Idem na koncert do Prahy-Letnany a chcem vas poprosit o rady,kde sa ubytovat. Pripadne,ak sa ubytujeme niekde mimo,aka je doprava na koncert alebo ako sa odtial da dostat v nocnych hodinach alebo je sanca niekde zaparkovat? Pojdeme vlastnym autom.
@kitycat v com je ist autom samovrazda? Vela aut,nemoznost zaparkovat a zapchy? Daleko je metro od toho letiska?
Ja odporúčam taktiež metro. Na Letňanoch som bola na koncerte a metro paráda. V noci chodil jeden vlak za druhým všetko super. Letisko je hneď pri výstupe z metra. Ako sa pise vyššie, autom v žiadnom prípade. Na letnanoch je to počas týchto koncertov chaos aj na pešo. Budete radi ak vôbec zaparkujete v okruhu kilometra. Autom drahšie a určite menej pohodlne
Ak si myslis, ze zaparkujes ako v BA pri Inchebe a dojdes peso tak sa velmi mylis. V Prahe sa chodi vsade hromadnou dopravou. Nezaparkujes, neprejdes zapchou a ak tak t ato stoji sialene nervy, cas a peniaze.
Ist metrom, alebo zaparkovat asi niekde na Proseku a prejst tych 500m peso.
Dakujem krasne za vsetky rady. Ak by sme isli metrom,nie je sanca,ze sa odtial nedostaneme? Mam obavy z toho,z ludi bude vela a ci sa vsetci zmestia do metra. Viem,ze vypravuju aj viac spojov. A este mam otazku ako to funguje so vstupom na koncert? Nie je pisany cas,len je uvedene,ze brany sa otvaraju o 16. A na inej stranke zase pisane datum a cas 16.00.
Bola som tam na koncerte pred koronou. Bývali sme v hoteli B&B, išli sme do Prahy vlakom. Všade som chodili metrom, auto vôbec nebolo treba. Metro ta dovezie priamo na letisko. Po koncerte chodilo metro ešte do noci, lebo bolo veľa ľudí.
Autom urcite nie. Najdite si ubytovanie na zastavkach cerveneho metra. Centrum Prahy a sirsie okolie (Vysehrad, I. P. Pavlova, Muzeum(Vaclavak), Hlavni nadrazi, Florenc) a na koncert dojdete metrom. Letnany su konecna zastavka a stadial bude urcite kyvadlova doprava. Urcite aj vecer budu vypravovat nocne metro, klidne aj 3 po sebe aby vas zase dostali do centra. Ist autom je samovrazda, ani taxiky tam nechcu