42 kg - kalorický príjem

silvia_12
21. aug 2022

Kolko kalorii by ste mi odporúčali? Chcem udržať váhu
Bazal mam cca 1181+-

sisa_s
21. aug 2022

Vysku mas aku? 42kg pre dospelu zenu mi nepride extra zdrave...a este aby si si sledovala kalorie

emm_i
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvia_12
autor
21. aug 2022

@sisa_s 161 cm

silvia_12
autor
21. aug 2022

@silvia_12 a 18 rokov

evita_g
21. aug 2022

bmi máš 16,2 = ťažká podvýživa! nemáš PPP? cyklus pravidelný? zdravotné problémy? únava? vypadávanie vlasov?

lindous
21. aug 2022

BMI nie je až tak veľa hovoriaci údaj, ja som mala veeeľmi dlho (asi od 16 do 22 rokov) pri výške 163cm cca 43kg a veľmi ťažko som bojovala s tým, aby som pribrala aspoň zopár kg ..dôvod bol ale čisto estetický, inak som bola vždy úplne zdravá, fyzicky aj psychicky napriek tomu, že podľa tabuliek som bola podvýživená... ...ale snaha udržať si takúto váhu a sledovať si kalórie naznačuje problémy aj mne (pokiaľ ti nejde o to, aby si ešte viac neschudla) ... no a koniec koncov sa to aj tak nedá takto povedať, lebo záleží od tvojej aktivity ...

kiki68
21. aug 2022

Tak pribrat aspon na 48kg , takto si znicis telo na komplet. Mozes prist o zuby, vlasy, predcasne star it.

laura164
21. aug 2022

V tvojom veku som mala tak isto, mám výšku ako ty. Bola som chudá a chcela som pribrať, ale nedalo sa ani s vysokým kalorickym príjmom. Zdravotne som bola tiež ok, ale proste som sa hanbila sama za seba, všetci mi hovorili že nejem atď a bolo to veľmi nepríjemné. Dávaj na seba pozor a papaj všetko 🙂

macekovam
22. aug 2022

@silvia_12 mňa by zaujímalo ako si kila schudla?