Ahojte, cestoval niekto v poslednom čase do Ciech Regiojetom? Kontrolovali testy? Dakujem 🙂
@bluemoon24 Dakujem veľmi pekne. A v Čechách sú ako na tom čo sa týka korony? Riešia ju tak ako tu? 🤦♀️🤦♀️
Nevím na co přesně se ptáš 😅 hranice řeší mnohem méně než slováci, ale jsou povinné respirátory v mhd i obchodech a do restaurací je potřeba 7denní pcr test nebo 72h antigenní - v restauracích nekontroluje personál, ale může přijít kontrola z hygieny nebo policie (nezažila jsem ještě) a ti dávají pokuty přímo lidem né podnikům.
@bluemoon24 Dakujem veľmi 🍀 čiže nestačí Rusko, je potrebné mat respirátor?
Ano, lidé většinou už nastupují na Slovensku s respirátorem do RJ, popřípadě si ho mění na hranicích. Nikdy jsem neviděla, že by někdo něco řekl těm pár lidem, co jsou v rouškách, ale takové jsou ofiko podmínky 🙂
@bluemoon24 Dakujem ❤️ Pomohla si veľmi 🌸
Ahojte, neviete ako je to teraz s cestovanim do Ciech? Musim mat na cestu RJ PCR test alebo staci antigen? a musim ho mat vobec? Ja sa uz v tom celom stracam :(
tiež sa v tom už nevyznám a potrebovala by som aktuálne info. Z Regiojetu mi dvakrát odpovedali ale tak, že z toho nie som múdra....Čítala som protichodné info, takže vie niekto, ako to je aktuálne s cestou do ČR aj naspäť na SVK ak idem na otočku? kontrolujú v RegioJete testy? díky
isla som minuly tyzden 2x...v regiojete nikto nic nekontroluje.urobila som si pre istotu antigen keby nahodou niekto kontroloval, ale nastastie s tym nikto neotravoval 🙂
super🙂 ja sa chystám do Brna a večer aj naspäť a keď som písala do RegioJetu, tak ich odpoveď bola - riaďte sa pravidlami......tak ďakujem🙂
Do Čech nikdy, na Slovensko už ano 🙂, jezdím cca jednou za dva týdny