Český Krumlov

minesasubu
9. júl 2023

ahojte viete nám poradiť chystáme sa avšak nevieme sa dohodnúť na koľko dní, keby sme šli od utorka do soboty je tam čo robiť toľko dní pozerať . dakujem

jj298
9. júl 2023

@minesasubu boli sme na 5 dni v ceskych budejovicach (asi 30 km od predrazeneho krumlova) a tam sme si spravili denny vylet. Myslim ze na 4-5 dni sa vies zabavit.

tortelinka
9. júl 2023

@minesasubu my sme boli vlani na týždeň pri lipne, tam bolo co robiť, je to pár km od Krumlova, tam stačí den

adrianap83
9. júl 2023

@minesasubu tak môžte to mať ako základňu a odtiaľ plno príjemných výletov v blízkosti. Hrady, zámky, atď...vygooglis veľa

slavkicek
9. júl 2023

My sme boli v máji od štvrtka do pondelka a úplne sme si to užili, vždy bolo co pozerať

00momo
9. júl 2023

Boli sme ubytovany na Romantickom statku. Neje to predrazene velmi milý domaci a hlavne ticho. Viete ist pozriet Budějovice, dalsi sen Krumlov, Hluboka nad Vltavou. Je tam toho dosť co pozerať. A ak by sa vam chcelo tak aj do Plzne.

maca2014
9. júl 2023

My ideme zajtra, určite pojdeme do Hlubokej - zámok, ZOO , prípadne kupalisko, Ceské Budejovice, Lipno

muchotrafka298
9. júl 2023

ja som bola v Ceskom Krumlove a odtial sme si robili kazdy den vylety. Lebo samotny Krumlov sme pozreli za 1 den, boli sme na zamku a tak. My sme mali Ceske Budejovice, zamok Hluboka, zamok Cervena Lhota. Tam je toho velmi vela co vidiet, podla toho, ci chces zamky alebo nejake prirodne veci.

minesasubu
autor
9. júl 2023

@maca2014 a kde budete ubytovaní?

minesasubu
autor
9. júl 2023

@muchotrafka298 a kde ste boli ubytovaní ?

muchotrafka298
9. júl 2023

@minesasubu boli sme uz davnejsie, pred kovidom este - Penzion Zamecka apartma, je to viacero historickych domov, rovno oproti zamku. Konkretne sme boli "Dum u trumpetistu - apartman c. 13". Nevyhoda je, ze tym ze je to v top centre mesta, tak tam nie je parkovanie nikde a do tejto zony mozes vojst autom len velmi obmedzene. Zachytne parkovisko tam vtedy bolo a isli sme cca 20 minut peso k ubytovaniu.

maca2014
9. júl 2023

@minesasubu pred pár mesiacmi som rezervovala cez booking penzión Kuku

anos18
9. júl 2023

@minesasubu známa bývala v Krumlovskom mlyne, vraj boli spokojni

minesasubu
autor
9. júl 2023

@jj298 a kde ste boli ubytovaní ?

minesasubu
autor
9. júl 2023

@tortelinka a kde ste boli ubytovaní?

minesasubu
autor
9. júl 2023

@slavkicek a kde ste boli ubytovaní?

minesasubu
autor
9. júl 2023

@muchotrafka298 pozerala som ale pre nás nevyhovujúce nakolko máme ročného a auto budeme potrebovať mať hned pri ubytovaní ale dakujem za tip

slavkicek
9. júl 2023

@minesasubu penzión Top priamo v Krumlove, 10 min peši od centra

tortelinka
9. júl 2023

@minesasubu tuším černá v podsumavi

jj298
9. júl 2023

Hotel clarion. Do centra sme chodili kazdy vecer na prechadzku mali sme to na skok, viac menej len cez krizovatku. O dve ulice bol klasicky velky obchodak, tak sme tam boli asi dvakrat na veceri. Ubytko sme mali len s ranajkami.