5 dňová diéta

milagrosss20
23. mar 2014

Ahoj drzali ste ju niektora?co hovorite na nu?

jana293
23. mar 2014

@milagrosss20 takto kratke diety nemozu byt ucelne,jedine co nou dosiahnes je jojo efekt 🙂 treba zmenit stravu, dlhodobo a nahodit zdravy zivotny styl a cvicenie podla moznosti

sissy27
23. mar 2014

@milagrosss20 vo fotoblogu máš, že chceš schudnúť 20kg.. snáď ti to nesľubujú v tej 5dňovej 😅 lebo to, čo si nabrala za napr. 5rokov, tak nedáš dole ani za týždeň a ani za mesiac a ani nijakým zázrakom... ak ti ide len o to že schudnúť, tak vyskúšaj hocijakú chujovinu, čo kde kto ponúka a možno sa zadarí - keď nič iné, bude to stáť toľko peňazí, že neostane na jedlo a to by mohlo mať efekt... ak chceš schudnúť a ešte si aj novú postavu udržať, tak pomáha len jediné - zmena životného štýlu a nie na mesiac či rok,ale navždy... takže stravovať sa rozumne (vylúčiť vyprážané a mastné jedlá, sladkosti nahradiť napr. sušeným ovocím, jesť viac zeleniny, chudé mäso, obmedziť pečivo a bielu múku...) a hýbať sa - stačia aj jednoduché veci ako dlhé prechádzky, keď sa dá, tak vymeniť auto alebo autobus za tenisky alebo bicykel, nemusíš makať ako na olympiádu, len sa hýbať... a nečakať "zázraky na počkanie, nemožné ihneď" ale držať sa starého "trpezlivosť ruže prináša"...

milagrosss20
autor
24. mar 2014

@sissy27 ahoj dakujem za koment...ja som sa ln pytala nic viac...stravu som zmenila a cvicim kazdy den 😉 chiiii dakujem