6 dní diéta, 1 deň riadne jedlá

ajuska111
5. jan 2017

Ahojte baby, takze mame po-novorocny cas, zaciname s plnenim predsavzati🙂🙂, ja konkretne chudnem. Ovladam vsetky zasady, kalorie si viem pocitat, uz som davnejsie schudla, iba mam jednu otazku: Su tu dievcata, co chudli stylom, cely tyzden dodrziavam upravenu stravu a jeden den v tyzdni si doprajem? U mna su problem prehresky, hlavne vecer sa neviem ovladat a ked by som mala jeden takyto volnejsi den, asi by to bolo jednoduchsie.

tanecnica82
5. jan 2017

@ajuska111 ja som zacala chodit do fitka 3x do tyzdna na tabatu, bossu a trampolinky a kila sli same dolu. Dokonca ani prehresky nevadia...Zas ich nerobim casto. Predtym roky diet a efekt ziadny

lucinka511
5. jan 2017

@ajuska111 ja som to take mavala.....ale ono to s tymi dietami je rake.ze sa pri nich spomaluje metabolizmus a napr predtym ked sa schudlo z daneho prijmu.po dakej diete to uz nestacilo ..a telo si zacalo pomaly ukladat aj z vody.....

sibalka21
5. jan 2017

@ajuska111 Ak to nebudes v ten ,,volny,, den prehanat a nezjes vsetko co mate doma, tak si myslim ze sa to da aj tak... Ja to mam podobne, ale mala som jeden den v mesiaci taky ze uplne volny, jedla som co som chcela, ale samozrejme bola som uz naucena na tu svoju stravu, tak mi to ,,ostatne,, ani prilis nechybalo :D

lucinka511
5. jan 2017

@tanecnica82
@tanecnica82 ale ja na pohyb si casom telo zvykne😯 a chce stale viacej povybu.ja som behavala ale potom uz kila nesli ani behom vobec dole.

tanecnica82
5. jan 2017

@lucinka511 no ale pohybom sa postava formuje, centimetre idu dole aj ked kila nie...

lucinka511
5. jan 2017

@tanecnica82 u mna neski ani cm uz dole a to som mala brutal pohyb.kazdy den 8km...a aj prisposobenu stravu a nic😯jedine kebyze dam rychlejsie tempo.ja som dala tych 8km za 40min a uz viacej som nevladala...to je to.ze telo si zvykne na vsetko..asi zmenit pohyb potom jedine.ale ked pri nicomninom.som sa tak nezmordovala ako pri behu

tanecnica82
5. jan 2017

@lucinka511 no ja to striedam takze vzdy je zapojena ina skupina svalov..

ajuska111
autor
5. jan 2017

dakujem za vsetky prispevky, ako som pisala, ja ovladam vsetko ohladne zdraveho chudnutia, nedrzim ziadnu dietu, iba zdravu stravu, cvicit tiez cvicim. len tie vecery su u mna zabijacke, preto som chcela vediet ako to fungovalo u niekoho, kto to mal podobne.

lucinka511
5. jan 2017

@ajuska111 ale ked vsetko ovladas tak preco stale chudnes amas nove predsavzatia???☺☺nic v zlom.len to poznam na vladtnej kozi.mozno niekde robis chybu....mozno by si mala dat dkety bokom.najest sa vsetkeho ale s mierou.a nepocitat kalotrie a nesustredit sa tak na vhudnutie a budes mat tu vysnivanu vahu a kludne si dat aj salay s reznom.

katarinamarkova
5. jan 2017

@ajuska111 jo-jo
.....to nie ako: áno-áno 🙂
.....ale ako JO-JO efekt 🙂
prepáč ale myslím si, že tvrdenie - všetko ovládam a zároveň tvrdenie - vyžieram chladničku si poriadne odporujú
ak by si chudla správne - nemala by si takéto večerné pažravky a hlavne: nebola by si večne chudnúcou ale raz a navždy štíhlou 🙂

ajuska111
autor
5. jan 2017

@katarinamarkova
@lucinka51

nechcela som sa rozpisovat v tomto, chcela som len vyjadrenie ohladne tej jednej veci, ale ked uz treba🙂

schudla som davnejsie, mala som pravidelny pohyb, fitjump 3 krat tyzdenne, pred rokom a pol sme kupili dom- rekonstrukcia, dva krat stahovanie, stresy, cvicenie slo bokom, kedze muz stale na dome a dieta nebudem po veceroch stale niekam davat.
pribrala som, nedavala som si pozor na jedlo.
bez urazky, ja nie som vecne dietujuca- nikde to tu nepisem, ja sa nepytam ako schudnut, lebo to viem a diety neuznavam. mam pestry jedalnicek, len to ze ma vecer chytaju chute, lebo som dlho hore.
nevyzieram ani chladnicku, len mam rada sladke, ale ked si predstavim, ako dlho si nemozem dopriat, chcela som vediet ako to mali baby, ktore chudli tymto stylom.

verim, ze som to vysvetlila dostatocne a nebudu mi do ust vkladane slova, resp. vety, ktore som nenapisala🙂🙂

babatkoo
5. jan 2017

@ajuska111 ano takto som fungovala ja. 6 dni nic a 7 den slanina, zakusok.... 😅 U mna fungoval tento system na 1*. Za 3 mesiace islo dolu 25kg. Dokonca som jedla velmi vela sacharidov - zemiaky a cestoviny. Po prvych 10kg som zacala uz aj cvicit.

ajuska111
autor
5. jan 2017

@sibalka21

no presne tak to je, ze ked si navyknes na tu spravnu stravu, ta nezdrava ti ani nechuti! ja ked som predtym chudla, raz som si dala pizzu co inokedy nebol problem, ale vtedy mi po nej bolo tak tazko😝

len vtedy som mala prehresky naozaj vynimocne... a pretoze viem, ake to je tazke, chcem si z mensich prehreskov spravit pravidlo, mozno si telo zvykne a prisposobi sa, preto som chcela vediet ako to bolo u inych.

ajuska111
autor
5. jan 2017

@babatkoo

jeej, dakujem, ze sa niekto nasiel🙂

aj ked kazdy je iny, na mne to fungovat nemusi, je to povzbudzujuce...😀

takto sa mi bude urcite lahsie dodrziavat cely tyzden, ked viem, ze v nedelu si doprajem kusok niecoho zakazaneho🙂