Kam s 2-ročnou v Prahe

lenkapap
11. máj 2023

Ahojte maminky,
vedeli by ste mi, prosím, poradiť miesta / aktivity, kam ísť s 2 ročným dieťaťom tak, aby sa tam zabavilo, a aby to miesto bolo uspôsobené malým deťom (napr. možnosť kde prebaliť, alebo detský kútik, vonkajšie ihrisko, atď)?
Taká klasika ako ZOO napadne asi každému, počula som o múzeu Krtečka, viete mi, prosím poradiť niečo ďalšie? Ideálne na strávenie tak 2-3h, niekde by sme skočili doobeda, potom šlofík, a aj poobede niečo. Ideme na viac dní.
Vopred ďakujem za nápady a skúsenosti.

viestta
11. máj 2023

Polnohospodarske muzeum, ano, je usposobene detom, malym, vacsim aj velkym

jan510
12. máj 2023

Majaland

kitycat
12. máj 2023

Park Stromovka? Je tam ihrisko, aj taka veza na lezenie, wecko aj bufet a prebalovaci kut. Jazierko s kackami, ktore vsetci krmia sj napriek zakazu a vela psickarov tiez

evinea
12. máj 2023

podla mna cokolvek, kde sa trochu zahra. akoze moc by som to nehrala asi na muzea, pokial by slo o dcerku, to jej bude asi dost jedno. a vy si stihnete nieco pozriet aj ked bude mat slofik.

viestta
12. máj 2023

@evinea my sme boli v polnohopodarskom cez jarne prazdniny, akurat bolo dost hnusne pocasie a vyzeralo to tam ako v detskom kutiku v OC. Je tam viacero herni aj pre malicke deticky, ineraktivne hry aj pre male deti. Narodne muzeum pre take drobatko nie, ale to polnohospodarske je fajn, hlavne ak je vonku skaredo.