Odchod do Českej republiky

majka2
21. dec 2024

Dobrý deň. Mám takú otázku ak tu niekto odišiel bývať do ČR ste spokojné ? Ak áno aké mesto v ČR by ste odporučili . Ako si zvykli školopovinné deti mám 10 ročnú dcéru jazyk v škole ako dávala? Rozmýšľame že odídeme preč zo Slovenska manžel vie anglický ale ja jazyky nič moc už vedela som anglický ale roky som nepoužíval rozumiem ale neviem odpovedať.

mamina7070
21. dec 2024

tak asi najlepsie by bolo keby ste slintam kde si aspon jeden z vas najde pracu

ssimusska
21. dec 2024

@majka2 Bývam v Cz. Deti nemám tak to ti neporadím. Pre mňa je top Ostrava.

really8
21. dec 2024

Tak asi ti bude najlepsie tam kde budes mat dobru pracu. My sme zlin a spoko. Do ostravy by som ja nikdy nechcela. Mne sa napr paci sever, nad prahou vyssie a zapadnejsie

majka2
autor
21. dec 2024

@really8 a nelutujete odchod dobre sa býva v ČR? Aj mi rozmýšľame nad zlinom

ssimusska
21. dec 2024

@really8 ja by som zasa nešla nikdy do Zlína 😄, pre mňa malé mesto a žiadne pracovne príležitosti pre priateľa a mňa

really8
21. dec 2024

@majka2 tak my sme sem prisli tak ze som tu chodila na vysoku a manzel prisiel vtedy za mnou. Takze to tak nejak prirodzene prisli. Je to tu fajn, v zline je super vyzitie (my nie sme priamo zlin). A my mame babku cez hranice takze to je vyhoda
@ssimusska no ved jasne, mat kde pracovat je zaklad

diewcatqoo
21. dec 2024

My sme na juznej Morave, okolie Brna. Ak chces nieco vediet, kludne sa pytaj. Ak by som si znovu mala vybrat, kam do CR, tak jednoznacne JM kraj.

janinah
21. dec 2024

Brno..a choďte čím skôr.