AHOJTE,chcela by som sa spýtať,či máte niektorá skúsenost s 30dňovou výzvou...či vám pomohla a niečo ste zhodili...dakujem
@alzbetakamasova s tym skusenost nemam, ale nasla som si drepy na www.fitnesblender.com ze 10 minut 100- sice dost dobre na zadok a brusko...ale normalne som mohla chodit skoro po tyzdni... 😀 , kedze som sa umelkyna vrhla na to ako keby som mala dobru kondicku... 😀 😀 😀
30-dňová výzva... hmm mám skúsenosť jedine s tou drepovou a brušákovou... akože nič moc... drepová po prvé zabijak :D a brušáková sa dala zvládnuť v pohode, bruško bolo tvrdšie ale žeby vyrysovanejšie to teda vôbec... a svalovica bola skoro po každom dni, lebo tieto výzvy sú po mojej skúsenosti osobnej len zbytočné preťaženie svalov... aj keď je tam občas nejaký ten dník voľna, no neviem mne bol na nič, keďže o dva dni som mala svalovku bolestivejšiu ako prvý deň heheh :D a potom sa zas cez tú bolesť namáhať ešte pri nejakom mega počte cvikov, no nebolo mi všetko jedno občas už :D no teda už nikdy viac ju nebudem robiť, je to kravina :D račej pekne pravidelne cvičiť, aj keď každý deň, ale určite pomenej ako sa premáhať... 🙂 a tie výsledky už potom stoja zato 🙂 skús račej Jillian Michaels 30day Shred... to je iná pecka... 🙂 ak chceš niečo zhodiť, určite zhodíš, a ak iba spevniť, tak aj to jednoznačne 🙂 a máš to takisto na 30 dní 🙂 držím palce 🙂
dakujem baby 🙂 nasla som nahodou ich stranku a zaujimalo ma ci to niektora s Vas skusala..hlavne ma hned odradilo,ze si za tu 30 dnovu vyzvu uctuju peniaze.zahrna to cviky,jedalnicek,atd...podla mna kazdemu asi poslu to iste a ide zase len o zarobok...chudnutie asi najviac nastartuje zmena stravy a stravovacich navykov,to je asi najtazsie...pred prvym tehotenstvom som mala 56kg a bola som uplne spokojna,cele tehotenstvo som skoro vobec navyse nepribrala a nakoniec som musela tri mesiace lezat v nemocnici az do porodu,takze ziadny pohyb,samozrejme som pribrala skoro desat kg....potom medzi tehotenstvami som pribrala trochu s antikoncepcie a pred dvomi rokmi sa mi narodila druha dcera a pri tom tehotestve som pribrala dost a teraz to nejako nejde dole...takze neviem,..kamaratka mi povedala ze sa tazko cudne ked mam antikoncepciu,ale tu zase nechem vysadit :D
@alzbetakamasova vies co ja osobne by som neinvestovala do tychto ,,diet a cviceni,, v dnesnej dobe sa da najst tolko cvikov na nete, a aj uprava stravy...a mozno by som zbehla do nejakeho fitka a poradila sa tam, zostavia ti nejaky cvicebny plan a aj pomozu v zmene stravovania...mozno za nejaky poplatok, ale urcite to nebudu vysoke sumy...teda osobne neviem co take nieco obnasa po financnej stranke. Myslim vsak ze by ti to usetrilo peniazky a aj cas, urcite sa da urobit zostava na cvicenie na doma...kedze mas 2 deticky, ja mam teda jednu dcer, pred tehu 56 kg, po tehu 66 kg, rodila som urgentnou sekciou - hned som nemohla zacat cvicit, no a po zimnej dovolenke na sk, som bola na svojej vahe 56 zo vsetkych stresov...ale to uz bolo pre mna naozaj malo...vyzerala som jak vyschnuta prisera, teraz mam svojich 58-59 a som spokojna...zalezi aj od metabolizmu...viem ze po porode idu kila horsie dolu, ale upravou stravy a pravid. cvicenim sa da daopracovat k slusnemu vysledku aj ked to nebude hned...drzim ti palce... 😀
@alzbetakamasova aha tak ty si myslela asi inú 30-dňovú výzvu, keď sa zato platí 🙂 ja som mala na mysli tie čo fičali aj na facebooku, tie obrázky, čo každý deň cvičíš určitý počet napr. tých drepov, brušákov atď... podľa toho na čo je tá výzva zameraná 🙂
@mrsmisel ano ja som si to tiez myslela,podla mna je to ten isty princip.....zaplatis,daju ti jedalnicek a plan na cvicenie ale bude to to iste podla mna co si aj na nete najdes/tie ktore myslis ty / 🙂 nasla som dobru stranku,zaregistrujes sa,vypises si vsetky udaje/vahu,vek,vysku/ a podla toho ti tam vyhodi kolko mas cvicit za tyzden a hned ku tomu su na tie urcene dni aj cvicenia,myslim ze maju tak dvadsat minut,,,od dnes zacnem 🙂 drzte palce 🙂
@alzbetakamasova juj to znie dobre... vieš mi na ňu poslať link prosím ťa? 🙂 a registrácia je zadarmo? 🙂
ano poslem ti...je zadarmo vsetko,len keby si chcela nejake pomocky tak si ich objednas....maju ich tam....
@alzbetakamasova poprosim aj mne to mozes poslat? dakujem. ja tiez zacinam... 😉
@alzbetakamasova Ono toto je pravda. Ludia chcu zmenit svoj zivot, ale nie su ochotni nieco za to dat. Ja som sa rozhodla pre prodietix.sk, na zaklade toho, ze som videla extremnu zmenu u mojej krstnej mamy, ktora ma 40 a urobila naozaj velky skok. Okrem produktov, ktore su uplne jednoduche na pripravu a zvyknutia si mate k dispozicii nonstop podporu a prave to je to co ma posunulo. Nie podporu na fb stranke od nejakeho studenta, ale od profesionalov. Predsa len moja bilancia je -15kg za dva mesiac. Zo 74 na 59 🙂 Ale aj som makala, nie je to len tak...
ešte som o tom nepočula, no ja už týžden cvičím, našla som si na nete take cviky...snažím sa už po 6 poobede nič nejesť..ináč sa neobmedzujem..len som prestala fajčiť, tak sa bojím ze sa budem prejedávať 😒 no dufam nie. Podla mna ale treba zmeniť cely životny styl, aj ked po 30 dnoch sa dostaneš tam kde si bola 😉 . Stači trocha pohybu, viac zeleniny a ovocia