30-dňová výzva na väčší a pevnejší zadok

lily_279
5. aug 2022

Ahojte. Viete mi odporučiť nejakú výzvu, aplikáciu, alebo niečo na väčší a krajší zadok? Niečo, čo máte overené. Alebo nejaké cviky počas dňa 🤷‍♀️😁Som na materskej a veľa času nemám.. 😁

ms_green
5. aug 2022

Nie je to úplne 30 dňová výzva ale mne veľmi pomohol plán od https://www.bubblecoach.com/sk Je to 30 minút denne 3x do týždňa v podstate bez vybavenia a veľmi pekné výsledky.

lindous
5. aug 2022

Jediné čo sa mne osvedčilo bolo naložiť poriadne váhy (samozrejme postupne vrámci možností) .. Skúšala som všelijaké domáce cvičenia, aj s odporovými gumami, aj s nejakým menším závažím, ale viditeľný efekt sa objavil až keď som začala chodiť do posilky a "prikúrila" som tomu a jasné, že ku tomu poriadna strava ... ale doma som vždy rada cvičila podľa FitnessBlender, Chloe Ting (neviem ako ostatní, ale ona má určite na svojej stránke aj také mesačné challenge - v podstate rozvrhy s odkazmi na jej YT videá, že kedy čo cvičiť), Pamely Reif, na spevnenie to bolo fajn... ak chceš dať 30 dní challenge nezabudni aj na regeneráciu..🙂

mandzula
5. aug 2022

Úprimne? Za 30 dní pekný zadok nespravíš, najmä ak si preň doteraz nerobila nikdy nič. Ak si predtým cvičila a nedávno si s tým skončila, môžeš sa ešte pomodliť za pamäť svalov a skúsiť to.

gleep1
5. aug 2022

To niekto takýmto ešte veri? Myslela som si že take výzvy sú už v tej istej kategórii ako “prepošli toto 30 ľuďom lebo sa ti stane niečo zle”
A po 30 dňoch čo? Hotovo? 🙂

Inak hip thrusts 3 serie takmer do zlyhania max 12 opakovani. Bulharské drepy tak isto. Výstupy na lavičku. Keď sa ti chce šaškovať daj si aj drepy aby si mala dobrý pocit. Necvic keď budeš mat svalovku, zvýš príjem bielkovin, nedrz dietu.

emka44
5. aug 2022

@lindous áno Chloe Ting je úžasná 🤗, má aj ľahšie možnosti cvičenia v rámci jednotlivých cvičení.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ika11123
6. aug 2022

@lily_279 výpady drepy (na široko na úzko)mŕtvy ťah každý po 12x 4 série závažie fľaše náplne vodou a ideš 😉