7 dňová detoxikačná diéta. Pridá sa niekto?

alelina
2. feb 2015

V prvom rade by som chcela napísať že sa jedná o dietu 🙂 čiže bude to makačka ale chcem to podniknuť. Mám 165 cm a 71 kg 😒 čo je dosť drastické. Bojujem s tým už veľmi veľmi dlho ale teraz som odhodlaná. Táto dieta sľubuje za 7 dní zhodiť 5 kg čo sa mi zdá celkom super. Pridáte sa niekto? až som v tom nieje sama =) dnes valím prvý deň. AK by ste mali niekto záujem pridám tu aj dalšie dni 🙂

nawara
2. feb 2015

toto ma byt "detoxikacna" kura? No mam za sebou 2 ale s tymto som sa nestretla 🙂 Držim palec

alelina
autor
2. feb 2015

Ano prvý deň je len prípravný a dalšie su už o čajoch vode ovocných a zeleninových šťavách 🙂 Ďakujem

nawara
2. feb 2015

tak niečo podobne som mala aj ja a ano schudla som ale v mojom pripade to bolo vela zo svalov, čiže až zas o rok, dva.. :D

kkkatkaaa
2. feb 2015

pridávam sa aj ja! dnes som už ale kávičkovala, takže až od zajtra. ak môžeš, daj aj ďalšie dni 🙂

alelina
autor
2. feb 2015

Pridávam ďalšie dni, bude to makačka ale ja to zvládnem konečne som odhodlaná🙂 TO je super že sa pridávaš 🙂 aspon nebudem sama 🙂 5 kíl dolu by sa zišlo 🙂 Tak ak začneš daj vedieť 🙂

2. deň čistiaci
Ráno: dve šálky zeleného čaju
Dopoludnia: pol litra až liter vody, dve až tri šálky žihľavového čaju s citronom
Obed: Jedna až dve šálky ochuteného zeleninového vývaru
Popoludní: Pol litra až liter vody, de až tri šálky ovocného čaju, plátok citrona
Večera:Jedna až dve šálky čerstvej ovocnej alebo zeleninovej šťavy, dve šálky čaju na spanie (medovka alebo harmanček.
3. deň adaptačný
produkcia tráviacich štiav sa pomaly znižuje, čo eliminuje pocit hladu.
Ráno: dve šálky harmančekového čaju
Dopoludnia: pol litra až liter vody, dve až tri šálky žihľavového čaju s citronom
Popoludní: Pol litra až liter vody, de až tri šálky bylinného čaju, plátok citrona
Večera:Jedna až dve šálky čerstvej ovocnej alebo zeleninovej šťavy, dve šálky čaju na spanie (medovka alebo harmanček.

4. deň stabilizačný
preladenie organizmu na dietuby ste mali mať za sebou. krvný obeh sa stabilizuje, začína sa prejavovať prísun energie.. Odteraz by ste mali byť telesne aj duševne aktívnejší.
Dopoludnia: pol litra až liter vody, dve až tri šálky šípkového čaju s citronom

5. deň kreatívny
začínate byť tvoriví. Postupne by vas mala opúšať mrzutosť ale ak tak nie je nezufajte, pokojne si ju pripustite. dieta sa týka nielen tela ale aj psychiky a každý reaguje inak
Ráno: dve šálky mätového čaju
Popoludní: Pol litra až liter vody, de až tri šálky ovocného čaju, plátok citrona

6. deň oslobodzujúci
vaše sebavedomie rastie. cítite sa ľahko a oslobodene. buďte však aj nadalej disciplinovaní.
Popoludní: Pol litra až liter vody, de až tri šálky feniklového čaju, plátok citrona
7. deň KONIEC diety
zvládli ste to ! iaia vám oči, vyhladila sa vám pokožka, váha ukazuje o 5 kil menej. Môžete byť na seba hrdí.
Ráno: dve šálky mätového čaju
Dopoludnia: pol litra až liter vody, dve až tri šálky čaju podľa chuti a jedno jablko (pokrajajte ho na malé kúsky a hryzte dôkladne, až potom prehltnite.
Obed: Jedna až dve šálky ochuteného zeleninového vývaru s 2 plátkami knackbrotu, jedzete pomaly
Večera:pohár cmaru s 2 plátkami knackbrotu, dve šálky čaju na spannie

je dôležité nevrátiť sa hneď po skončení diety ku klasickej strave, prechod by mal trvať minimálne 2 dni.

1. deň prechodu - nadstavbový
jedzte pomaly a precízne žujte, potrvá niekoľko dní, kým sa vaše telo opäť adaptuje na bežnú stravu a tráviace šťavy sa začnú správne vylučovať

Ráno: dve šálky bylinkového čaju
Dopoludnia: pol litra až liter vody, jablko nakrájané na plátky
Obed: Jedna až dve šálky zeleninovej polievky - v litri vody uvarte 400g nadrobno nakrájanej brokolice, karfiolu a zamiakov, ocutte okorente pridajte bylinky a rozmixujte na krémovú hmotu. Jedzte pomaly malou lyžičkou
Večera:tvaroh s ovocím dva plátky knackbrotu, dve šálky čaju z byliniek

a na druhý deň prechodu pridám foto