Praha - Letňany

26. mar 2022

Idem na koncert do Prahy-Letnany a chcem vas poprosit o rady,kde sa ubytovat. Pripadne,ak sa ubytujeme niekde mimo,aka je doprava na koncert alebo ako sa odtial da dostat v nocnych hodinach alebo je sanca niekde zaparkovat? Pojdeme vlastnym autom.

kitycat
26. mar 2022

Autom urcite nie. Najdite si ubytovanie na zastavkach cerveneho metra. Centrum Prahy a sirsie okolie (Vysehrad, I. P. Pavlova, Muzeum(Vaclavak), Hlavni nadrazi, Florenc) a na koncert dojdete metrom. Letnany su konecna zastavka a stadial bude urcite kyvadlova doprava. Urcite aj vecer budu vypravovat nocne metro, klidne aj 3 po sebe aby vas zase dostali do centra. Ist autom je samovrazda, ani taxiky tam nechcu

autor
26. mar 2022

@kitycat v com je ist autom samovrazda? Vela aut,nemoznost zaparkovat a zapchy? Daleko je metro od toho letiska?

baska_t
26. mar 2022

Ja odporúčam taktiež metro. Na Letňanoch som bola na koncerte a metro paráda. V noci chodil jeden vlak za druhým všetko super. Letisko je hneď pri výstupe z metra. Ako sa pise vyššie, autom v žiadnom prípade. Na letnanoch je to počas týchto koncertov chaos aj na pešo. Budete radi ak vôbec zaparkujete v okruhu kilometra. Autom drahšie a určite menej pohodlne

kitycat
26. mar 2022

Ak si myslis, ze zaparkujes ako v BA pri Inchebe a dojdes peso tak sa velmi mylis. V Prahe sa chodi vsade hromadnou dopravou. Nezaparkujes, neprejdes zapchou a ak tak t ato stoji sialene nervy, cas a peniaze.

liljana
26. mar 2022

Ist metrom, alebo zaparkovat asi niekde na Proseku a prejst tych 500m peso.

autor
3. apr 2022

Dakujem krasne za vsetky rady. Ak by sme isli metrom,nie je sanca,ze sa odtial nedostaneme? Mam obavy z toho,z ludi bude vela a ci sa vsetci zmestia do metra. Viem,ze vypravuju aj viac spojov. A este mam otazku ako to funguje so vstupom na koncert? Nie je pisany cas,len je uvedene,ze brany sa otvaraju o 16. A na inej stranke zase pisane datum a cas 16.00.

babyliss
3. apr 2022

Bola som tam na koncerte pred koronou. Bývali sme v hoteli B&B, išli sme do Prahy vlakom. Všade som chodili metrom, auto vôbec nebolo treba. Metro ta dovezie priamo na letisko. Po koncerte chodilo metro ešte do noci, lebo bolo veľa ľudí.