Vie mi niekto povedať ako to bolo po minulé roky?Dá sa platiť kartou,prípadne eurami alebo treba české peniaze?
@lienka9 čo znamená bez konverzie
nemente si peniaze v zmenarni to je totalne zbytocne, (navyše v centre su take pofiderne zmenarne obcas s hroznym kurzom)
bude sa dat v 90% platit kartou a vybrala by som si napr 50€ normalne z bankomatu, to nie je ako pred 20 rokmi ze zaplatis milion na poplatkoch za to.
@amelia89 a kde sa oplatí zameniť 50 eur, tu na sk či v Česku
@marcellka32 normalne si ich tam vyber z bankomatu (v CR ti bankomat vyda len ceske koruny).
@dajana555 hore máš v každej téme ikonku zapni so zvončekom - nemusíš dávať bodky do diskusie 😉
Z Košíc niekto usporiada výlet do Prahy na vianočné trhy?
Vianocne trhy v Prahe vobec nestoja za to na ne chodit.
V tych stankoch maju stale to iste, ci Velka noc ci iba tak + teda vianocna vyzdoba
A nemaju tu cigansku ci lokse 🥲
@kitycat ale tak zase ludom asi nejde o lokše, ale o svarak, punč, vianocny stromcek a atmosferu mesta. Ako nehovorim vobec ze Praha ma v ramci Budapest-Vieden najlepsie trhy na svete co sa tyka stankov a ciganskej 😂 ale praha ako taka vo vianocnom obdobi je pekna (ano viem ze napises ze je vsade vela ludi ale to je v kazdom vacsom meste a na trhoch duplom) ☺️
@zuzanka.zuzu dík
@nadej1111 my sme boli minuly rok, vraveli nám že si mame zameniť na koruny ale všade sa dalo platiť kartou a keby náhodou sú tam zmenárne takze za mna úplne zbytočne sme zamieňali peniaze