Poraďte pánsky striptíz v Prahe

20. sep 2024

Ahojte dievčatá. Chystáme sa s kamoškami na damsku jazdu do Prahy. A zo srandy by sme si pozreli aj nejakých pekných mužov. Vedeli by ste nám odporučiť pánsky striptíz v Prahe? Ide hlavne o zábavu a aby to malo aspoň trochu úroveň. Googlila som samozrejme, ale niet nad vlastnú skúsenosť.

raztovsetkozmizne
20. sep 2024

Už vidím jak sa ti tu popriznávajú kde boli na striptíze :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

niekto2hy
20. sep 2024

@raztovsetkozmizne Vsak,ked sa pyta anonymne...😀

raztovsetkozmizne
20. sep 2024

hej, ale anonymne jej nevieš napísať správu :D

joannita
20. sep 2024

@raztovsetkozmizne a co je na tom? Absolutne by som s tym nemala problem napisat jej kde som bola na striptize (keby som bola), dokonca aj keby som tu fotku a meno mala.

fido69
20. sep 2024

@autorka Moja zlatá takto sa to nerobí, že ty tu budeš anonymne spovedať ženy s fotkami...
Googli, navštív a potom tu založ neanonymné vlákno plné tvojích skuseností a fotiek. Všetci sa tešíme na tvoje zážitky. 😉

yosi
20. sep 2024

@niekto2hy To preto aby mohla nabudúce založiť tému: ,,Môj muž je úchylné prasa. Našla som mu v mobile fotku ženy"

raztovsetkozmizne
20. sep 2024

@joannita kľudne tu o sebe píš súkromné veci, my sa len potešíme 🙂

joannita
20. sep 2024

@raztovsetkozmizne a co konkretne ta na tom bude tesit ze citas sukromne veci o cloveku ktoreho nepoznas, nevies ako vyzera ani ako sa vola? 🤦‍♀️
A co je na panskom striptize take sukromne? 😃 Ved je to bezna vec

autor
20. sep 2024

Preboha, ved nechcem podrobnosti, len napríklad nazov lokalu ked tak. Žiadne pikantnosti ma nezaujímajú ani fotky, mená...🤦‍♀️

niekto2hy
20. sep 2024

Tak pouzi google,alebo sa nepytaj anonymne.

autor
20. sep 2024

@niekto2hy ved vravim ze som googlila len možností akosi priveľa. Nechápem, čo je na tej otázke také, akoby som sa pytala na nejaku sexualnu skúsenosť 🤦‍♀️ napíšem nazov podniku a hotovo. Alebo napíšem posli mi správu, a pošlem 🤷‍♀️Nemam problém napísať aj sukromnu správu, len viem ake sú tu ženy vztahovacne a paranoidne ze ked sa spýtam nabudúce niečo, tak zas budú komentáre, že to je tá a tá osoba, čo si platí chlapov.
Ved keď nechce nikto nič napísať, dobre v poriadku, len ta paranoja, z toho ma fakt rozčuľuje.
Požiadam o zmazanie príspevku.

galganka
20. sep 2024

Majn got. Striptíz. Však sa nepýta na mužskú šlapku. Keby viem, hneď poradím. 😂💪🏻

autor
20. sep 2024

@galganka že? Ja mám pocit, že sa boja že mám doma špionážne zariadenia, kde ich identifikujem a pošlem info manželovi, že jeho polovička bola na striptíze😂

galganka
20. sep 2024

Poroadny manžel by jej tie lístky kúpil. 💪🏻😂

vorkola
20. sep 2024

Fuj, este to existuje?

raztovsetkozmizne
20. sep 2024

trošku ťa usmerním, je tu veľa žien ktoré sú v skutočnosti muži 🙂 neber MK vôbec vážne, ak si robíme s teba srandu, ty si z nás rob tiež. 🙂 je to obyčajné fórum 🙂 ženy ktorým ide o reálnu komunikáciu tu majú svoje uzavreté skupiny.

niekto2hy
21. sep 2024

,, len ta paranoja, z toho ma fakt rozčuľuje." Tak ja neviem kto je tu paranoidny,ja alebo ty?😀