Kočky ako to funguje aktuálne pri ceste do zahraničia pre neočkovaných? Test pred odjazdom ,formulár a kedy test v zahraničí ? Vraciame sa späť na 4 deň večer ...stačí test pred odchodom alebo doma na SVK ? Je nutná karanténa lebo podľa jednej stránky áno podľa ďalšieho nie ...volala som aj na info ale nikto cez týžden nebral telefón 🙄😃
Aj tu mas info
https://www.mvcr.cz/docDetail.aspx?docid=222390...
@mirage dakladatelka pise, ze chce vediet ake su opatrenia. S Viesttou sme jej napisali kde najde aktualne opatrenia pre vstup do CZ aj navrat na SK, ale autorka chce vediet ako to bude o 2 mesiace ked tam realne pojde... Tak tuto realnu skusenost moze pytat ked to bude aktualne, dovtedy sa to zmeni... Cesi uz teraz predpovedaju ze na jesen sa to zhorsi,co moze byt v reali uplne ine
Takze ženy dovolala som sa ....pokiaľ sa vraciame na 4 deň domov stačí test na Slovensku a karanténa nieje nutná len doporučená tak isto aj test opakovať na 5 deň ....👌🙃sama kočka v telefóne povedala že určite vždy zavolať lebo na oficiálnych stránkach sú zmätočné informácie ( napr ten o karanténe)
@lubik87 ahoj, som rada ze si sa dovolala a ze ti dali informacie, ktore si potrebovala vediet, ale tvoj zakladny prispevok neuvadza, ze tam ides za 2 mesiace a dovtedy moze byt vsetko inak.... Vzhladom na povahu ciech zrusia vsetko kvoli turizmu + klucku od min. zdravotnictva si podaju este dalsi dvaja ludia 🤣