vam pridat ja som s tou dietou dnes zacala
ahojte, drží niekto, či som sama na svete? 😀
ja sa pridam ;))