13 - dňová diéta. Kto sa ku mne pridá?

zuzihassi
18. feb 2011

Čaute baby, hľadám parťáčku na chudnutie. Kto sa pridá? Na začiatok volím 13 dňovú mliečnu diétu 😉 tak sa poďte pridať, kto má záujem 🙂 Veľmi som pribrala a priateľovi sa to zjavne ani trochu nepáči a ani sa mu nečudujem. Veru ani mne nie. Tak poďme spolu do toho 🙂

aero
18. feb 2011

hmhm....... bolo by treba ........ 😅
aká to je tá mliečna diéta ?

zuzihassi
autor
18. feb 2011

@aero Mliečna diéta trvá 13 dní a chudne sa pri nej 8-9 kíl. Je veľmi jednoduchá a dosť sa pri nej je. Akurát prvý deň je kritický. Napíšem rozpis. 1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

Pije sa pri nej veľa tekutín, žihľavový čaj, prípadne čaj Reduktan. Káva sa môže piť neobmedzene, ale nesladená.

aero
18. feb 2011

😀 - dobre , tak od kedy ????
a kto sa pridá - nech sa nám chudne lahšie ???
dúfam , že nezomriem od hladu ......
hmhm ... 20 dkg zeleniny - a to čo mám jesť ???

sendi
18. feb 2011

mat tak pevnu volu...ja som dost pribrala manzel to niekedy ,,mimovolne" spomenie,ale ked ja tak strasne rada jem ☹ stale si poviem že do leta to zhodim a bla bla...a nic.a ked som ,,mierne" alergicka na mliecne vyrobky?staci ze si dam mlieko a potom ma preženie na wc

sendi
18. feb 2011

a držim vam palce,nech sa to aspon vam podari 😉 zavidim tomu,kto ma pevnu volu!!!!ja svoje telo neznasam ale ked chut na jedlo je vacsia

aero
18. feb 2011

@sendi - presne viem o čom hovoríš ☹
prežívam to isté , dá sa povedať - už roky .....
každý pondelok , začínam chudnúť ...... večer som skončila ...... a ožerem sa
vôbec nezvládam svoje telo , svoju myseľ .... ale veľmi by som chcela ......
skúsim to , zas a znova .......
možno , keby sme sa podporovali , hlavne psychicky...

sendi
18. feb 2011

😒 ja si tiez neviem pomoct,idu mi nanervy aj reklami s krasnymi telami,ale je to tazke.tazke nedat si to,co mi chuti aj ked si poviem ze budem jest v ,,mensom" mnozstve,ked som raz hladna tak doslova žerem-prepacte za vyraz....trva to 3r od porodu a nic...

aero
18. feb 2011

ja tiež , niekedy si už úplne myslím , že som súca , ako pacient k psychiatričke - neviem si zo sebou rady 😒
a tak veľmi , by som chcela byť krásne štíhla , a vlastne , ani nie štíhla , ale chudšia ☹

janulabj
18. feb 2011

@sendi
@aero
joj baby ako by ste o mne písali.....tiež neznašam svoje telo, ale neviem sa donutit držat dietu.....a nepotrebovala by som zas nejak extra schudnut, za 5 kíl by som bola happy 😀
a mlieko nepijem, zaujal ma nazov temy...len tuto ja nezvladnem ☹ ale inu by som skusila, teda nie sama , s vami 😀

trixi
18. feb 2011

@sendi je to o psychike. Ja mam teraz nadvahu 30 kg, Tiez som uz 3 roky a par mesiacov po porode a kila skor nabiehaju ako stracaju. Osobne dnes neuznavam ziadne diety. Tuto mam overenu, cca pred 10 rokmi, naozaj funguje, ale tiez funguje po nej aj jojo efekt. Jedine co naozaj funguje je mat mensi prijem ako vydaj. Ja som sa teraz prihlasila do sutaze s casopisom Dieta, do programu Hubneme do plavek. Okrem toho som sa zaregistrovala na fitweb.cz a to mi pomaha. Ked som sa pozrela vecer co som za cely den zjedla, tak mi prislo spatne. Okrem toho, ze si tam mozem sledovat co som zjedla, kolko kcal, tak sledujem aj vydaj, mozem sa poradit s odbornikmi-vyzivovymi poradcami, fitness trenermi. Celkom sa mi dari, hlavne som zmenila jedalny listok, vyradila alkohol, sladkosti a nekontrolovane prezieranie sa.
Vsetkym bojovnickam s kilami drzim palce. Momentalne sa tesim uz na zajtrajsie ranajky. 🙂 😀

lencici
18. feb 2011

Baby ja som skúšala mliečnu dietu, no neúspešne vydržala som 5 dní a bolo mi z toho akurát tak poriadne zle. Bolela ma hlava a bola som nervózna že sa nemôžem poriadne najesť. Pre mňa platí cvičiť a cvičiť...a to sa mi vôbec nechce 😠

mmaarrttiinnaa
18. feb 2011

@zuzihassi Ahoj ja som pri tej diete pred 2 rokmi schudla 33 kg na zaciatku som važila 90 a na konce po 4 mesiacoch 57 potom som otehotnela pribrala 25kg ale planujem sa k nej vratit len co prestanem kojit .Držím palce

zuzihassi
autor
18. feb 2011

@aero Vidím, že sme sa tu našli úplne. Ja som taká istá. Vždy začínam ráno a vždy končím večer pežieraním sa nekonečným ☹ ale už ma to nebaví. Mám veľmi fešného priateľa a už ma nebavia tie jeho vtipky. A nechcem ani aby o nás hovorili, že taký fešák a s takou buchtou je. Takže sa to chystám napraviť. Tak ja by som najradšej začala v pondelok.Je super, ak by sme do toho išli spolu a podporovali sa. Spolu sa lepšie chudne. Tak čo povieš?

zuzihassi
autor
18. feb 2011

@mmaarrttiinnaa ďakujem pekne 🙂

aero
19. feb 2011

áno ,
@zuzihassi - hovorím áno , len dúfam , že to zas nepokazím ...... ☹
ale možno spolu , ked sa budeme podporovať to zvládneme .....
aj sa tak trošku teším ...... 😉

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@aero ja sa tiež teším. Aby som ťa povzbudila, s touto dieetou som v minulosti schudla asi takých 12 kíl. Nehovorím, že to bude ľahké, ale musíme to zvládnuť. Keď chceš, tak si ma môžeš pridať na facebook, aby sme boli v takom nejakom užšom kontakte a nejak si hovorili každý deň, že čo a ako 🙂 a pripravuj sa, že od pondelka začíname 🙂 Neviem, ako ty, ale ja potrebujem schudnúť takých 25-30 kíl. Ale tak na začiatok budem rada aj z 15, keď sa mi nejak postupne podarí. A čo ty? Ako si na tom? 🙂 inak, keď ma chceš pridať, tak zuzanka eštoková na fb 🙂

aero
19. feb 2011

ja som na tom podobne ako ty ... a možno že aj trochu horšie .... ☹

penelope2066
19. feb 2011

No toto nieje zly napad lebo ja ja y som potrebovala schudnut.Ale neviem ci sa to da praktizovat aj ked som v praci

zuzihassi
autor
19. feb 2011

No neviem, neviem.. ale tu tak verejne nebudem svoju váhu rozmazávať 🙂)) ber to tak, že čím viac potrebuješ schudnúť, tak pri tej diéte to pôjde ľahšie. Ja pred dvoma rokmi som ju držala s kamoškami, ale oni nepotrebovali veľmi schudnúť, tak schudli 2 kilá, ale ja 5 kíl za 8 dní...Takže hlavu hore, tentoraz sa nám to musí podariť. Uvidíš, pôjde to, lebo ani ty ani ja nebudeme chcieť zlyhať. Teda dúfam, že to tak bude 🙂))))))

kalifa28
19. feb 2011

@zuzihassi verejne neverejne,, ja mám po porode 80kg, meriam 165cm, takže prasa nenormalne, ale do tohto pojdem, ked sa budeme podporovat 🙂
stačí mi, že sa na mna frajer nemohol pozerat, manžela by som stratit nechcela 🙂

mimika4408
19. feb 2011

ahojte dievcata, citam tu o vasej diete.....no neviem 😒 , ja som sa dala na 90dnovu rozlisovaciu a dnes mam 10.den a -3kg a som tomu naozaj velmi rada 🙂 . v podstate mozem jest vsetky potraviny len spravne zadelene. mrknite na webe 😉
pekny den!

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@kalifa28 tak to nie si nejaké prasa moja zlatá 🙂 môžeš byť pokojná 🙂 ja mám viac a to som ani nerodila 😀, ale som trošku vyššia ako ty.. no tak od pondelka sa do toho môžeme pustiť spolu. Môj drahý pochybuje, že vydržím, ale tak ja mu ukážem ešte :D

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@mimika4408 90 dňovú som držala a nevylučujem, že na ňu po tejto diéte prejdem 🙂 Je fajn, môže sa toho veľa veľa jesť, množstvo kombinácii, samozrejme, že ju poznám veľmi dobre, mám aj knihu 🙂 S mliečnou je to trochu rýchlejšie, čo na začiatok veľmi uvítam 🙂

mimika4408
19. feb 2011

@zuzihassi len ten jojo efekt ☹ ...to by som sa uz gulala 😢 😢

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@mimika4408 s mliečnou nedochádza k jojo efektu, ak samozrejme neprejdeš na takú stravu, že sa budeš od rána do večera napchávať, ako som to robila ja 🙂) táto diéta štartuje metabolizmus, lebo je rozdelená do 5 dávok. Ja som ju raz konzultovala s gastro doktorkou a ona povedala, že je ok, naopak 90 dňovú skritizovala 🙂 Tak to máš tak. Komu čo najviac vyhovuje, to nech drží 🙂

mimika4408
19. feb 2011

@zuzihassi ved prave🙂...ked sa mi uz bude zdat dlho k mojmu cielu tak to urychlim mliecnou 😉 ...hlavne nech kila idu dole aj certovi by som dusu zapisala 😀

zuzihassi
autor
19. feb 2011

@mimika4408 hej, vidím, že si rozumieme :D :D aj keď nevyzeráš veľmi, že by si to potrebovala, nejak výrazne schudnúť, takže môžeš byť pokojná :D

mimika4408
19. feb 2011

@zuzihassi 87kg !!!! vyska 172cm...sice teraz uz mam " len " 84 🙂

zuzihassi
autor
19. feb 2011

No tak to vyzeráš akurát, takže si nerob starosti. Vzhľadom k výške to určite nie je vidno na tebe, že máš 84 kíl, môžeš byť pokojná 🙂 😉