30 dňová appka a úrovne

zarka2020
2. jún 2020

Ahoj dievčatá...Stiahla som si appku 30 dňová výzva.. Dala som si na začiatok 1 ľahká (sú tam ľahká 1, ľahká 2, stredná 1, stredná 2, ťažká 1, ťažká 2) keď to budem cvičiť každý deň (s prestávkami ako to je tam).. Podarí sa mi niečo zhodiť? Obmedzila som sladké, natom som ja bola závislá... Alebo ako sa vy donutite doma cvičiť... Chodila som s kamoškou do posilky niekedy ku koncu minulého roka, ale kamoška zostala tehu a ja sama sa hanbím chodiť... Prosím poraďte a co ste všetko papali a tak... Môžte aj súkromnú správu.. Ďakujem moc

mogaa
2. jún 2020

@zarka2020 ono záleží aké konkrétne cvičenie máš o akú konkrétnu appku ide.....ak chceš prioritne schudnúť - malo by tam byť kardio.....ja teraz z YouTube cvčím Heather Robertson - je super, výborná na chudnutie a domáce cvičenie je Jillian Michaels, Ewa Chodakowska....tých tréneriek s rôznymi programami je veľa, záleží či chceš niečo silové alebo aký štýl cvičenia preferuješ....

janka_266
2. jún 2020

Chudne sa jedlom, cvičením sa naberajú svaly. Takze treba spraviť poriadok v kuchyni, a aspoň mesiac počítať kalórie. Záleží aj od toho či predtým si sa niečomu venovala, ak nie, tak zo začiatku nože fungovať aj aplikácia.

zarka2020
autor
2. jún 2020

@janka_266 mala som kedy aj teraz som si stiahla tu kalorické tabuľky... Ale ja som z toho jeleň 🤨

janka_266
4. jún 2020

@zarka2020 aj ja 😂 ale zatiaľ len nahadzujem čo som zjedla, aj to stačí aby som sa zamyslela nad tým čo jem a snáď čoskoro prídem ako si naplánovať jedlo tak, aby som splnila kalórie. 💪🏻😃