ahojte mamicky 🙂 najde sa tu nejaka mamicka z okolia prahy 10 a 15...My byvame na Prahe 10-Zabehlice 🙂
@bambola jaaaaj...uz som pochopila 😀 mas pravdu...ja som zila s rodicmi 10 rokov v australii a doma som s nimi rozpravala cesky kedze mam oca cecha a v skole po anglicky a po 10 rokoch sa nasi rozviedli a ja som sla s mamkou zit na slovensko a tu som dochodila skolu ale uz po slovensky 😀
ahojky, ja som tiez z Prahy 10 - Zaběhlice (kusok od polikliniky a zakladnej skoly). 😉 Byvam tu zatial kratko 🙂 prisli sme s dcerou za manzelom, ktory je tu uz dlhsie
@lea17 ahooooj 😉 my tiez byvame v zabehlice blizko intersparu (park hostivar) my sme sa tiez pristahovali za manzelom ktory tu pracuje ale sme tu uz od oktobra...predtym sme byvali v Bohniciach ale asi uz dva mesiace byvame v Zabehliciach-Zahradne mesto 🙂 ako pozeram mas podobne staru dcerku ako mam ja 🙂
manzel je v v Prahe uz dlho a my sme za nim prisli na zaciatku roku 2012, ale stale pendlujeme medzi BA a PH 😉 okolie uz ako tak poznam, hlavne z kocikovania... dost casto chodime novozrekonstruovaneho parku Malinova-Chrpova
Zahradne mesto je fajn na byvanie, dobre sa tu kocikuje medzi tou radovou zastavbou v Kvetinkovych ulickach 😉 (celkom dobra dopravna dostupnost, aj obchody po ruke)
@nikus14 ahoj,chcem sa opytat je v Prahe aj slovenska školka?