Pôrod v Brne na Obilním trhu

gabrielka_1
14. júl 2022

Krásny deň želám,

je tu nejaká mamička, ktorá má skúsenosť z nedávnej doby s pôrodom na Obilním trhu? Zaujímali by ma všetky podrobnosti a aj ako je to s preplatením nákladov v slovenských poisťovniach, ja mám konkrétne Union. Ďakujeeeem 🙂

zoe_2
14. júl 2022

Mna by tiez zaujimalo ci ste pred porodom travili cas v Brne alebo ste stihli dorazit

e1i
14. júl 2022

@gabrielka_1 mas spravu

gabrielka_1
autor
14. júl 2022

@zoe_2 tiež zvažujete pôrod v Brne? No nad tým tiež uvažujem, či sa tam ísť ubytovať pred termínom alebo čo. Ale asi to závisí od toho ako sa bude situácia vyvíjať, či hotel alebo rovno na pôrod. Je to moje 2. tehotenstvo a pri prvom sa to vyvíjalo postupne 12 hodín ale toto môže byť úplne iné už, to je jasné.

mia_von_prag
14. júl 2022

Skus pozrieť modrykonik.cz alebo na facebooku skupinu Recenze porodnic. Určitě sa tam niekto nájde, je tam vraj v skupine 26 tisic žien

zoe_2
14. júl 2022

@gabrielka_1 ano tiez by som chcela rodit v Brne z toho co som videla na v BA jedine Koch od toho ma odradza ze prevazaju hned ako sa nieco stane a to iste provincne nemocnice v rakusku cize takto som sa dostala k tomu ze bud Brno alebo Vieden s tym ze Brno vychadza teda aj financne dobre

bluemoon24
14. júl 2022

@zoe_2 on ten Koch neni zase tak super, jak se to prezentuje …. Ja uz bych tam znova nerodila

zoe_2
15. júl 2022

@bluemoon24 ved pisem ze tam rodit nechcem🤦🏼‍♀️

ronny123
3. aug 2022

Pripinam sa,tiez nad tym rozmyslam,termin mam 2.10..od zaciatku som mala ujasnene,ze na Slovensku rodit nechcem...takze ak sa tu najde mamicka,co tam rodila,tiez budem rada za skusenost 🙂

zoe_2
20. nov 2022

@ronny123 ahoj, rodila si nakoniec v Brne? Pozdielala by sidetsily prosim?🙏

fyahfox
2. dec 2022

Aj mňa by to zaujímalo - mám tú istú situáciu aj poisťovňu dokonca. Ak nechceš zdieľať podrobnosti verejne prosím napíš správu. Diki

ronny123
9. dec 2022

@zoe_2 nerodila,doma mi odtiekla voda,zevraj vtedy najlepsie do hodiny do porodnice,dokym som sa spamatala,ze to je fakt voda bolo viac ako hodina,tak sme to supli na Kramare...ale bola som spokojna,personal na 1*