Dievcata boli ste? Pacila sa Vam? Da sa okrem vstupneho platit kartou napr. obcerstvenie a pod.?
Za mna Zoo Brno nic moc. Radsej Prahu alebo Vieden, prip. Zlin (z toho som ale tiez nebola az tak odvalena ako vacsina).
My sme boli minulý rok, neviem, či sa teraz niečo zmenilo. Za mňa treba zobrať hotovosť, hore nemala žiadna predajňa občerstvenia ani suvenírov terminály na platobné karty, Kartou sa dalo platiť len v dvoch obchodíkoch dolu. ZOO sa nám veľmi páčila. Odporúčam vyviezť sa vláčikom hore a prejsť to tam a ísť postupne pomaly smerom nadol. Lístky na vlak sa dajú kúpiť aj v obchode so suvenírmi dolu.
V Brne je za mňa otrasná zoo.
Tiež by som uprednostnila Prahu, či Zlín.
Tento rok sme boli a za mna sklamanie velke.
@vamajka My sme boli minulý týždeň, nám sa páčilo, bolo málo ľudí, okolo chodníkov sú stromy, takže sa nepečieš na priamom slnku pri obhliadke. V zoo potrebuješ hotovosť. Parkovisko je pri kukuričnom bludisku. Pár miest je aj pred hlavným vstupom. Dosť sa tam nabeháš do kopca-neodporúčam pre starších ľudí. Je tam aj pár ihrísk, 1-2 platené a chodí tam aj vláčik. Môjmu synovi sa páčila zoo.
Dakujem dievcata, ideme pri Brno na dovolenku tak reku zbehneme i do ZOO. Asi vsetko je vec vkusu mne sa napr. nepacilo v ani v Zline ani v Bojniciach. Najlepsia ZOO je pre mna Praha, Budapest a na Slovensku sa nam pacilo v Spisskej Novej Vsi. Hlavne mne lebo ja milujem levy a tam som konecne videla leva z blizka
@vamajka ano,je super.za mna lepsia ako vsetky na SK