90-dňová diéta

26. mar 2023

Ahojte držala ste niektorá túto diétu ? Pomohla vám ?
Chcela by som od veľkej noci ísť na ňu
Ďakujem

veronice
26. mar 2023

Držala, a ano, aj som pekne schudla (ja 15 a mama 35kg). Ale ak sa potom začneš stravovať rovnako ako pred diétou, kila ti prídu naspat aj s urokami.... Ako pri každej diéte 🤷‍♀️ ak chceš rýchlo schudnúť, chod do toho. Ak chceš schudnúť a váhu si následne aj udržať, isla by som inou cestou...

autor
27. mar 2023

@veronice ja mám problém že som moc obézna a neviem otehotnieť a potrebujem s tým dačo robiť
A toto mi príde aj cenovo dostopnejsie

micusa2222
27. mar 2023

s diétom súvisí aj hýbanie sa a cvičenie...vidím to na sebe...ale nediétujem, dávam si menšie porcie, cvičím..a vidím zlepšenie...

andrea_82
27. mar 2023

ja som s ňou krásne schudla, keď som bola na materskej. Dalo sa mi strážiť, čo jem a denne sme robili dlhé prechádzky s kočíkom. Po návrate do práce, keď som si sadla k počítaču, išli kilá zase hore. ☹

vilma7
27. mar 2023

Kolega schudol a následne samozrejme pribral.
Treba zmeniť stravovacie na dlhodobo, rozumej navždy, ak si chceš potom udržať svoju hmotnosť.
Skús ísť radšej cestou Low Carb

autor
27. mar 2023

@vilma7 na to treba veľa €

panda21
27. mar 2023

Kalorické tabuľky. Naučiť sa správne stravovať, tak, ako budeš do konca života. Žiadne vylúčenie sladkosti, pečiva, ale normálne porcie, správne makra na tanieri. Chudnúť pomaly (max 4kg mesačne) a zdravo. Tak si to potom udržis dlhodobo.

autor
27. mar 2023

@panda21 už som ju držala
Prejavila sa mi počas nej silná tetania

veronice
28. mar 2023

Kalorické tabuľky nie sú diéta 🙂 ak sa ti pri tom zhoršila tetania, je možné že si mala niečo zlé nastavene. Ja teraz chudnem s DaVe. Kila aj centimetre idú pekne dole aj bez pohybu ale teda áno, stojí to peniaze ale uz mam za sebou toľko diét ze ma to už nebavilo a s tými DaVe jedálnička i mam pestrú stravu, nie som hladná a koľkokrát tie porcie ani nedojem 😁🙈 veľa obéznych ľudí je v skutočnosti pod výživných lebo jedia malo a ich telo nedostáva všetko, co potrebuje... low carb je cesta ale tiez nie dlhodobo udržateľna. Telo potrebuje aj sacharidy a obmedzovať ich - ano, schudneš. Ale tiez ak s tým prestaneš tak zas pri berieš. Mne na tej 90 dňovej vadilo ze doobeda sa jedáva len ovocie. Hladná som bola jak pes 😁 ale ako vravím, ak chceš rýchlo schudnúť, je to fajn, len potom treba popremýšľať nad tým, co ďalej, ked schudneš. Aby si to nenabrala všetko naspat.

s_o_n_i_k_e
8. apr 2023

90 dnova dieta je super, ja som ako študentka schudla 8kg za 50dní. Za mňa môžem tiež len odporúčať a super je ta rozmanitosť, že každý deň sa človek môže na niečo tešiť. Momentálne roky frčím aj na kalorických tabuľkách čo je mega vec, ak je človek k deficite má vyhradné, lebo chudnutie je len o tom, ak je človek v mínuse bude chudnúť a KT pekne dajú odpoveď, či je človek v mínuse. Veľa ľudom dá odpoveď na to prečo nechudne. A hlavne nebrať to ako dietu ale ako zmenu životného štýlu a hlavne dať do režimu čokoľvek čo človeka baví - prechádzky, pohyb po schodoch namiesto výťahu, vystúpiť o zastávku skôr, každý pohyb sa počíta a všetko je lepšie ako sedieť doma na gauči 🙂