ahojte viete nám poradiť chystáme sa avšak nevieme sa dohodnúť na koľko dní, keby sme šli od utorka do soboty je tam čo robiť toľko dní pozerať . dakujem
@minesasubu my sme boli vlani na týždeň pri lipne, tam bolo co robiť, je to pár km od Krumlova, tam stačí den
@minesasubu tak môžte to mať ako základňu a odtiaľ plno príjemných výletov v blízkosti. Hrady, zámky, atď...vygooglis veľa
My sme boli v máji od štvrtka do pondelka a úplne sme si to užili, vždy bolo co pozerať
Boli sme ubytovany na Romantickom statku. Neje to predrazene velmi milý domaci a hlavne ticho. Viete ist pozriet Budějovice, dalsi sen Krumlov, Hluboka nad Vltavou. Je tam toho dosť co pozerať. A ak by sa vam chcelo tak aj do Plzne.
My ideme zajtra, určite pojdeme do Hlubokej - zámok, ZOO , prípadne kupalisko, Ceské Budejovice, Lipno
ja som bola v Ceskom Krumlove a odtial sme si robili kazdy den vylety. Lebo samotny Krumlov sme pozreli za 1 den, boli sme na zamku a tak. My sme mali Ceske Budejovice, zamok Hluboka, zamok Cervena Lhota. Tam je toho velmi vela co vidiet, podla toho, ci chces zamky alebo nejake prirodne veci.
@maca2014 a kde budete ubytovaní?
@muchotrafka298 a kde ste boli ubytovaní ?
@minesasubu boli sme uz davnejsie, pred kovidom este - Penzion Zamecka apartma, je to viacero historickych domov, rovno oproti zamku. Konkretne sme boli "Dum u trumpetistu - apartman c. 13". Nevyhoda je, ze tym ze je to v top centre mesta, tak tam nie je parkovanie nikde a do tejto zony mozes vojst autom len velmi obmedzene. Zachytne parkovisko tam vtedy bolo a isli sme cca 20 minut peso k ubytovaniu.
@minesasubu pred pár mesiacmi som rezervovala cez booking penzión Kuku
@minesasubu známa bývala v Krumlovskom mlyne, vraj boli spokojni
@jj298 a kde ste boli ubytovaní ?
@tortelinka a kde ste boli ubytovaní?
@slavkicek a kde ste boli ubytovaní?
@muchotrafka298 pozerala som ale pre nás nevyhovujúce nakolko máme ročného a auto budeme potrebovať mať hned pri ubytovaní ale dakujem za tip
@minesasubu penzión Top priamo v Krumlove, 10 min peši od centra
@minesasubu tuším černá v podsumavi
Hotel clarion. Do centra sme chodili kazdy vecer na prechadzku mali sme to na skok, viac menej len cez krizovatku. O dve ulice bol klasicky velky obchodak, tak sme tam boli asi dvakrat na veceri. Ubytko sme mali len s ranajkami.
@minesasubu boli sme na 5 dni v ceskych budejovicach (asi 30 km od predrazeneho krumlova) a tam sme si spravili denny vylet. Myslim ze na 4-5 dni sa vies zabavit.