Baby začínam od utorka 13 dňovú dietu, ktorá sa pridá?
13 Dňová diéta
1.den
7:00
10:00
13:00
16:00
19:00
¼ mlieka alebo kefíru alebo nízkotučného jogurtu
- // -
- // -
- // -
- // -
2.den
Termix prip. Smotanový jogurt
15dkg tvarohu
15dkg bieleho masa (napr. uvarene kuracie prsia)
15dkg ľubovoľnej zeleniny (len čerstvej )
2 varene vajcia
3.den
10 dkg ovocia (nie kompót)
10 dkg čerstvej zeleniny
10 dkg diétnej salámy alebo šunky
¼ l mileka,kefiru alebo nízkotučného jogurtu
15 dkg vareného hovädzieho mäsa
4.den
Termix prip. Smotanový jogurt
¼ l mlieka,kefiru alebo nízkotučného jogurtu
10 dkg zeleniny
10 dkg ovocia
10 dkg diétnej salámy alebo šunky
5.den
2 varene vajcia + 10 dkg zeleniny
10 dkg ovocia
15 dkg tvarohu
10 dkg ovocia
10 dkg zeleniny + ¼ l mlieka
6.den
10 dkg šunky
10 dkg ovocia
10 dkg tvarohu
10 dkg chudého vareného mäsa
¼ l mlieka, kefíru alebo nízkotučného jogurtu
7.den
2 varene vajcia
10 dkg ovocia
15 dkg tvarohu
10 dkg chudého vareného mäsa
¼ l mlieka, kefíru alebo nízkotučného jogurtu
8.den
20 dkg ovocia
20 dkg zeleniny
20 dkg ovocia
20 dkg zeleniny
20 dkg ovocia
Trvá 13 dní, úbytok na hmotnosti je minimálne 8 kg.
ZÁSADA: treba dodržiavať čas jedenia a zlozenie jedla
Pri zmene času jedenie treba dodržať 3-hodinový odstup medzi 2 jedlami (raňajky sa môžu aj vynechať ale v žiadnom prípade sa nesmú dávky jedál zvyšovať alebo nahrádzať niečím iným.
Denne treba vypiť aspoň 2 litre vody (minerálky alebo bylinkového čaju)
Vhodne je piť aj 2dcl čaju z listu senny, ktorý pomáha pri trávení.
Káva sa môže piť v akomkoľvek množstve, ale jedine nesladená!!!!!
Po ukončení 8.dna sa diéta opakuje prvým dnom, a na 14. deň možno jest všetko
Touto diétou sa mení metabolizmus, a ak sa človek neprimerane neprejedá, počas ďalších dvoch rokoch nepriberie.
pridavam sa, celkom vazne 🙂 akurat od utorka mi to vyhovuje, doma nemam vahu, zvazim sa u nasich a som zvedavaaaa... 🙂) ake vysledky ocakavate?
monigue ja potrebujem dat dole tych 8 kil a od zajtra chcem ist fakt vazne nato dufam ze to vydrzime pred vianocami by sa hodilo !!!!
Trošku tomu jedálničku nerozumiem ☹
Ako to funguje? 1. den jem o 7:00 - 1/4 mlieka alebo kefíru alebo nízkotučného jogurtu a potom zas o 10 jem to iste? a tak cely den?
nemam vahu kuchynsku ,, kolko platkov moze byt ccs 10 deka sunky? jablka ? zeleniny?
Ten prvý deň je dosť hrozivý ten nezvládnem 😀
@vaneska41113 ja som pat mesiacov po porode, bohuzial uz takmer vobec nekojim a som riadne rozjedena... Nikdy som nebola chuda, mala som okolo 62 kg (plus minus dve kila) pri vyske 164 cm, ale citila som sa fajn. V tehotenstve som nabrala 20, 10 mi ostalo, potom islo asi pat velmi rychlo dole, kedze som kojila a vylucila nezdrave veci, no teraz mam zopar naspat. Tak hadam vydrzime 🙂 A inak - manzelovi/partnerovi/okoliu sa s dietou priznate? Ja totiz neviem, ako vysvetlim, ze jem menej ako nasa patmesacna dcerka :D
Tak hej ale mňa mlieko alebo jogurt nezasytia 😀 ale posnazim sa 😀 mne treba zhodiť 10 kíl do pôvodnej váhy 😀
zaujimava dieta ...snad sa dokopem 🙂
a čo tak 9 dňová diéta bez hladovania? ozvite sa ak chcete
Skúsim aj ja od utorka, baby ten kefir môže byť ochuteny?
@judita73 všetko musí byť biele, neochutene 🙂
@vaneska41113
@monique89 supiš baby teším sa 🙂 založím nám súkromnú skupinu kde si budeme písať ako sa nám darí a tak?
@1marika1 určite nie, dakujem/e
Nejaký deň som čítala, že môžme termix a ten nebýva neochuteny tak som si myslela, že aj kefir môže byť ochuteny(:
@1marika1 ja sa pridám...môžeš napísať, čo je treba jesť
@simonetasim pridávam saa
@simonetasim ahoj...aj ste zalozili tu skupinu? skusila by som sa tiez pridat... 🙂
zajtra den D🙂 tak pevne nevry baby prajem ! kazdy vecer by sme sa mohli informovat ako nam to islo co vy na to ?
ahoj rada by som sa k vám pridala , uz som tu dietu drzala aj som pri nej schudla, je dobrá len treba fakt vydrzat... potom som dodrzovala delenu stravu uplne bez problemov jednoduchý princíp bud maso alebo prílohu a cca 5 rokov uplne ze v pohodke, no ale priznam sa som sa spustila a teraz musím odznovu budem rada ak ma prijmete medzi seba a ráno hurá na mlieko:.))))
Aj ja sa pridavam...🙂
no baby,, idem aj ja s vami do toho,,,lebo po pôrode kilá nejdu dole,,, ach jaaaaj,,,,
@jitka0071
@klarita1979
@mattiatko
baby, napiste @simonetasim , zalozila sukromnu skupinku, tam sa mozme podporovat, od vcera som tam tiez, a dnes uz mam prvy pohar mlieka za sebou 😀
aj ja sa kvam od nes pridavam :ň uz som ju drzala ale len 4dni a schudla som 3kg tak ze skusim to zas dufam ze vydrzim dlhsie 🙂
Aj ja sa pridam ak mozem
kočky zoberte aj mňa 🙂
idem na to aj ja...od zajtra
ja uz niekolko krat som skusala no nevydrzala ale videla som ze to ide dole od zajtra idem na to 🙂